Ronnie James Dio 10/07/1942 - 16/05/2010

Φιλε steeveB να σου πω εγω που ειχα παει να τον δω με τους Sabbath (Η&Η)

Το στησιμο του ηχου, ηταν απαραδεκτο, ακουγοταν πολυ βαβουρα απο τα ηχεια... Ο μηχανικος ηχου και το λοιπο συνεργειο μετα απο αυτη την συναυλια επρεπε να παραιτηθουν. Κι ομως, ο μεγιστος Ronnie, με την φωνη του, καταφερε να ''σβησει'' αυτο το κακο στησιμο. Τι κι αν ηταν 67 χρονων, τι κι αν ειχε περιοδευσει σε ολο τον κοσμο, εχοντας κουραστει απο τα συνεχομενα Live... Τα εδοσε ολα και το κοινο τον αποθεωσε... Γυρνοντας στον δρομο, με σταματησε ενας και βλεποντας οτι φοραγα μπλουζα sabbath, με ρωτησε πως ηταν η συναυλια. Ενα πραγμα του απαντησα: ''Ειχα την τιμη να δω απο κοντα την μεγαλυτερη φωνη που περασε απο τον χωρο της rock/metal μουσικης... ''

Όντως πολύ κρίμα ρε γαμώτο. Έφυγε ένας ωραίος άνθρωπος και μια τεράστια φωνή... ΤΕΡΑΣΤΙΑ όμως. Και όντως νομίζω κι εγώ ότι πρόκειται για τον πιο χαρακτηριστικό και σπουδαίο του είδους του. Θα είναι πάντα στα αυτιά, στο μυαλό και στις καρδιές μας...

Υ.Γ Από τους ελάχιστους τραγουδιστές που μέχρι και στα 100 να έφτανε η φωνή του θα έμενε αναλλοίωτη... Χαρισματικός.

Είμαι συγκλονισμένος που έφυγε αυτος ο θεος.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο που κανείς μέχρι τώρα στο noiz δεν ανεφερε κάτι στον θάνατο αυτού του θρύλου...

1979 - 1980 Αρχίσαμε να ακούμε σοβαρότερα μουσική και κοντά στο 1982 βρέθηκα με φίλους σε live.... δεν ξανατραγούδησα για καναδυο μήνες μέχρι να ξεπεράσω το σοκ.

Μεγαλώσαμε με την φωνή του, μας έκανε συντροφιά ατελείωτες ώρες ενώ ήταν το σημείο αναφοράς όταν μιλούσαμε για Ροκ Φωνή.

Δεν υπάρχει ρόκερ που να μη δάκρυσε στην είδηση του θανάτου του....

ΑΘΑΝΑΤΕ

Ronnie James Dio.

R.I.P. Ronnie... Τεράστια φωνάρα!! Τι να πεις? Επτωχεύσαμεν....

R.I.P. Ronnie, μπήκες στους αθάνατους!!!!

the world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams.

it's Heaven and Hell

Ηταν ειναι και θα ειναι ο αγαπημενος μου τραγουδιστης,παντα ακουγα σπανια τα τραγουδια του για να μην παψουν ποτε να μου αρεσουν.ευτυχως η κληρονομια που αφησε πισω του ειναι τεσαστια.Γ****ο πως τα φερνει ο καιρος,πριν λιγες μερες πολοι απο εμας τον αναφεραμε στο τοπικ με τους αγαπημενους τραγουδιστες.

R.I.P RONALD JAMES PADAVONA (DIO)

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ,δεν γραφω μεγαλα λογια ειναι μια καταθεση ψυχης για τον αγαπημενο μου ronnie

http://www.youtube.com/watch?v=i4pfNDJzQ1U

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ό,τι και να πω λίγο θα είναι.Θα πρότεινα να γίνει ένα tribute στο video section.Μπορεί αν τα καταφέρω να βρω backing track να το ανοίξω  εγώ.

Ronnie James Dio R.I.P

You're in danger

The last of a line

But the vision lasts forever...

Είναι μία από αυτές τις στιγμές που ότι και να να πούμε λίγο θα είναι...

Γιατί το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν περιγράφεται με λέξεις... Ευτυχώς που τα αξεπέραστα μουσικά έργα του μιλούν από μόνα τους και θα παραμείνουν ΑΘΑΝΑΤΑ για πάντα...

Η συγκεκριμένη απώλεια είναι από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της μουσικής γενικότερα και όχι μόνο του heavy metal...

Ελπίζω να συνεχίζεις να συνθέτεις και να τραγουδάς όπου κι αν βρίσκεσαι...

"WHENEVER YOU DREAM YOU' RE HOLDING THE KEY

IT OPENS THE DOOR TO LET YOU BE FREE

AND FIND YOUR SACRED HEART..."

http://www.youtube.com/watch?v=PMSI9kal5jg

Gather the wind

Though the wind won't help you fly at all

Your back's to the wall

Then chain the sun

And then it turns around and face you

As you run, you run, you run!

Behind a smile

There's danger and a promise to be told

You'll never get old

Life's fantasy

To be locked away and still to think you're free

You're free

You're free!

So live for today

Tomorrow never comes

Die young, die young

Can't you see the writing in the air?

Die young, gonna die young

Someone stopped the fair

Gather the wind

Though the wind won't help you fly at all

Your back's to the wall

Then chain the sun

And then it turns around and face you

As you run, you run, you run!

So live for today

Tomorrow never comes

Die young, young

Die young, die young

http://www.youtube.com/watch?v=DbxcNZiFGB0&feature=related

It's a long way to nowhere

And I'm leaving very soon

On the way we pass so close

To the back side of the moon

Hey join the traveler

If you've got nowhere to go

Hang your head and take my hand

It's the only road I know

Oh! Lonely is the word, yeah yeah yeah!

I've been higher than stardust

I've been seen upon the sun

I used to count in millions then

But now I only count in one

Come on, join the traveler

If you got nowhere to go

Hang your head and take my hand

It's the only road I know

Yeah, Lonely is the word

Got to be the saddest song I ever heard

Yeah, Lonely is the name

Maybe life's a losing game

Δεν έχω λόγια... :'(

Θα σε θυμόμαστε πάντα, τεράστιε Ronnie...

...μεγάλη φωνή με συγκλονιστηκές ερμηνείες και πολύ μεγάλη καρδιά...είναι φορές που το αναπόφευκτο δεν θέλεις να το συνειδητοποιήσεις για κάποιους ανθρώπους...

...ίσως γιατί το έργο τους για όλους εμας που "ψηθήκαμε" με αυτό θα μείνει αθάνατο μέσα μας...μέχρι την δική μας ώρα...

...καλό ταξίδι Ronnie... :'(

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back