Σεταρισμα κιθαρας Θεσσαλονικη

Nikiforos94

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπερα παρεα ! Υπαρχει καποιο προβλημα στην κιθαρα μου πιθανότατα με το βύσμα jack και συχνα χανεται η επαφη με αποτελεσμα να ακουγονται διαφοροι ενοχλητικοι ηχοι (τυπου χρατς χρουτς) . Εχεται να προτείνετε καποιο ατομο στη θεσσαλονικη που ασχολειται με τα ηλεκτρικα και να μπορει να διορθώσει το προβλημα (και σχετικα οικονομικα) ? Ειδα ενα  αντιστοιχο τοπικ του 2008 , αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν οι πληροφοριες.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων

Καλησπέρα Νικηφόρε.

Το πρόβλημα που έχεις δεν μου φαίνεται τόσο εξειδικευμένο. Νομίζω ότι οι περισσότεροι μάστορες θα μπορούσαν να το κάνουν. Ας σου τα πουν όμως οι πιο έμπειροι του forum.

Εγώ γνωρίζω τον Dr. Fret, τον τεχνικό που έχει στο μουσικό κατάστημα "Τσέλιος" και τον τεχνικό που έχει στο μουσικό κατάστημα "Ζάχος". Τιμές δε γνωρίζω για το jack, έχω κάνει άλλες δουλειές.

Νικηφόρε, έχεις δοκιμάσει να δείς μήπως έχει πρόβλημα το jack του καλωδίου? Γιατί και μένα πολλές φορές με συμβαίνει αυτό

Ναι το κοιταξα δε φταιει αυτο  :-\...Σημερα επαιξα χωρις προβλημα , αλλα την αλλη βδομαδα δουλευω και δε θελω να γινει καμια κουτσουκελα την ωρα του λιβε ... Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας !

ειχα και εγω το ιδιο μια φορα και τελικα εκει τα παξιμαδια θελαν σφιξιμο..παρε κλειδακια και δες αν ειναι ολα καλα.

Φιλε Πετρο κ γω το ιδιο πιστεψα αλλα μαλλον θελει αλλαγη η υποδοχη :-\ . Αυτο ειναι ευκολο το εχω κανει κ στο παρελθον 1 2 φορες ,αλλα για το λόγο που προανέφερα θα ήθελα να τον παω σε ενα ατομο που ασχολείται να κανει ενα γενικοτερο check . Αν εχετε κάποιoν να μου προτείνετε let me know  ;D ... Ευχαριστω για το χρονο σου!

Εγώ πάω στο Νίκο Ταμπάκη, στο Ν.Ρύσιο:

http://www.facebook.com/pages/NT-Handmade-Guitars-Basses/117886614922192?ref=ts&fref=ts

Στο παρελθόν, είχα πάει και στον Π.Λαμπή, πίσω από το Γαλλικό Ινστιτούτο:

http://theartofwood.gr/

και από τους 2 είμαι υπέρ-ευχαριστημένος.

Επίσης, μπορείς να πας είτε στο Ζάχο είτε στον Τσέλιο, στο κέντρο της πόλης:

www.zaxosmusic.gr/

www.tseliosmusic.gr

Παίδες καλησπέρα

Να καταθέσω και εγώ την γνώμη μου καθώς έχω πάει σχεδόν σε όλους.

Λαμπής παιδιά, Λαμπής......

Μια φορά πήγα και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ξανά σε άλλον.

Δεν έχω καμία σχέση μαζί του, απλά για ένα συγκεκριμένο όργανο παιδεύτηκα πολύ καιρό σε άλλους και ως δια μαγείας ο Παναγιώτης μου το έστρωσε σε 2 μέρες.

Τα σχόλια είναι περιττά... :-X

ΜΦΧ

Αυτος ο Λαμπης ειναι και κοντα στο σπιτι μου ... Τελεια παιδια σας ευχαριστω ολους φια το ενδιαφερον ! Μια τελευταια ερώτηση. Ξέρετε περιπου ποσο 8α κοστισει το εγχείρημα? Στο παερλον σεταρα μονος μου τα βασικα και δεν γνωριζω καθολου απο τιμες ...

Καλησπέρα Φίλε !Στο Φυλη στο wire wood εχεις πάει ποτέ?Πηγαινω εκει για σεταρισματα και σερβις τα  οργανα ειναι κορυφη ο τύπος !WIRE & WOODΚαταστήματα Μουσικών Οργάνων - Μουσικά Όργανα

Βαφοπούλου Γεωργίου 22 Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54646

Τηλ.: 2310426342

Nikiforos94 είπε:
Καλησπερα παρεα ! Υπαρχει καποιο προβλημα στην κιθαρα μου πιθανότατα με το βύσμα jack και συχνα χανεται η επαφη με αποτελεσμα να ακουγονται διαφοροι ενοχλητικοι ηχοι (τυπου χρατς χρουτς) . Εχεται να προτείνετε καποιο ατομο στη θεσσαλονικη που ασχολειται με τα ηλεκτρικα και να μπορει να διορθώσει το προβλημα (και σχετικα οικονομικα) ?
Το πρόβλημά σου δεν είναι ανάγκη να το δεί κιθαρομάστορας.

Κι ένας απλός ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός αρκεί.

Το πιθανότερο είναι να χρειάζεται ενα ελάχιστο "στράβωμα" το έλασμα του jack.

Είναι αυτό το μακρύ "σιδεράκι" που βλεπεις στη φωτό: (όχι τα δυο κοντύτερα με τις τρύπες)

1178082022Switchcraft%20Jack%20mono.jpg

Βρές το βύσμα και κάντ΄το μόνος σου.

Απλά θέλει να πιέσεις το έλασμα προς τα μέσα για να κάνει καλύτερη επαφή, και ίσως να χρειαστεί να το καθαρίσεις απο τυχόν οξειδώσεις και βρωμιές.

Σε 2 λεπτά είσαι έτοιμος.

...εκτός αν θέλεις να κάνεις κι άλλες δουλειές στο όργανο, οπότε πάνε σε μάστορα.

Το βισμα το εχω αλλαξει μονος μου στο παρελθον .... Αλλα φοβαμαι μην κανω κουτσουκελα και εχω δουλεια την αλλη βδομαδα !  ;D Ευχαριστω πολυ φια τις πληροφοριες παιδες! Keep on rocking

Vac είπε:
Να καταθέσω και εγώ την γνώμη μου καθώς έχω πάει σχεδόν σε όλους.

Λαμπής παιδιά, Λαμπής......

Μια φορά πήγα και δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ξανά σε άλλον.
+1 και από μένα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back