- Πόντοι
- 38
Όλοι δικαιούνται να έχουν μια κακή μέρα...αλλά αυτή του Michael Schenker (Scorpions) ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ κακή...
http://uk.youtube.com/watch?v=_vmo_ePVGGI
http://uk.youtube.com/watch?v=_vmo_ePVGGI
Ελα τωρα που θα βγαλεις και μαπα τον Schenker ! Τι να σου πρωτοπω ? για τη περιοδο με τους UFO η τις δισκαρες που εβγαλε με τον Robin McAuley ?Από τους πλέον άσχημους κιθαρίστες από παίξιμο εννοώ Huh?....
στους scorpions ειναι ο Rudolf o μεγαλυτερος αδελφος του αγαπημενου μας μιχαλακη! ναι εχει παιξει στο πρωτο πρωτο δισκο τον scorpions poy oi περισσοτεροι ουτε ξερουν οτι υπαρχει(Lonsome Crow δισκαρος πολυ πειραματικος) κ μερικα σολος οπως ειπε ο φιλος mscmkrelavd είπε:Όλοι δικαιούνται να έχουν μια κακή μέρα...αλλά αυτή του Michael Schenker (Scorpions) ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ κακή...
Γιατι το...συγκροτημα του ειναι...καλυτερο?? ;D ;DScorpions
+ 10^10Superfunk είπε:Γιατι το...συγκροτημα του ειναι...καλυτερο?? ;D ;DScorpions
η επιτομη του κιτς και της βαρεμαρας ...![]()
εισαι οφφ τοπικ ;DSuperfunk είπε:Γιατι το...συγκροτημα του ειναι...καλυτερο?? ;D ;DScorpions
παρα πολυ γιατι γενικα ακουω τετοια μουσικη!Καλά πρώτα απ'όλα όντως, ούτε που παρατήρησε κανείς μας ότι μιλάμε για τον michael και όχι τον rufolf, και συνεχίζουμε να λέμε για scorpions! ;D ;D
Πω ρε bluezlick σου αρέσει το lonesome crow?? μιλάμε το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ;D ;D
απορο με σας που λετε αυτα για τους scorpions εαν εχετε ακουσει τπτ απο τα 70,s οταν επαιζε ο uli Jon Roth(αλλα να μου πεις δεν ξερετε ουτε καν του κιθαριστες να ξεχωριζεται.....)NicolasAth72 είπε:+ 10^10Γιατι το...συγκροτημα του ειναι...καλυτερο?? ;D ;DScorpions
Τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτό το forum αλήθεια?!!!! ;DSuperfunk είπε:Γιατι το...συγκροτημα του ειναι...καλυτερο?? ;D ;D
καλα εχεις δικιο...εισαι οφφ τοπικ Grinσε αγαπαω αλλα δεν ξερεις! Kiss
γυρνα στα country για να μαθουμε κ τπτ καινουριο Grin
Εγώ πάλι νιώθω ευτυχής ως γνήσιος Ουγκαντο-ιθαγενής!!! ;DSuperfunk είπε:-Στην Ελλαδα μαζευει 100 φορες περισσοτερο κοσμο απο τους White Stripes & μου υπενθυμιζει οτι ζω στην Ουγκαντα ;D
προσεχε οτι ειπα για το 70 κ την εποχη Uli jon roth!Superfunk είπε:καλα εχεις δικιο...εισαι οφφ τοπικ Grinσε αγαπαω αλλα δεν ξερεις! Kiss
γυρνα στα country για να μαθουμε κ τπτ καινουριο Grin
αλλα ρε παιδι μου το συγκεκριμενο γκρουπ εχει ολα τα "αντιχριστα" ;D ;D
-ειναι 80s
-Παιζει epic rock
-ειναι "Hard epic rock" (προσεξε τα εισαγωγικα)
-ειναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ "Hard epic rock" (πως λεμε γιαπωνεζικο ρεμπετικο...![]()
)
-ΜΑΛΙ ειναι ΑΥΤΟ??? ;D ;D
-Στην Ελλαδα μαζευει 100 φορες περισσοτερο κοσμο απο τους White Stripes & μου υπενθυμιζει οτι ζω στην Ουγκαντα ;D
-ειναι 80s ;D
-ΜΑΛΙ ειναι ΑΥΤΟ??? ;D ;D ;D
;D