- Πόντοι
- 36
Όχι. Μην ξεχνάς όμως πως και το Άξιον Εστί εκτός Ελλάδας δεν λέει τίποτα σε κανένα. Όχι ότι λέει κάτι αυτό όπως δεν λέει κάτι το ερώτημά σου.Tamtam είπε:Σωστά;
Όχι. Μην ξεχνάς όμως πως και το Άξιον Εστί εκτός Ελλάδας δεν λέει τίποτα σε κανένα. Όχι ότι λέει κάτι αυτό όπως δεν λέει κάτι το ερώτημά σου.Tamtam είπε:Σωστά;
Αν κάποιος δεν ξέρει τον Σάκη αλλά ξέρει το Άξιον Εστί τι γνώμη θα είχε για το χθεσινό; Θα έκραζε; Δεν νομίζω. Είναι λοιπόν ακριβώς όπως τα λες. Μια ακόμα εκτέλεση, κανείς δεν πληγώθηκε, κανείς δεν ζημιώθηκε με τον οποιοδήποτε τρόπο. Είναι απλά μια ακόμα ευκαιρία για την νομεκλατούρα του καθωσπρεπισμού να επιδείξει τον εαυτό της, ευκαιρία ψάχνουν.harilatron είπε:Πιστεύω ότι το κράξιμο θα ήταν σκόπιμο αν ο Σάκης επιχειρούσε διασκευή με beat και χορευτικό.
Πράγματι, αναφέρθηκα στο κράξιμο "εκεί έξω".Tamtam είπε:Εγω πάλι νομίζω ότι κανένας δεν κράζει τον Σάκη στο συγκεκριμένο thread.
...
Ότι δεν εχει, δεν έχει, η αλήθεια να λέγεται. Καμία εμπάθεια δεν είναι λοιπόν, απολύτως φυσιολογική και θεμιτή κριτική.Tamtam είπε:Λες και είναι εμπάθεια να διαπιστώσεις ότι κάποιος δεν έχει φωνή ο καημένος.
Προσωπικά δεν αναφέρομαι σε κανέναν του thread. Βέβαια άλλο είναι να κάνει κανείς κριτική για την φωνή του και άλλο να τον κράζει για το χθεσινό.Εγω πάλι νομίζω ότι κανένας δεν κράζει τον Σάκη στο συγκεκριμένο thread.
Αντιθέτως βλέπω ότι κάποιοι κράζουν όποιον ασκεί κριτική.
theoctapus είπε:Ότι δεν εχει, δεν έχει, η αλήθεια να λέγεται. Καμία εμπάθεια δεν είναι λοιπόν, απολύτως φυσιολογική και θεμιτή κριτική.
Προσωπικά δεν αναφέρομαι σε κανέναν του thread. Βέβαια άλλο είναι να κάνει κανείς κριτική για την φωνή του και άλλο να τον κράζει για το χθεσινό.
+1!harilatron είπε:Πιστεύω ότι το κράξιμο θα ήταν σκόπιμο αν ο Σάκης επιχειρούσε διασκευή με beat και χορευτικό.
Εδω τραγουδησε liFe τα Soldier Of Fortune και Black Magic Woman, ;D στο "αντε θυμα αντε ψωνιο" θα κολλησουμε, το οποιο το λεει και καλα btw?Tamtam είπε:Εδώ κοτζάμ Σφακιανάκης τραγούδησε άντε θύμα άντε ψώνιο στο σκυλάδικο και τον έραναν οι πιστοί με τα γαρύφαλλα, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός.
Waterfall-K είπε:Εδω τραγουδησε liFe τα Soldier Of Fortune και Black Magic Woman, ;D στο "αντε θυμα αντε ψωνιο" θα κολλησουμε, το οποιο το λεει και καλα btw?
WTF?Tamtam είπε:Αυτά και το Child in Time από Στέλιο Ρόκκο / medley με το "Καραμελένια μου"...
Mια χαρα φωνη εχει,και κουρδισμενος ειναι και σωστα τραγουδαει και απο πολλουςΛες και είναι εμπάθεια να διαπιστώσεις ότι κάποιος δεν έχει φωνή ο καημένος.
Θεέ μου!freerock1974 είπε:ανεκτικότητά τους
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ χειροτερος,ισως Βας-Βας με Στικουδη και Θωδη αλλα και παλι.... ;DΑλλά ρε παιδιά, χειρότερο συνδυασμό από αυτόν του Λέκκα-Κότσιρα-Θεοδωράκη δεν μπορώ να φανταστώ!
Συμφωνώ αν και δεν θα έλεγα ότι αντιπαθώ τον γέροντα Μίκη. Απλά, όπως και σε άλλες περιπτώσεις (δυστυχως), όπως π.χ. του Σαββόπουλου, επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά ότι τα στερνά δεν τιμούν τα πρώτα...RayDTutto είπε:Σε καμία περίπτωση το έργο του καλλιτέχνη δεν πρέπει να ταυτίζεται με τον καλλιτέχνη και τις απόψεις του.
Ο κόσμος βρωμάει από κυριολεκτικά κάφρους ανθρώπους που έγραψαν αριστουργήματα, τα οποία συνεχίζουν να θεωρούνται αριστουργήματα ακόμη και αφού μάθαμε από τι είδους αθρώπους γράφτηκαν.
Όσον αφορά δε στο Άξιον Εστί, ακόμη και αν η αντιπάθειά μας για τον Θεοδωράκη, δεν μας αφήνει να εκτιμήσουμε το έργο, ας σκεφτούμε ότι το μισό (και παραπάνω) ανήκει στον Ελύτη. Εκτός και αν υπάρχει έντονη αντιπάθεια και στο πρόσωπο αυτού...