• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Roland gr-20....δουλευει με midi keybord?

taitakostas

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα και καλη χρονια!Επειδη ειμαι ασχετος ,θελω να σας κανω μια ερωτηση,μηπως και λυσω ενα προβλημα.Εχω ενα roland gr 20 quitar synth.H ερωτηση μου ειναι η εξης:Αν αγορασω ενα midi keybord ,μπορουν αυτα τα δυο να δουλεψουν σαν ενα (περιπου )κανονικο synth ,σε μια προβα γκρουπ πχ?

Ευχαριστω πολυ.

Τι εννοείς; Να οδηγήσουν και τα 2 συγχρόνωs ένα softsynth? Nαι γίνεται.

Να παίξεις με το keyboard τους (audio) ήχους του Gr? δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ...ο Χναράκης θα ξέρει.

Ναι το δευτερο εννοω.Αν οτι ακουω εγω παιζοντας κιθαρα με τον gk3 ,μπορει να ακουστει αν συνδεσω ενα midi keybord με το gr 20...

Λογικά πρέπει να γίνεται, αλλά δεν ξέρω τη συνδεσιμότητα που χρειάζεται. Από την άλλη... γιατί να το κάνεις; Με ένα midi keyboard έχεις πρόσβαση σε εκατομμύρια καλύτερους ήχους από του Gr20.

Eυχαριστω παιδια.Ο λογος που θελω να το κανω αυτο,ειναι για να παιξει ενας φιλος πιανιστας στο γκρουπ που δεν εχει ομως καποιο synth παρα μονο φυσικο πιανο...και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι ψαχνω αν θα μπορουσα να το λυσω καπως  ετσι...

Τωρα δεν ξερω πως θα ακουγονται οι ηχοι του Gr20 παιγμενοι απο πληκτρα, αλλα μια δοκιμη θα δειξει, ολο και καποιους ηχους θα εχει που να ταιριαζουν στο παιξιμο με πληκτρα.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ!Οντως δουλευει,και πολυ καλα μαλιστα :)

Να ειστε καλα.

Trending...

Νέα θέματα

Back