pipityri είπε:
Οπότε, έκανα πολύ δουλειά με τα envelopes στο midi και με την βοήθεια του Κώστα φτάσαμε στο αποτέλεσμα αυτό. Δυστυχώς, ένα πολύ ωραιότερο βιολί που έχει ο Κώστας δεν διάβαζε σωστά το midi που έφτιαξα.
αυτό με το βιολί το άλλο δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τι φταίει.
Το έβαλα στο "μικροσκόπιο" να δω τι cc υπάρχει μέσα που αλλοιώνει την εκφραστικότητα με το πρόβλημα που δημιουργείται στο release της νότας. Μου έσπασαν τα νεύρα.
Δεν βρίσκω κάτι στο midi αρχειο που να δικαιολογεί την "συμπεριφορα" στο συγκεκριμένο ρεαλιστικότερο και κατά την γνώμη μου πιο εύηχο για την περίσταση βιολί.
Όυτε στο vst υπάρχει θέμα.
Μου έσπασαν τα νεύρα και αν είχες περιθώριο χρόνου .......................γιατί σε κάτι τέτοια ψυχαναγκάζομαι και μπορεί να γυρίσω τον κόσμο ανάποδα για να βρώ λύση είτε εγώ είτε μέσω άλλου.
Κοίτα να δείς που κόλλησε το θέμα, τίποτα δεν έβρισκα στον editor για να δω τι στην ευχή αναγκάζει το εν λόγω βιολί να συμπεριφέρεται έτσι ενώ σε όλα τα άλλα vst ακόμα και άσχετα το midi να "διαβάζεται" ορθά.
ααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!
Μου ερχόταν να τα σπάσω όλα, ΟΛΑ!!!!!!! και δυστυχώς είχα κι εγώ πιεσμένες μέρες.
Ακόμα ακούγοντάς το με το βιολί που ..............δεν και παρόλη την αλλοίωση γ***ΤΟ, μου ταιριάζει καλύτερα στα ξεσπάσματα. γ***ΤΟ γ***ΤΟ γ***ΤΟ. ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ααααααααααααααααααααααααΑΑΑΑ!!!!1
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
Δεν πειράζει όμως. Τι να κάνουμε.
Και είμαι σίγουρος πως θα είναι κάτι που είναι μπροστά στα μάτια μου, κάτι χαζό, γελοίο που δημιουργεί το πρόβλημα,
Ας το ξεχάσω/ξεχάσουμε και καλή επιτυχία πάλι.
(ΑΑΡΡΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!! λύσσαξα)