Shoegazing

warwickplayer

Μέλος
Πόντοι
36
Καλησπέρα!

Ανήκω και εγώ στην κατηγορία των μουσικών που αρέσκονται στο να παράγουν περίεργο θόρυβο με τα πετάλια

Μια ερώτηση.Κατανοώ ότι το κάθε πετάλι έχει μοναδικό χαρακτήρα αλλά υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κανόνας για το άθλημα...

Εν αρχή το αναλογικό delay...Μετά?

Με τον όρο Shoegazing,λίγο μπλεγμένο σαν όρος, δεν θέλω να πω ένα ρίφ φορτωμένο με εφέ αλλά να παίζω σχεδόν αποκλειστικά με τα πεταλάκια

Εν αρχη απλα το delay θα ελεγα εγω. Οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν και digital μη σου πω.

Επειτα εξαρταται...Τα Fuzz κατεχουν μια περιοπτη θεση, οπως και τα λοιπα modulation πεταλια.

Thxs guys...αρκετό info...Είμαστε εξαρτημένοι απ τα πετάλια...τι να κάνουμε  ;D

Αναλογικό delay για shoegaze δεν υπαρχει λόγος. Επίσης για δημιουργία ήχων μόνο με τη χρήση πεταλιών μάλλον αναφέρεσαι σε oscillation και γενικά σε noise/drone πετάλια.Η αδυναμία μου...

π.χ.

Γιατί να μην υπάρχει λόγος να χρησιμοποιηθεί αναλογικό? Φυσικά και υπάρχει. Οτιδήποτε σου ερεθίζει τη φαντασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είτε το κακό πσηφίο (Πέτρο μου το κόλλησες) είτε το αρχαίο, ζεστό και συνήθως χειμωνιάτικο αναλογικό.

Φυσικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναλογικό. Απλά και τα ψηφιακά (εναντίων των οποίων υπαρχει μια προκαταληψη αρκετές φορές) μπορούν να κανουν θαύματα.Απλά το αρχικό post  αναφερεται σε αναλογικό το οποιο δεν ειναι απαραίτητη προϋπόθεση. Κατά τη γνώμη μου πάντα

Trending...

Νέα θέματα

Back