Dear Bill (με την καλή έννοια, μην παρεξηγήσεις

)
Συμπεραίνεις αυθαίρετα (Γκεμπελικἀ χαχα) πως δεν ήξερα να ρυθμίσω το μηχάνημα και το τονίζεις και με bold γράμματα...
Είχα το Axe fx ultra...το εμαθα απ εξω και ανακατωτά και πάνω που το έμαθα, μου βγάζουν το 2 γιατί το ultra δεν ήταν ηδη αρκετά τέλειο (όπως ειχε διαφημιστεί)
Λόγω του οτι δούλευα φουλ τότες, πήρα και το 2 διότι... I had to...και το έμαθα και αυτο απ εξω και ανακατωτά (εύκολο είναι ούτως η άλλως)
Στο μαγαζί που παίζαμε δε, κάναμε πρόβες 2 μήνες πριν ανοίξει και παίζαμε για 1,5 χρόνο περίπου κάθε Σάββατο... άρα μάθαμε και τον χώρο απ εξω και ανακατωτά
Ο χώρος δε, είχε κατά γενική ομολογία (όσοι απο το νοιζ παίξανε εκεί, είναι μάρτυρες

) απίστευτο ήχο...
Στη ουσία τώρα...
Όποιος και να πει για τα μοντελινγκ, ο Πάπας ο ιδιος δεν με αφορα προσωπικά, γιατι εγώ και η μπάντα μου και πολλοί φίλοι την σύγκριση την κάναμε... και το ΑΧΕ έχασε κατα κράτος σε ενα (ουσιώδες ) πράγμα... Δεν εχει την παρουσία ενος καλού λαμπατου σε πραγματικές Ροκ εντάσεις... ο ήχος του μοιάζει να εχει τρύπες...
Δεν μου αρέσει να ακούω το επιχείρημα περι του οτι φθάνει το 95% του ήχου του λαμπατου κλπ γιατί μου φαίνεται παιδικό
Ξέρεις ποια επιχειρήματα μου αρέσουν?
Το οτι:
Γράφεις σπιτι σου η σε στούντιο, σε χρόνο ντε τε με ηχο πάρα πολύ καλα
Έχεις άπειρους πολύ χρήσιμους και καλούς ηχους να διαλέξεις για οποιοδήποτε session
Το οτι εναι εύκολο στην μεταφορά και παίζεις όπου θέλεις χωρίς να σου φύγει η μέση...αν μάλιστα οι συνθήκες είναι ιδιες εχεις και ακριβώς τον ιδιο ηχο καθε φορά
Το οτι παίζει σε οποιαδήποτε ένταση πολύ καλά
Το οτι επειδή ακριβώς ειναι digital τα εφέ του είναι εφάμιλλα των μεγάλων εταιριών tc, lexicon κλπ σε αυτήν την κατηγορία τιμής (για αυτό και το χρησιμοποιούν οι Vai, Petrucci,Morse κλπ)
Με λιγα λόγια κάνει άπειρα πράγματα παρα πολύ καλά εως άριστα...
Δεν το κατηγόρησε λοιπόν κανείς ...απλά δεν ειναι λαμπατος ;D ;D ;D
(μην με καταταξεις στην κατηγορία vintage freak... μου αρεγει η τεχνολογία πολύ)
Εχω την εντύπωση πως θα επρεπε να προσπαθούν να μας πείσουν πως το Smart ειναι καλύτερο απο μια Ferrari για το κέντρο της Αθήνας και βέβαια...θα ειχαν δικιο
Σε αυτο που διαφωνώ ειναι πως προσπαθούν να μας πείσουν, μεσω έξυπνου μάρκετινγκ, πως το Smart ειναι καλύτερο απο μια Ferrari σε αυτο που η Ferrari κάνει καλά...
Βέβαια συμφωνώ απόλυτα με τον Superfunk... Όποιος το έχει, το έχει ... και τα υπόλοιπα ειναι...