Eντωμεταξυ ο καθενας απο ολους αυτους που λενε τι λενε εχει το μηχανακι του σπιτι οπως και ναναι αυτο και παιζει τι παιζει.Γιατι πρεπει και εδω να υπαρχει διαφωνια.Ο μπιλ ειναι νεομεταλας θελει τζιτζικη πχ εγω επιτελους πηρα το τουιν που ζαχαρωνω τοσα χρονια.Γιατι πρεπει αυτο να παει 40 σελιδες .Ο καθενας αγοραζει συνφωνα με αυτα που εχει και τις αναγκες του.Εχεις 2 χιλιαρικα περνεις Axe fx αρα το μυαλο σου ειναι εκει ,εχω δυο χηνες περνω μια καλυτερη κιθαρα το μυαλο μου ειναι εκει.Δηλ παλι ποιος την εχει μεγαλυτερη .Και αυτο γινεται κυριως για ενα λογο.Γιατι τα φορουμ διψανε για τετοιες κουβεντες,χωρις κανα σκοπο ή ιδιαιτερο νοημα αλλα να χυνεται μελανη ,οπως στα ξυλα πχ ,καθε μηνα ξυλα με τους ιδιους και ιδιους να λεν τα ιδια.Ειναι στη δουλεια πχ ο αλλος το ξηνει ,κατσε να γραψω τπτ ,ειναι σπιτι ο αλλος το ξηνει καλη ωρα ,κατσε να γραψω τπτ.Και σοι παει το βασιλειο.Ξεκολατε και πεχτε τα οργανα σας ειτε λαμπατα ειτε τρανσιστορατα.Τελευταια δεν παιζω και ζοριζομαι οσο δεν παει.
Οπως ειπε ομως και ενας γνωστος Ελληνας παιχτης που συναντησα σε ενα κιθαρομαγαζο .Που να θυμαμαι τι επαιζα ή τον ηχο μου λεει ουτως ή αλλως ο ηχος βγαινει απο τα δαχτυλα.
Αχταρμας .
Οπως ειπε ομως και ενας γνωστος Ελληνας παιχτης που συναντησα σε ενα κιθαρομαγαζο .Που να θυμαμαι τι επαιζα ή τον ηχο μου λεει ουτως ή αλλως ο ηχος βγαινει απο τα δαχτυλα.
Αχταρμας .