Ronnie James Dio 10/07/1942 - 16/05/2010

Ευτύχησα να τον δω στο Terra Vibe με τους Heaven n Hell και είχα πάθει την πλάκα της ζωής μου με τη φωνή του. Ήταν σαν να μη είχε περάσει μια ημέρα από τότε που πρώτο άκουσα το Mob Rules... ήταν «δίσκος»... απίστευτος... (τόσο αυτός όσο και οι Sabbath). Όσο κλισέ και αν ακούγεται, η μουσική μας έγινε φτωχότερη...   

Ατελείωτος σεβασμός και θαυμασμός για μια από τις καλύτερες φωνές του σκληρού, και όχι μόνο, ήχου.

RIP.

RIP απλά. Μετανιώνω που δεν κατάφερα να τον ακούσω live... :(

Είχα την τιμή να είμαι εκεί το 2003...

Καλό ταξίδι και ευχαριστούμε για όλα.

:'( :'(

theoctapus είπε:
Ατελείωτος σεβασμός και θαυμασμός για μια από τις καλύτερες φωνές του σκληρού, και όχι μόνο, ήχου.

RIP.

Πραγματικά ΜΕΓΑΛΟΣ!

Μοναδική φωνή! ΕΠΙΚΟΣ! Total Respect.

Κρίμα...  :'( Καλό ταξίδι!

Ο Μεγιστος Ronald James Padavona , ηταν η κυριοτερη επιρροή μου στην μουσικη μου σταδιοδρομια μεχρι τωρα..Το Ιδιο ακριβως ισχυει και για πολλες εκατονταδες , χιλιαδες αλλους...Αναπαυσου εν ειρήνη..

Ας τιμισουμε τον δικό του βιο με το να μην ξεχασουμε την μουσικη του(που ετσι και αλλιώς δεν ξεχνιεται)

R.I.P

Απο χθες που το μαθαμε εμεινε ενα "ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ"

R.I.P.

Μια απο τις πιο ολοκληρωμενες φωνες στο ειδος...

DIE YOUNG

R.I.P legend DIO

dio.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και απο την αλλη...ο Οzzy.

Μεσα στα σκατα,τη διαφθορα,τις καμερες,τα ναρκωτικα,τις νυκτεριδες,τα πλουτη και...ζει και βασιλευει. Δε λεω οτι επρεπε να πεθανει αυτος,αλοιμονο.Το Βιβλιο του καθενος εχει γραφτει. Απλα ειναι μεγαλη αδικια ρε φιλε.

Ελπιζω να μην παω σε κανα club και παιξει κανα videoclip του Dio.

Ο τυπος με εκανε να δακρυζω οταν ζουσε....δε θελω να το φανταστω.

jobforacowboy είπε:
Και απο την αλλη...ο Οzzy.

Μεσα στα σκατα,τη διαφθορα,τις καμερες,τα ναρκωτικα,τις νυκτεριδες,τα πλουτη και...ζει και βασιλευει. Δε λεω οτι επρεπε να πεθανει αυτος,αλοιμονο.Το Βιβλιο του καθενος εχει γραφτει. Απλα ειναι μεγαλη αδικια ρε φιλε.

Ελπιζω να μην παω σε κανα club και παιξει κανα videoclip του Dio.

Ο τυπος με εκανε να δακρυζω οταν ζουσε....δε θελω να το φανταστω.
Αυτό ήταν όντως η επική ειρωνεία της υπόθεσης. Άλλοι κι άλλοι κατακαμμένοι τόσα χρόνια κι είναι ακόμα κοτσωνάτοι...

Από τους μεγαλους της Rock θα ζει για παντα μεσα απο τα τραγουδια που ειπε!

R.I.P.

Να καταθεσω και εγω τα συλληπητηρια μου.....R.I.P.  Ronnie, thx for everything, forever....

Trending...

Νέα θέματα

Back