Short scale μπάσα. Εχετε ιδία άποψη;

Status
Not open for further replies.
Παλιά στα πανυγύρια παίρνανε αρκούδες, τώρα ανέλαβαν αυτό το ρόλο οι μπασίστες απ' ότι βλέπω!

Πάντως, για να επανέλθουμε και λίγο στο θέμα, όσοι έχουν Epi ΕΒ0/3 και θέλουν πιό "αντρικό" ήχο από τον neck pickup τους, υπάρχει λύση, δοκιμασμένη και φτηνή.

Όσοι πιστοί, πμ-στε με.

kwstas79 είπε:
Παλιά στα πανυγύρια παίρνανε αρκούδες, τώρα ανέλαβαν αυτό το ρόλο οι μπασίστες απ' ότι βλέπω!
Το ίδιο μπορεί να λένε και οι shredάδες για τους blues/walking/συμβατικούς κλπ. μπασσίστες. Η αιώνια διαμάχη δεν τελειώνει ποτέ. Αν για σένα, ή για τον οποιονδήποτε είναι για τα πανηγύρια το πιο γρήγορο παίξιμο, για άλλους είναι το στύλ τους. Δεν έχει νόημα ο συνεχής διαπληκτισμός, ούτε εγώ θ'αλλάξω μυαλά και απόψεις, ούτε εσύ, ούτε και κανένας άλλος. Όπως είπα, καθένας με τα γούστα του.

Παρεμπιπτόντως, χαρακτηρισμοί όπως "αρκούδες για τα πανηγύρια" δεν νομίζεις ότι είναι υπερβολικοί?

Προσφατα, απεκτησα ενα Μustang "77. Ωραιοτατο,μαλακο,και...ευκολο(κιθαριστας ειμαι  ;D!)  Fleamail θα μας δωσεις τα φωτα σου, για το τι ειναι αυτα τα τεσσερα ελασματα στον καβαλαρη!  Τα εχει και το δικο μου ,και οποιον ρωτησα δεν ξερει!

να και μια ωραια φωτο του θεου με MUSTANG

BillWyman.jpg

τι ειναι αυτα τα τεσσερα ελασματα στον καβαλαρη!
τα υπολειματα των string mutes ή μαλλον τα string mutes χωρις τις τσοχες τους (μαλλον φαγωθηκαν )

mustang.jpg

τα υπολειματα των string mutes ή μαλλον τα string mutes χωρις τις τσοχες τους (μαλλον φαγωθηκαν )
Τι φαγώθηκαν, εξανεμίστηκαν! Είναι το μόνο part που λείπει από το δικό μου :(

Αυτή η γέφυρα μάλιστα είναι από τα τελευταία κατασκευάσματα του leo στη fender (όπως και η mustang σειρά γενικά) την οποία μετά χρησιμοποίησε ελαφρός παραποιημένη στο επόμενο μπασιστικό δημιούργημα του:

music-man_1979_sting-ray-bass_sb-m_b013611.jpg

414DGPJQSSL._SL500_AA280_.jpg

Μάλιστα τα πρώτα μοντέλα είχαν και το string mute

radiator είπε:
Προσφατα, απεκτησα ενα Μustang "77. Ωραιοτατο,μαλακο,και...ευκολο(κιθαριστας ειμαι  ;D!)  Fleamail θα μας δωσεις τα φωτα σου, για το τι ειναι αυτα τα τεσσερα ελασματα στον καβαλαρη!  Τα εχει και το δικο μου ,και οποιον ρωτησα δεν ξερει!
Αυτό που χάρισε ο Frunobulax ? Τυχερέεεεε. Δεν είχα τα λεφτα αλλοιώς θα σου λεγα. Αμα αποφασίσεις...... please let me know.

να και μια ωραια φωτο του θεου με MUSTANG
Σ' αρέσει να προκαλείς όμως...... Μην το χαλάμε το thread με αργούς/γρήγορους, πενάτους/δαχτυλάτους. Ο καθείς με τις επιλογές του. Από οπουδήποτε απορρέουν αυτές

Πάντως, για να επανέλθουμε και λίγο στο θέμα, όσοι έχουν Epi ΕΒ0/3 και θέλουν πιό "αντρικό" ήχο από τον neck pickup τους, υπάρχει λύση, δοκιμασμένη και φτηνή.

