SG. Η..."Παραμελημένη" Θεά.

warrel είπε:
παιδια επιδει αρχιζω και ενδιαφερομαι για μια sg 400 epiphone  κανει για μεταλ οπωσ ειναι απο την μαμα ??
mitsos leei sg oxi metal parei impanez death zone randal kise tzitziloni

Jasemeister είπε:
Βρε Studio η Epiphone έχουν ανεβεί κατά πολύ ηχητικά, έχεις δοκιμάσει τις τελευταίες SG?

Εδώ που τα λέμε, με τιμές thomann κοτσάρεις και ένα σετάκι JB+Jazz ή Distortion από Seymour Duncan με 100 Ευρώ και είσαι king of the road ναπούμι.
Έχω μιά τέτοια SG400 Gothic........  ::) ::) ::) ::) και συνήλθε με EMG 81- 85  ;) :) ;) :)

Και πλέον παίζει από Heavy μέχρι λαϊκοτσιφτετέλια σε πανηγύρι.....

:D  :D  :D  :D  :D

ποσο πγε η μετατροπη με τουσ μαγνητεσ??(και το σετ μαγνητεσ και τα μαστοριλικια?)

Κι εγω παρολο που ειμαι fenderακιας to the bone, παντα θαυμαζα τις ΣΓ (σολιντ γκιταρ)

και να η αιτιες:

Νο1

EricClapton.jpg

και Νο2

Hendrix%20SG.jpg

παντως πριν λιγο καιρο που επαιξα μια Επι ΣΓ στο Ζακ (ζαχο) μαζι με το Επι ΒαλβΤζουνιορ κεφαλοηχειο, μου αφησε καλες εντυπωσεις και πολλες υποσχεσεις... αμεσως αρχισαν οι υπολογισμοι για σετακια WCR και RS κλπ...

χμμμμ....

Παιδια και εγω εχω μια Gibson SG ..λατρευω αυτη την  κιθαρα αλλα ολο προβληματα μου δημιουργει..

Τι προβλήματα;

παντως απο το να παρεις την sg400 (259 Ε) + 200 Ε για μαγνητες = 459 Ε καλυτερα να παρει καποιος την sg faded, που την εχει ο θωμας πλεον 579 ευρωπουλα!!

Kafka είπε:
παντως απο το να παρεις την sg400 (259 Ε) + 200 Ε για μαγνητες = 459 Ε καλυτερα να παρει καποιος την sg faded, που την εχει ο θωμας πλεον 579 ευρωπουλα!!
Αυτό είναι ένα θέμα που σηκώνει πάαααρα πολύ συζήτηση.

γιατι ρε συ?? εγω τη δοκιμασα την sg faded και για αυτα τα λεφτα πιστευω πως ειναι καλο deal

Παίξε και με μια SG400 με EMG και μετά πές μας ποιά βαράει καλύτερα.......  ;)

νταξ... απλα με την gibson θα εχεις λογικα και καλυτερη μεταπωληση (αν σε ενδιαφερει)

επισης η g400 ειναι στα δικα μου ματια πιο ομορφη καθως μοιαζει με την 61RI

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο....  ;)

studio54GR είπε:
Παίξε και με μια SG400 με EMG και μετά πές μας ποιά βαράει καλύτερα.......  ;)
τοτε παω πασο!δν την εχω δοκιμασει ετσι!! αλλα γιατι δεν βαζουν και ενα binding στη κακομοιρα να την φτιαξουν τελειως???

Kafka είπε:
τοτε παω πασο!δν την εχω δοκιμασει ετσι!! αλλα γιατι δεν βαζουν και ενα binding στη κακομοιρα να την φτιαξουν τελειως???
γιατι ειναι φτηνες.. (καμια απο τις δυο δεν εχει απ'οσο θυμαμαι)

επισης η faded εχει dots που κατ'εμε ειναι μουφα αισθητικα σ'αυτη την κιθαρα

σε γενικές γραμμές νομίζω οτι θεωρούνται ανθεκτικά, όμορφα, με πολλές επιλογές και όμορφο ήχο κιθάρες. Έβλεπα τις προάλλες ένα τσικά π έπαιζε σε ένα μαγαζάκι εντεχνοροκάκια... Κ στα καθαρά κ στα βρώμικα έσπερνε η κιθαρούλα μια sg g-400 είχε... Άστραψαν τα μάτια μου με το που την είδα... ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back