Seymour Duncan Pickup Booster

Tasospelt

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έχετε υπόψιν σας το παραπάνω πεταλάκι;; (http://www.seymourduncan.com/products/effectsdescr.shtml#booster)

Έχω διαβάσει πολλές αντίθετες γνώμες σε reviews..Το βλέπω σαν καλή λύση για να κάνω πιο γεμάτο τον ήχο των single coil μαγνητών μου..Το χει δοκιμάσει κανείς;;

Ωραία μας τα λέει στο link.Η μόνη μου ανησυχία είναι κατα πόσο ένας μονός μπορεί να πλησιάσει τον διπλό με ένα πετάλι σαν και αυτό και πόσο ποιοτική θα είναι η ενίσχυση που προσφέρει.

Πετάλια σαν και αυτό πρέπει να τα ακούσεις ο ίδιος με την κιθάρα ΣΟΥ :wink:

To συγκεκριμενο πεταλι ΔΕΝ κανει ενα μονο να ακουγεται σαν διπλο....αυτα ειναι μ....ες του μαρκετινγκ............ειναι ομως ενας πολυ καλος booster ο οποιος οταν τον ειχα με ειχε εντυπωσιασει με το οτι δεν αλοιωνε συχνοτικα τον ηχο της κιθαρας μου..ηταν αρκετα trasparent..........

To συγκεκριμενο πεταλι ΔΕΝ κανει ενα μονο να ακουγεται σαν διπλο....αυτα ειναι μ....ες του μαρκετινγκ............ειναι ομως ενας πολυ καλος booster ο οποιος οταν τον ειχα με ειχε εντυπωσιασει με το οτι δεν αλοιωνε συχνοτικα τον ηχο της κιθαρας μου..ηταν αρκετα trasparent..........
Διάβασα σε μερικά reviews ότι έβγαζε αρκετό hum ειδικά σαν boost σε distorted σόλο. Δεν αντιμετώπισες τίποτα παρόμοιο;;

αν το πρόβλημα των single c ειναι το hum τοτε λογικα ενα τέτοιο πετάλι θα το επιδεινώνει,εκτος αν ο seymour ανακαλυψε καποια τεχνολογία που δυναμώνει την ενταση ψυχοακουστικά :D

το θεμα εχει μπει στην κατηγορια computers 8O

Ε ναι έχω.. Μου βγάζει εικόνα απλώς βγαίνει μια βαβούρα αντί για ήχο..

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back