ε τοτε ρε σ Superfunk γιατι μιλας για αυτους χωρις να γνωριζεις?Superfunk είπε:Ομολογω οτι δεν εχω ακουσει τιποτα απο Scorpions οποτε μπορει και να εχεις δικιο,αλλα γενικα δεν τα παω και πολυ καλα με το ειδος...![]()
εχεις απολυτο δικιοbluezlick είπε:ε τοτε ρε σ Superfunk γιατι μιλας για αυτους χωρις να γνωριζεις?Ομολογω οτι δεν εχω ακουσει τιποτα απο Scorpions οποτε μπορει και να εχεις δικιο,αλλα γενικα δεν τα παω και πολυ καλα με το ειδος...![]()
δλδ εαν καποιος εγραφε πχ για τον Danny Gatton οτι ειναι ενας χοντρομπαλας ροκαμπιλας με γλυμενο απο αγελαδα μαλι κ παιζει μουσικη για στα πανιγυρια σε χαζοαμερικανους χωρις να εχει ακουσει πως θα σου φαινοταν?
ακριβως το ιδιο εκανες οπως κ αλλοι κανουν συνεχεια οτι δνε τους αρεσει κατι κ δεν γνωριζουν για αυτο απλος κρινουν απο ενα βιντεοκλιπ η ενα κοματι που ακουσαν στο ραδιοφωνο!
το συγκεκριμενο Thread ουτε σωστη επικεφαλιδα δεν εχει!
Listen to this babySuperfunk είπε:Ομολογω οτι δεν εχω ακουσει τιποτα απο Scorpions οποτε μπορει και να εχεις δικιο,αλλα γενικα δεν τα παω και πολυ καλα με το ειδος...![]()
Jasemeister είπε:Listen to this babyΟμολογω οτι δεν εχω ακουσει τιποτα απο Scorpions οποτε μπορει και να εχεις δικιο,αλλα γενικα δεν τα παω και πολυ καλα με το ειδος...![]()
λοιπον ηλια επειδη καμια φορα ειμαι λιγο καχυποπτος..πες μου οτι το ειπες για πλακα και οτι δεν καταλαβες οτι ειναι playback... ;Delavd είπε:Όλοι δικαιούνται να έχουν μια κακή μέρα...αλλά αυτή του Michael Schenker (Scorpions) ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ κακή...
http://uk.youtube.com/watch?v=_vmo_ePVGGI
Ιδέες μωρέ έχει, αλλά ούτε καμιά ΦΟΒΕΡΗ ιδέα βρήκα εγώ, και επιπλέον αυτό ακριβώς που λες: φοβερά ανώριμο μουσικά. Δηλαδή σαν να μην ξέρουν πού πάνε σε κάθε τραγούδι....... anyway... είπαμε: όλοι έχετε δικαίωμα στο λάθος!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8)bluezlick είπε:παρα πολυ γιατι γενικα ακουω τετοια μουσικη!Καλά πρώτα απ'όλα όντως, ούτε που παρατήρησε κανείς μας ότι μιλάμε για τον michael και όχι τον rufolf, και συνεχίζουμε να λέμε για scorpions! ;D ;D
Πω ρε bluezlick σου αρέσει το lonesome crow?? μιλάμε το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ;D ;D
μου αρεσει γιατι εχει αρκετα Kraut στοιχεια! λιγο "ανωριμο" ειναι αλλα εχει ομορφες ιδεες!
Ωχ! :-X :-\ Μιλούσα γενικά για τον κιθαρίστα. :-\..Σόρυ δεν κατάλαβα πως μιλούσες για ένα άλμπουμ...όντως ούτε εμένα μου αρέσει πολύ...συμφωνώ σε αυτό μαζί σου.menelaos είπε:Τι; Σου αρέσει κι εσένα; Ρε παιδιά τι να πω, εμένα δε μου άρεσε καθόλου ρε γμτ..........
ΕΠ Νικολα σαγαπαω αλλα...λιγα για τους scorpions τωρα που εμαθα να παιζω το SEND ME AN ANGEL.. ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Γιατι το...συγκροτημα του ειναι...καλυτερο?? ;D ;DScorpions
η επιτομη του κιτς και της βαρεμαρας ...![]()