Σας αρεσει αισθητικα η strat μου ? Ψηφιστε εχω δειλημα

RayDTutto είπε:
Πούλα τους SCN και πάρε δύο κλασικούς με μαύρα καπάκια.

Ή κάνε μια επένδυση και πάρε δύο μαύρους hot-rails να έρθει στα ίσια της και η κιθάρα.
Το έχω σκεφτεί πολλάκις το θέμα hotrails σε neck -bridge αλλά σκέφτομαι ότι μετά ψάξω εντελώς την φεντερια . Θα χάσει πλήρως τον χαρακτήρα της , αυτό θέλω να πω

Γιατί; Χρησιμοποιείς vintage καθαρά;

Μια χαρά καθαρά έχουν οι hot rails σε ΚΑΘΑΡΟ ενισχυτή.

aris 17561 είπε:
Το έχω σκεφτεί πολλάκις το θέμα hotrails σε neck -bridge αλλά σκέφτομαι ότι μετά ψάξω εντελώς την φεντερια . Θα χάσει πλήρως τον χαρακτήρα της , αυτό θέλω να πω
Σπλινταριστοί δεν θα έχουν fender αποτέλεσμα?

aris 17561 είπε:
Τρεις hotrails ? η στην μέση μόνος ;
Μπορείς να κρατήσεις τον διπλό πίσω. Μαύρος κι αυτός. Και δύο hot rails.

Άρη, στο ανέφερα και στην πέμπτη σελίδα του thread.

Θα ψήφιζα πλέον είτε άσπρο pickguard και μαύρα καπάκια + knobs είτε το tortoise pickguard και άσπρα καπάκια στους μαγνήτες. Αισθητικά, είναι ό,τι καλύτερο.

Τα υπόλοιπα με τα φωσφοριζέ pickguard κλπ, απλά δεν είναι ωραία αισθητικά. Τσάμπα ψάχνεσαι περαιτέρω ;D

150579_1660657708656_5963568_n.jpg

Έτσι είναι η δική μου, η βραδινή...

Dreamdancer είπε:
Μπες εδω http://www.usacustomguitars.com/virtualguitar.html και φτιαξε την virtual. Να οτι ποιο κοντα σε αυτη που εχεις....Μαυρο pickquard με μαυρα κοντρολς και rails.

https://www.box.com/s/puw7lnm2z113vrdyktjl
Τρομερο σαιτ ρε συ ευχαριστω... Για την Ωρα παντως η εικονα της πλεον ειναι αυτη για λιγο καιρο μεχρι να μαζεψω χρηματα και να παρω ενα αλλο pickguard...

Εμένα μ' αρέσει πάντως.

Στην τελική  Σ τρατοκάστερ είναι, πόσο καλύτερη να γίνει?  :P

οχι οχι Αρη

βαλε μαυρα καπακια για μαγνητες Pots και 5θεσιο!

aris 17561 είπε:
Σακη δεν γινεται... Δεν υπαρχουν μαυρα καπακια για τους Noiseless της φεντερ....
σκατα να φαει η φεντερ!  ;D

aris 17561 είπε:
Σακη δεν γινεται... Δεν υπαρχουν μαυρα καπακια για τους Noiseless της φεντερ....
Γιατί δεν τα βάφεις τότε;;;;;;; ???

Εγώ πάντως θα ξεκινούσα αλλάζοντας τα ξύλα  ;D....στο τέλος θα ήταν κάπως έτσι:

troll_guitar.jpg

aris 17561 είπε:
Δηλαδή εαν θέλω σε μαύρο χρώμα μόνο στην αγορά των μαγνητών μπορώ να επιλέξω?

Αυτό φαίνεται πολύ ηλίθιο για μια εταιρεία σαν την fender

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back