Σας αρεσει αισθητικα η strat μου ? Ψηφιστε εχω δειλημα

Ξερω οτι δεν θα σε βοηθησει καθολου για τη δικιά σου αλλα εγω κατεληξα... ;D(στην πρωτη)

strat2.png

strat1.png

kbasilis είπε:
Δηλαδή εαν θέλω σε μαύρο χρώμα μόνο στην αγορά των μαγνητών μπορώ να επιλέξω?

Αυτό φαίνεται πολύ ηλίθιο για μια εταιρεία σαν την fender
Υποτιθεται οτι μπορεις... Αλλα ειναι τοσο δυσκολο να τα βρεις που δεν αξιζει τον κοπο ουτε να δωσω 30 ευρω για 3 καπακια μαζι με μεταφορικα

aris 17561 είπε:
Αλλαξα το Pickguard σημαρα ετσι επειδη μου την βαρεσε και εβαλα το χρυσο με τους scn... Ενταξει δεν φενεται και ασχημο ετσι ... Τι να πω ? Τοσο κακη αισθητικη εχω ?

Νομίζω ότι το παράκανες. Τώρα μπορώ να πω πως τη βρίσκω απαράδεκτη  ;D ;D ;D ;D.

Και μην τσαντιστείς γιατί είμαι ένας από αυτούς που ψήφισαν ότι τους αρέσει η κιθάρα σου. :o

να ρωτήσω....τι λόγο ύπαρξης έχει αυτό το θέμα? :P

Άρη θες μια κιθάρα που να αρέσει στους άλλους??

το δικό σου γούστο δε το εκτιμάς?

hot_sauce είπε:
το δικό σου γούστο δε το εκτιμάς?
Εμείς πάντως όχι.... αλήθεια τώρα, πόσο δύσκολο είναι να τούς βάψει τους μαγνήτες; Ο κύριος Μαραθώνιος δεν το έχει επιχειρήσει?

georgekz750 είπε:
Παντως αυτο το μπλε-μωβ τα σπαει,οποτε η κιθαρα ειναι ηδη κουκλα  ;)
Βασικά κι εμένα μου αρέσει πολύ . Και για να πω την αλήθεια όσο και αν σαν φενεται περίεργο το 1999 όπου ήθελα να πάρω την πρώτη μου κιθάρα , έψαχνα για μωβ και βρήκα αυτήν μετά από πολύ δυσκολία . Μπορεί να σας φαίνεται βλακεία ότι δεν εβρισκα αλλά αλήθεια δεν εβρισκα μωβ ... Θα την φέρω στην εργοστασιακή της μορφή τέλος . Ασπρο pick guard και τέλος . Ισως το κάνω και με τρεις μόνους . Δηλαδή hotrails εννοώ  ;D

Επαναφερω το θεμα απλα για να σας δειξω πως την μετετρεψα την φεντερ μου και να δειτε ποση φαντασια τελικα εχω και ποση αισθητικη καινοτομια δηλαδηςςς

αααα αλλαξα και την θεση του μικροφωνου στην isocab οποτε ακουστε και το γκαζι λιγο πιο μετα στο βιντεο να πειτε αν σας αρε καλυτερα...

Καινούρια έγινε έχει πολύ καλή αισθητική τώρα και ο μαγνήτης που άλλαξες τέλειος.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back