Μωρέ μαζί σου. Απλά κοίταξα αυτό (και κάποια ακόμα μικρά) επειδή είναι στο budget που θέλω να δώσω τώρα (από Ελλάδα έως 200).To Minilogue που έχω και εγώ,το βρίσκεις και μεταχειρισμένο στα 300 ευρώ.
Προσωπική μου γνώμη,ασε αυτήν την τηλεκάρτα με κουμπάκια της Roland,γιατί ούτε synth είναι,ούτε ήχο που θα κάνει την διαφορά από ένα plugin έχει.
κατ'αρχην σεβασμος, μαζι με ολα τ'αλλα που θα πρεπει να δειξει κανείς σε ενα φορουμ, σε καποιον που κατεχει το καταπληκτικο Novation Impulse!Καλησπέρα στην παρέα.
Σκέφτομαι να πάρω το πρώτο που hardware synth και κατέληξα μετά από κάποια έρευνα στο Roland Aira Compact S1.
Πώς το βλέπετε οι γνωστές το συγκεκριμένο?
Θα πήγαινα σε arturia microfreak αλλά σκέφτομαι για την ώρα κάτι πιο οικονομικό και έφτασα να κοιτάω τα jt4000m, nts-1, crave και το aira του τίτλου και κατέληξα σε αυτό γιατί μάλλον μου έκανε ο ήχος του περισσότερο από review που είδα.
Το αρνητικό που βρίσκω δεν είναι τόσο τα πλήκτρα μιας και θα το δουλεύω με το midi keyboard Novation impulse 61 αλλά λίγο με ενοχλεί που η οθόνη δείχνει μόνο αριθμούς και όχι κυματομορφή κλπ (σε σχέση με το microfreak)
Χαχ...Ναι είναι εντάξει το impulse...κατ'αρχην σεβασμος, μαζι με ολα τ'αλλα που θα πρεπει να δειξει κανείς σε ενα φορουμ, σε καποιον που κατεχει το καταπληκτικο Novation Impulse!
Μπραβο συμφορουμητη!
Το εχω και ξερω!!! Για εμενα το ιδανικο Midi controller κι ας ειναι "παλιο".
Δυστυχως δεν κατεχω τι ποτα απο Roland ομως! γι'αυτο θα απαντησουν οι γνωστες!!!
Αλλά Δεν μπορω να μη σχολιασσω τον επισης ποιοτικο ηχο, αλλά και την ποιοτικη κατασκευη της Arturia, που εγραψες παραπανω, φυσικα καταλαβαινω οτι το μπατζετ παιζει βασικοτατο ρολο και... Το σεβομαι!
Άρα απο τα 4 που εμφανίζει στο Νάκα αυτά τα 2 λες ότι ίσως και να αξίζουν? Δεν είναι όλα synth δηλαδή ε? Δεν έχω κάτσει ακόμα να τα ψάξω..Ένα είναι και μάλιστα το dx με αλγοριθμική σύνθεση.
Ψηφιακό.
Αν δεν γνωρίζεις ή θα ξεκινήσεις να μελετάει ή δεν μπλέκεις.
To cs είναι το δεύτερο πιο κοντά σε απλό tweaking αλλά περιορισμένης συνθετικής δύναμης.
Άσε το από πού ξεκινήσαμε... Σημασία έχει το ταξίδι χαχαΑν κάπου πρέπει να επενδύσεις είναι σε rack synth κατηγορίας Waldorf micro q, Blofeld.
Μετά στο Akai miniak.
Ανεβαίνεις μετά και πας σε Nord Lead 2x rack.
Μια ακόμα καλή πρόταση είναι η Modal με τα Rack synth της.
Αλλά.....από πού ξεκινήσαμε;
Παρά πολύ.Άσε το από πού ξεκινήσαμε... Σημασία έχει το ταξίδι χαχα
Δεν έχω δει τιμές κλπ από αυτά που είπες απλά θα ήθελα να μείνω Μαξ 400-600 ευρώ για αγορά μόνο από Ελλάδα και καινούρια.
Άνοιξα και ένα θέμα στο reddit για το αν γενικά είναι προβληματικο / φθηνή κατασκευή το minifreak και μέχρι ώρας έχω πάρει μόνο θετικές απαντήσεις κάτι που με κάνει χαρούμενο μιας και ... Μου αρέσει οπτικά, λένε είναι καλό και... Σου δίνει και δώρο το Minifreak Vst.
Το minifreak σου αρέσει ?
Αυτό που με φοβίζει στο yamaha dx (θα το ψάξω λίγο..) είναι ότι έχει fm σύνθεση που μου φαίνεται τουλάχιστον από παλαιότερο vst που δούλευα πολύ ψηφιακιλα.
Γιατί τα micro / mini Freak digital δεν ειναι και αυτα?Αυτό.
Είναι digital.
Εννοώ την ντιτζιτίλα των 80s.Γιατί τα micro / mini Freak digital δεν ειναι και αυτα?