Run by marooned

marooned

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Μετα απο πολυ καιρο που το παιδευα βρηκα τελικα τον χρονο να το τελιωσω. Το κομματι ειναι το Run και το λινκ ειναι www.myspace.com/arissfakianakis  . Θα με βοηθουσατε αρκετα αν προτεινατε διαφορες διορθωσεις περι μιξης .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ειχα κανει και στο προηγουμενο κομματι σου σχολιο αν θυμαμαι καλα....αυτο που μου αρεσει στη μουσικη σου ειναι το οτι δεν μπορει καποιος να την καταταξει ευκολα σε καποιο ειδος...επισης μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι σαν κιθαριστας... ;).......αν ειχα να κανω καποια παρατηρηση θα ελεγα ισως οτι τα τυμπανα ηθελαν λιγο καλυτερο programming....

Συμφωνώ για τα τύμπανα αλλά μάλλον θέλουν λιγότερο βάθος και διαφορετικό ταμπούρο ,παρά programming το οποίο ειναι συμπαθητικό.

Ολα τα άλλα ειναι τζετ, και το μπάσσο χαμήλωσε λίγο, φέρτο πιο κοντά στην κιθάρα, να δένει με την μίξη.

Ευχαριστω παιδια για τα σχολια και τις παρατηρησεις σας. Θα προσπαθησω να βρω λιγο χρονο να διορθωσω τα τυμπανα γιατι οντως σημερα που τα ακουσα απο τα ηχεια ενος φιλου δεν μου κατσανε καλα στο αυτι οπως και κανα δυο αλλα πραγματακια. Δυστηχως τα ηχεια μου ειναι της πλακας και αυτο που ακουω σπιτι δεν ειναι αυτο που νομιζω.

Μεγάλε!!! Σε θαυμάζω!! Πολύ καλό το κομμάτι. Συμφωνώ για τα drums αλλά η σύνθεση μου αρέσει... (λίγο απότομο το τέλος). Μπράβο!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα