- Πόντοι
- 36
mitsos leei sg oxi metal parei impanez death zone randal kise tzitziloniwarrel είπε:παιδια επιδει αρχιζω και ενδιαφερομαι για μια sg 400 epiphone κανει για μεταλ οπωσ ειναι απο την μαμα ??
mitsos leei sg oxi metal parei impanez death zone randal kise tzitziloniwarrel είπε:παιδια επιδει αρχιζω και ενδιαφερομαι για μια sg 400 epiphone κανει για μεταλ οπωσ ειναι απο την μαμα ??
Έχω μιά τέτοια SG400 Gothic........ :Jasemeister είπε:Βρε Studio η Epiphone έχουν ανεβεί κατά πολύ ηχητικά, έχεις δοκιμάσει τις τελευταίες SG?
Εδώ που τα λέμε, με τιμές thomann κοτσάρεις και ένα σετάκι JB+Jazz ή Distortion από Seymour Duncan με 100 Ευρώ και είσαι king of the road ναπούμι.
ειπαμε δεν ειναι out of phase αυτοι οι ηχοι....... τις πολύ χρήσιμες "out of phase" θέσεις της Strat...
Αυτό είναι ένα θέμα που σηκώνει πάαααρα πολύ συζήτηση.Kafka είπε:παντως απο το να παρεις την sg400 (259 Ε) + 200 Ε για μαγνητες = 459 Ε καλυτερα να παρει καποιος την sg faded, που την εχει ο θωμας πλεον 579 ευρωπουλα!!
τοτε παω πασο!δν την εχω δοκιμασει ετσι!! αλλα γιατι δεν βαζουν και ενα binding στη κακομοιρα να την φτιαξουν τελειως???studio54GR είπε:Παίξε και με μια SG400 με EMG και μετά πές μας ποιά βαράει καλύτερα.......![]()
γιατι ειναι φτηνες.. (καμια απο τις δυο δεν εχει απ'οσο θυμαμαι)Kafka είπε:τοτε παω πασο!δν την εχω δοκιμασει ετσι!! αλλα γιατι δεν βαζουν και ενα binding στη κακομοιρα να την φτιαξουν τελειως???