Shark Guitars - Θα μας τρελάνουν οι Τούρκοι...

Κωνσταντίνος Πέγιος

kpeyos

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,083
Όλοι φαντάζομαι ότι περιμέναμε η επόμενη μεγάλη εξέλιξη στις κιθάρες να έρθει από κάποια Σκανδιναβική χώρα ή έστω από τις ΗΠΑ.

Τελικά έρχεται από την Τουρκία:

Το έβλεπα το απόγευμα, εντυπωσιακή δουλειά. Πολλά απο τα ιδαίτερα χαρακτηριστικά τους είναι πράγματα που έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν αλλά εκ πρώτης όψεως φαίνονται σχεδόν όλα να είναι απο τις πιο πετυχημένες υλοιποιήσεις.

Ειδικά αυτό με τα τάστα φαίνεται και το πιο καινοτόμο και το πιο δυνητικά χρήσιμο σαν ιδέα, σε όλων των ειδών πιο συμβατικά όργανα.

ΝαμεΤηνεΧαριΖεςδεντηνΕπαιρΝα

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει μάλλον οι κατασκευαστές είναι πως ακόμη κι αν φτιάξεις κιθάρα-ελικόπτερο που σε πηγαίνει στο live πετώντας, αν δεν παίξει με αυτή ένας Mάγιερ ή έστω ένας Μποναμάσσας, δεν είσαι πουθενά.

Aν πουλησει περισσοτερα κομματια απ οσα ειναι τα μελη της οιγενειας του κατασκευαστη εγω χαριζω ολες τις fender μου.
Μπορώ να διεκδικήσω μια Τελε; 😅

Aν πουλησει περισσοτερα κομματια απ οσα ειναι τα μελη της οιγενειας του κατασκευαστη εγω χαριζω ολες τις fender μου.
Να στείλω το τηλέφωνο 📞 μου.

Εγώ θα την έψηνα αν ήταν στο1000ρικο (που θα μπορούσε αν ήταν πιο μαζική παραγωγή και φάση strat, με ξύλα που περίσσεψαν από το τελευταίο μπάρμπεκιου).

Φίλε δεν είναι απλά ροζ. Είναι το ροζ της Barbie. Θα έβγαινα σε πολύ ερμαφρόδιτο pop live με δαυτην

Τρομερα εντυπωσιακά πράγματα αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι το παιδί ήρθε να φέρει καινοτομία και εξέλιξη, σε έναν χώρο,που εδώ και πολλά χρόνια, μυρίζει συντήρηση και πουλάει νοσταλγία. Εδώ με το ζόρι δεχόμαστε την καινοτομία στην επεξεργασία του ηλεκτρικού ήχου, με τα εφέ κλπ., στο ίδιο το όργανο καθεαυτό, τα πράγματα είναι ακόμα πιο "ιερά".

Αλλά ειλικρινά, τρομερά ενδιαφέροντες δυνατότητες για μια ηλεκτρική κιθάρα...

Καλημέρα σας!
Με πρόλαβες Nekkon στο χρώμα.

Πως πρέπει να δημιουργήθηκε η βασική ιδέα.

Πήγα είδα την Barbie στους κινηματογράφους,πηγαίνοντας σπίτι είδα το παιδί μου να παίζει με Lego στο σαλόνι,στην τηλεόραση οι ειδήσεις έδειχναν κάποιο Drone,έκατσα στον υπολογιστή μου και μπήκα σε μουσικό forum σε γειτονική χώρα και διάβασα Thread όπου 150 άτομα έψαχναν σε μία SΙNGLE CUT η οποία διαθέτη ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΙΔΑ να δούν τι φταίει και Buzzάρι παίζοντας μπουνίδια,λέω απο μέσα μου πώς μπορώ να το κάνω αυτό χειρότερο...και ορίστε το αποτέλεσμα!

Μουσικό/αισθητικός πόλεμος που έχει εμάς σαν στόχους.
Θα απαντήσουμε σκληρά.
Μολίς την βελτίωσα και έβαλα και ένα ηχειάκι από ένα παλιό Casio ράδιοκασετοφωνάκι επάνω.
Eνας μόνο ρόκερ είναι αρκετός,αν κάνει το λάθος και πατήσει το κουμπί,να ανέβει με αυτήν στην σκηνή και να είστε σίγουροι ότι δέν θα μείνει οδοντογλυφίδα από κάτω.

Για λόγους ασφαλείας,αυτο το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί μετά από 30 δευτερόλεπτα.

