ειναι της tonelab...το vox....βασικα ειναι καταπληκτικο.....εχω ενα dunlop gc5 και ειναι σκετη τραγωδια....μου φαινεται θα παω να παρω το κανονικο wah-wah της vox....vit_hot είπε:ωραιος..ποιο wah δουλευεις?
ειναι που λειπει ο μπασιστας μας και μας εχει φαει η απραγια...οποτε το εριξα στις μοναχικες πενιες και την πληρωνετε εσεις και οι γειτονες ;Dμπράβο ignantios !! μου αρέσει που γράφεις κλιπακια Wink αλά να ανέβασε και κάτι εκτός satrianiσυνέχισε μη σταματάς ... nice sound
εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα wah της vox αλλα τετοιο wah σε πεταλιερα..ignantios είπε:ειναι της tonelab...το vox....βασικα ειναι καταπληκτικο.....εχω ενα dunlop gc5 και ειναι σκετη τραγωδια....μου φαινεται θα παω να παρω το κανονικο wah-wah της vox....![]()
και να φανταστεις οτι δεν το χρησιμοποιουσα αλλα απο εδω και περα ....εχω παθει πλακα κυριολεκτικαvit_hot είπε:εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τα wah της vox αλλα τετοιο wah σε πεταλιερα..
δηλαδη το πεταλι τι θα βγαζει..?κ μοιαζει αρκετα και με του satch..
ασε για εμενα το καλυτερο instrumental κιθαριστικο που εχω ακουσει....μιλαμε για το συναισθηματο forgoten 2 ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια οποτε περιμενω..
Deep_perplikos είπε:Όλο το κομμάτι πολύ καλό αν εξαιρέσεις τα bend σου στην τελευταία χορδή που έιναι ασταθή και τα vibrata σου που γενικά είναι νευρικά
ως λεπτομέρειες το είπα όχι ότι δεν το παίζεις καλά..μια χαρά το παίζεις..πολυ καλά μάλιστα..να 'σαι καλα και περιμένω και το επόμενο videakiignantios είπε:η τελευταια χορδη εχεις δικιο αλλα ηταν ξεκουρδιστη.......αλλα οταν το καταλαβα.....ηταν ηδη αργα.....
για τα vibrata οντως ημουν λιγο καπως ....αλλα ευχαριστω για τις επισημανσεις....παντως....!!!!!