Όσοι πιστοί, πμ-στε με.
Γιατί βρε Κώστα δεν το μοιράζεσαι ανοιχτά; Υπάρχει θέμα copyright ?

Σ' αρέσει να προκαλείς όμως......
οχι ρε αρχηγε μου, :) απλα επειδη μιλουσαμε για Μουστανγκ και ψαχνοντας εικονες στο google για να βρω τα string mutes επεσα πρωτα απο ολα σε αυτη την υπεροχη φωτο.

Μωρε η φωτό κλασσική (την είχα στα εφηβικά μου στο γραφείο) και η Mustang κούκλα, αλλά για να μην κάτσουμε και ήσυχα, κοτσάρεις και το θεός και άντε πάμε πάλι. Πάλι καλά που είναι για μπάσα το thread γιατί αμα είχε γίνει για κιθάρα θα χαμε φτάσει τις 20 σελίδες (δες τα καλά του Edge).

Δες και μία άλλη που είχα ενός άλλου θεού (2 μέτρα άντρας βέβαια δεν έπαιζε short) αλλά πρόσεχε φωτό.

Βλέμμα, φωτισμός, στάση, δάχτυλα........ ποίηση. Να ρε πως χτίζονται οι εφηβικές φαντασιώσεις και όχι με Youtube.

entwistle7dz.png

Τέλος.

Για μένα θεός είναι κι αυτός

paul-mccartney_1.Jpg

Κι αυτός

cs-BillySheehan1-Atlanta71901.JPG

Καθένας στο είδος του.  :-*

Ναι αλλα ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ (& αριστερο τους) ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ!! ;D ;D ;D

(οι ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ οχι ο μπαγλαμομπουζουκοκιθαρομπασιστας των 7 θαλλασσων και 12 ηπειρων! ;D ;D)

.

.

.

.

πενα! ;D

Μα ποτέ δεν είπα ότι η πένα η κακή συνήθεια γενικώς, απλά δεν είμαι και υπέρ του "κανόνα" πως κάθε rock μπασσίστας πρέπει να παίζει με πένα.  :)

Ναι μωρε πλακα κανουμε αναλογα με το κομματι πανε αυτα... ;)

Για μένα θεός είναι κι αυτός
αγορι μου αυτος ετσι κι αλλοιως στην κορυφη του ΟΛΥΜΠΟΥ καθεται... :)

Superfunk είπε:
Ναι αλλα ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ!! ;D ;D ;D

(οι ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ οχι ο μπαγλαμομπουζουκοκιθαρομπασιστας των 7 θαλλασσων και 12 ηπειρων! ;D ;D)

πενα! ;D
Το ξερα, το ξερα, το ξερα, το ξερα. Από την ώρα που το βαλα. Το ξερα.

Και οι καλές Telecaster έχουν δύο humbucker και spalted maple από πάνω.  >:( ;D :P :( ;D

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ SHORT........

Το ξερα, το ξερα, το ξερα, το ξερα.
εμ,το ξερες,το ξερες αλλα επεμενες να παιξεις με το...τερας... ;D ;D ΑΡΠΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ!! ;D ;D ;D

Σιγά ρε παιδιά, τι έγινε?

Τέλος πάντων, από τα short scale έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια για το danelectro, και μια και είναι περίεργο μου αρέσει!  ;D  Ξέρει κανείς τίποτα?

audiokostas είπε:
Γιατί βρε Κώστα δεν το μοιράζεσαι ανοιχτά; Υπάρχει θέμα copyright ?
Θέμα copyright σαφώς και δεν υπάρχει, απλά επειδή είναι κάτι φτηνό και "ανώνυμο", θέλω να αποφύγω τις κουραστικές διαμάχες με τους "κουρδισμένους".

Thank you very much! SF, FM . :)  Αudiokostas παρακαλω οχι ζηλιες! ;D  (θα σε εχω υπ`οψην μου  ;) :D)

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back