Βασικά αυτοί οι τύποι υποθέτω θα έχουν στόχο πέρα απο το να πουλήσουν κιθάρες δικές τους να πουλήσουν τις διάφορες επιμέρους τεχνολογίες σε άλλους κατασκευαστές, και οι κιθάρες τους είναι το διαφημιστικό όχημα.

Αν μπορούν να πουλήσουν έτοιμες ταστιέρες πχ με το σύστημα τους ώστε να το χρησιμοποιήσει ο Χ Ψ μπουτικάς τότε έχουν γίνει. Το τρέμολο τους πχ το πουλάνε ήδη σαν part. Και είναι πανάκριβο, προφανώς - διπλάσια τιμή απο ένα Floyd/Kahler.

Μα το λέει ο τύπος στο βίντεο ότι είναι ανοιχτοί σε συνεργασίες με όλους. Επίσης η τιμή για το τρέμολο είναι μια χαρά. Δείτε πόσο έχει το αντίστοιχο Floyd από την Kiss my strings και θα σας πέσουν τα δόντια!

Κλασσικη περιπτωση υπερπροσπαθειας :ROFLMAO:

Οι φεντερακιδες και ακομα πιο πολυ οι Γκιμπσονακιδες, δεν εχουν προβληματα με τη γεφυρα. Χωρια που ετσι και αλλιως τα αλογακια που χλιμιντριζουν ειναι ντεμοντε. Παει το ενα.

Μαγνητες να αλλαζεις 3 φορες τη μερα προ και μετα φαγητου ειναι γραφικοτητα, στην τελικη με τα λεφτα αυτα παιρνεις καποιες κιθαρες ακομα, με αλλο ηχο και αλλο στυλ εντελως. Παει το αλλο.

Τα ταστα πας και κανεις ενα καλο fret levelling στο μαστορα και καθαριζεις. Πολυ φτηνοτερο, χωρια που με τις πατεντες και τα βιδακια ωρολογοποιειας :ROFLMAO: ανοιγεις κερκοπορτα για προβληματα εκει που δεν υπαρχουν. Παει και το τριτο.

Να αλλαζεις τωρα μπρατσο, για να βαλεις αταστο, γελαει ο κοΖμος. Να μιλαγαμε για μπασο, αντε να ειχε καποιο νοημα, αλλα και παλι, καλυτερα να εχεις αλλο μπασο με τις χορδες που πρεπει κλπ.

Πεταλακια σε στυλ overdrive, chorus και διαφορα αλλα εφε, πανω στην κιθαρα, νταξει, ναχαμε να λεγαμε, ετσι και αλλιως στα ποδια τα ελεγχεις καλυτερα, χωρια το προσθετο βαρος.

Το μονο που εχει καποια χρησιμοτητα, η ευκολη μεταφορα, ΟΚ , αλλα ποσους αφορα πραγματικα, και ποσοι ειναι διαθετημενοι να περασουν σε μια τοσο ιδιαιτερη προταση για αυτο;

Με τα τετραχιλιαρα και τα πεντοχιλιαρα που ζητανε για το λεγκο, καθαριζεις απο εξοπλισμο με κλασσικα και δοκιμασμενα σκηνικα. Αν παλι εχεις ηδη τα παντα εις τετραπλουν, ΟΚ, θα παρεις και το ρομποτ για να ψαρωνεις κανα περιεργο, σε φαση "να, παρε τη να παιξεις λιγο, ( τη δινεις και ακουμπας καπακι στο βυσμα με ανοιχτο ενισχυτη) "ωχ τι κρακ ηταν αυτο ρε, για δωστη μου λιγο να δω" ( την παιρνεις, γυριζεις αποτομα την πλατη σου και ξεσυνδεεις το μπρατσο με μια κινηση), "ρε μαλακα, τη χαλασες την κιθαρα, στη μεση την εκοψες" :ROFLMAO:

Να του την δώσεις εξ αρχής με όλα ξεβίδωτα,με κάθε πενιά που παίζει να φεύγει και κάτι :ROFLMAO:
Πόσο κάνει?
Ενδιαφέρομαι!

Πρωτοτυπο ειναι ρε παιδια λογικα, proof of concept.

συναδελφοι καρχαριες, I like.

Φίλε δεν είναι απλά ροζ. Είναι το ροζ της Barbie. Θα έβγαινα σε πολύ ερμαφρόδιτο pop live με δαυτην
Σε έχω καλυμμένο.

Dean NASHVEGAS
Nashvegas1.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back