SG. Η..."Παραμελημένη" Θεά.

Να'μαι κι εγώ...άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά...!

Gibson SG Special '03 (Custom by me!)

gibsonsgomiros7vu.jpg

gibsonheadstockomiros2fv.jpg

Η αλήθεια είναι ότι έχει το δικό της ήχο, ό,τι κι αν της έχω κάνει!

Seymour Duncan JB - bridge

" " Jazz - neck

Με τέσσερα push - push για να επιλέγω όποιο πηνίο θέλω και φυσικά με τον ανάλογο συνδυασμό με τον 3θέσιο.

κλειδιά Sperzel, γέφυρα tune-o-matic Gotoh...

Όμηρος ή Όμορφος γράφει το truss rod cover σου ρε συ Acanthor?;

Πού το πατεντάρισες;

Γεια χαρά ωρέ συνάδελφοι ταυράκιδες :evil: Είμαι κάτοχος μιας g400 και παρόλο που γουστάρω πολύ τον ήχο της (από γεμάτα καθαρά μέχρι ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ) δεν πολυγούσταρα το μπράτσο της (μάλλον ειναι από τις δυσκολόπεχτες) γιατι είχα μάθει αλλιώς , αλλα τώρα που αρχίζω να την συνηθίζω έχω αρχίσει και την γουστάρω όλο και περισσότερο. :D . Έχουμε μια μπάντα που παίζουμε διασκευές από classic rock, πιο μοντέρνο rock, ελληνικά και ξένα και η κιθάρα ταιρίζει σε όλα. Αυτό δεν είναι allaround; Δεν θα τις συγκρίνω με tele μιας και το post δεν έχει αυτό ως θέμα.

Πως βάζώ φοτο;[/img]

Όμηρος ή Όμορφος γράφει το truss rod cover σου ρε συ Acanthor?;
Πού το πατεντάρισες;
Φυσικά Όμηρος γράφει! (το όνομά μου δηλαδή)

Πήγα ένα blank trussrod cover σε έναν γνωστό μου τυπογράφο, που φτιάχνει ταμπέλες και άλλα και το έβαλε στο μηχάνημα να το χαράξει. Με δική μου ευθύνη βέβαια γιατί υπήρχε πιθανότητα να μην το πετύχει καλό. ¶λλα όπως φαίνεται το πέτυχε πολύ καλα!

Πολύ καλό! 8)

Λες να με χωρέσει να γράψω "Είμαι Χοντρός";? :lol: :lol:

Μιας και ειδα το topic αυτο,να αναφερω πως ειμαι κι εγω κατοχος μιας G400 την οποια την ειχα παρει πριν 7-8 χρονια 125000 δρχ.

Σημερα ελαχιστα την χρησιμοποιω μιας και εχω μια ακομη ηλ/κουστικη και εχω ξεκινησει κανα χρονο τωρα μπουζουκι.Ασε που θελει και ενα γενικο service διοτι τα εχει ψιλοπαιξει.

Ας μου πει κάποιος πως στην ευχή μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες...

Κάποιες φωτό ΠΡΙΝ την εγχειρηση...

DSCN1072_360x480.jpg

DSCN1073_640x480.jpg

DSCN1074_640x480.jpg

Και ΜΕΤΑ...

DSCN1301_640x480.jpg

HeadstockModified_640x480.jpg

NewBridge_640x480.jpg

8) 8) 8)

Μαγνήτες δεν άλλαξες?

Διαφορά στον ήχο παρατήρησες?

Sorry, αν το αναφέρεις σε άλλο thread...

Gibson Burstbuckers, αλλά με τόση σκόνη πού να σε πείσουν... :lol:

Η ηχητική διαφορά είναι απλά πολύ μεγάλη. ¶ξιζε και τον κόπο και τα λεφτά.

Μάλιστα, απλά επειδή είναι κιθάρα που πραγματικά αξίζει καλύτερους μαγνήτες από αυτούς της μάνας θα ήταν λίγο περίεργο να άλλαζες καβαλάρη, κλειδιά και όχι μαγνήτες!

Τώρα μένει μόνο η υπογραφή του Ροναλντίνιο.... :D

Βεβαίως! Μόνο τα τάστα πιά είναι...κορεάτικα.

(αλλά πού θα μου πάει :wink: )...

Τώρα μένει μόνο η υπογραφή του Ροναλντίνιο.... :D
Μπα. Johan Cruyff ο παντοτινός.... :wink:

:twisted: OLE :!: Πολύ ωραίο. Οι μαγνήτες πόσο πήγαν; Ο ήχος τους προς τι κυμαίνεται; Υπάρχουν άλλοι εκτός από GIBSON που προτείνεται για την συγκεκριμένη κιθάρα;

:twisted: OLE :!: Πολύ ωραίο. Οι μαγνήτες πόσο πήγαν; Ο ήχος τους προς τι κυμαίνεται; Υπάρχουν άλλοι εκτός από GIBSON που προτείνεται για την συγκεκριμένη κιθάρα;
Καταρχάς ευχαριστώ...

Οι μαγνήτες πήγαν 280 ευρώ από εδώ-στους περισσότερους Gibson μαγνήτες δεν γλιτώνεις κάτι αγοράζοντας απ'έξω.

Φτηνότερες επιλογές υπάρχουν σίγουρα. Για καλύτερες, δεν ξέρω. Οι ΒΒ είναι σίγουρα πολύ μπροστά από τους δικούς μου stock μαγνήτες (1997), αλλά όχι τόοοσο μπροστά από τους σημερινούς stock της Epiphone.

Στην ίδια vintage & overwound φιλοσοφία είναι και οι Seth Lover από SD-σε λιγότερα λεφτά.

Υποτίθεται ότι η overwound κατασκευή δίνει μεγαλύτερη έξοδο και τονισμένα μεσαία. Εγώ αρκούμαι να πω ότι ακούω πλέον την κιθάρα μου δυνατά και καθαρά, χωρίς...βουλωμένη μύτη. Αλλά αυτό θα το πετύχεις και με πολύ λιγότερα από 280 ευρώ... :wink:

παιδια επιδει αρχιζω και ενδιαφερομαι για μια sg 400 epiphone  κανει για μεταλ οπωσ ειναι απο την μαμα ??

ΟΧΙ, Οι μαμά έπι έχουν μια λάσπη που δεν παλεύεται.......

Βρε Studio η Epiphone έχουν ανεβεί κατά πολύ ηχητικά, έχεις δοκιμάσει τις τελευταίες SG?

Εδώ που τα λέμε, με τιμές thomann κοτσάρεις και ένα σετάκι JB+Jazz ή Distortion από Seymour Duncan με 100 Ευρώ και είσαι king of the road ναπούμι.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back