Σωστά τα λες. Δεν αντέχεται.Έλεος...Πραγματικά έλεος...
Τι εκτρώματα είναι αυτά?(Κιθάρα και κιθαρίστας εννοω!!!)
Εκτος απο την ελεεινη σκατοφατσα που εχει (δε μοιαζει με τον OZZY?@!!!)Μιλάμε για πολύ φασαρία εδώ...ειδικά μέχρι τη μέση....
Να προσέχεις όμως το ΦΑ# σου γιατί ακούγεται λίγο muddy :lol:καλά τέτοιο shredding όπως το video μπορώ να παίξω και εγώ. .. και μάλιστα χωρίς κιθάρα το κάνω και με το στόμα...... μπουρλου-μπουρδου-μπουρου-μπορλου ....
Μαλλον εκει ακριβως θελει να καταληξει...Στο οτι παρασερνει νεοουςΔεν καταλαβαίνω που θές να καταλήξεις.Αυτός δεν παίζει κάν σωστά το κομμάτι.
Προτιμω να ακουσω λιγο John McLaughlin' date='λιγο Albert Collins,λιγο Al Di Meola..Αν και η τοσο γρηγορη τεχνικη δινει ενεργεια στο
παιξιμο για μενα κατι Malmsteen και κατι τετοιοι δεν εχουν να πουνε
τιποτα στη μουσικη.[/quote']
Το Black Star του Malmsteen δεν σου λεει τιποτα δηλαδη??Σκετη ανατριχιλα ειναι...(οχι ολο βεβαια).
http://www.youtube.com/watch?v=iPtLcfkrPIE
Δεν μπορω να πω, ουτε εγω εχω σε μεγαλη εκτιμηση τα περισσοτερα τραγουδια του yngwie, αλλα μερικα ειναι ολα τα λεφτα...ΠΟΛΥ συναισθημα και ΠΟΛΛΗ μελωδια!
Aλλο Μοzart και αλλο Malmsteen..Το σκεπτικο σου ειναι σωστο οφειλωΔηλαδή ο Mozard στο πιάνο παρασέρνει νέους να παίζουν λάθος επειδή είναι δύσκολος?