- Πόντοι
- 18
Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω ένα mini setup με αναλογικά πεταλακια για την ηλεκτρική μου (και ένα 2ο για την ακουστική μου σε 2ο χρόνο που ισως κάποια να ειναι κοινά). Προς το παρόν δουλεύω με ένα πολύεφέ της mooer (250) αλλά γενικά έχω θέματα. Θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς είμαι κατά βάση ακουστικός παίκτης και δεν έχω εμπειρία στους ήχους. Για αρχή λέω να ξεκινήσω με ένα drive, ένα reverb και ένα chorus αλλά θέλω την γνώμη σας δεν ξέρω αν καλύπτονται μόνο με αυτά. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα setup και γενικά τι πετάλια θα μου προτείνατε? Το μπατζετ σε αυτή την φάση είναι χαμηλό όποτε χρειάζομαι κατι value for money που να κάνει την δουλεια αξιοπρεπώς.
Θα ήθελα ιδανικά η επιλογή των πεταλιών να ταιριάζει στα περισσότερα είδη, κατά βάση την ηλεκτρική την χρησιμοποιώ για jazz, blues ή hard rock, progressive.
Ξερω ότι είναι δύσκολο αυτό που ζητάω αλλά αν με κατευθύνετε λιγάκι θα είναι βοηθητικό.
Θα ήθελα ιδανικά η επιλογή των πεταλιών να ταιριάζει στα περισσότερα είδη, κατά βάση την ηλεκτρική την χρησιμοποιώ για jazz, blues ή hard rock, progressive.
Ξερω ότι είναι δύσκολο αυτό που ζητάω αλλά αν με κατευθύνετε λιγάκι θα είναι βοηθητικό.