Satch Boogie

Είσαι καλός κιθαρίστας... ;)

Είσαι πάρα πολύ καλός και άντε τώρα να το πιάσω εγώ αυτό  >:( ;D ;D ;D

thanks παιδια. έτσι για hobby παιζω τιποτα παρα πανω, και τωρα πολυ πιο λιγο έως καθολου. hyperpanos βγάλε το να το ακουσουμε και απο εσενα  ;) εχω ακουσει τα κομματια σου, πολυ ωραια και ωραιος ηχος σε αντιθεση με εμενα  :'(

holyjoy είπε:
thanks παιδια. έτσι για hobby παιζω τιποτα παρα πανω, και τωρα πολυ πιο λιγο έως καθολου. hyperpanos βγάλε το να το ακουσουμε και απο εσενα  ;) εχω ακουσει τα κομματια σου, πολυ ωραια και ωραιος ηχος σε αντιθεση με εμενα  :'(
Να είσαι καλά, αλλά δεν ξέρω εάν το "έχω" ακόμη αυτό το κομμάτι  :-\Πάντως είσαι καλύτερος κιθαρίστας από εμένα, το εννοώ  :)

Και εννοείται ότι για την ευχαρίστηση μας παίζουμε και αυτό θα ίσχυε ακόμη και εάν μπορούσαμε να το κάνουμε και επαγγελματικά  :)

Θα δώ καποια στιγμη μηπως βγαλω το the mystical potato head groove thing να ανεβασω, το επαιζα παλια αλλα το εχω ξεχασει τελειως  :-[

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μοιραζόμαστε την ίδια "τρέλα" για την μουσική του Joe  ;)

....πάρα πολύ....

Έλα ρε Πάνο κι εσύ, μια απόφαση είναι. ;)

Εσυ δεν εισαι κιθαριστας Ραπτομηχανη εισαι  ;D ;DΚυριολεκτικο γαζωμα !!

Καλη χρονια ωραιο παιξιμο &ηχος .

Το άκουσα χθες το βράδυ με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό μου ! Μάλλον χαμογελάω αυθόρμητα όταν ακούω ωραία και ολοκληρωμένα Rock παιξίματα  ;)

Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό μόλις σε άκουσα είναι πως "Με αυτόν θα ήθελα να  να παίζαμε μαζί στην ίδια hard rock μπάντα "  :)

Ωραίος !!

Διάλεξες ένα πολύ απαιτητικό κομμάτι του Joe. Παρ' όλ' αυτά το απέδωσες πάρα πολύ ωραία. Μπράβο!  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back