• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

rockwave festival 2010

Παιδιά ας μην γκρινιάζουμε... Σε όποιον δεν αρέσουν τα ονόματα ας μην έρθει... Δεν είναι αναγκαστικό και αν δουν ότι με αυτά τα ονόματα δεν θα κόψουν εισιτήρια του χρόνου θα έχουν άλλα...

funky_bassman είπε:
Παιδιά ας μην γκρινιάζουμε... Σε όποιον δεν αρέσουν τα ονόματα ας μην έρθει... Δεν είναι αναγκαστικό και αν δουν ότι με αυτά τα ονόματα δεν θα κόψουν εισιτήρια του χρόνου θα έχουν άλλα...
Ωραία λογική!!!  ;D

Δεν γκρινιάζουμε για τα ονόματα, άλλωστε και άλλα να είχε (αυτά που έχει στα υπόλοιπα φεστιβάλ της ευρώπης το 2010) δεν θα πήγαινε κανένας! Μας φέρνουν αυτά που μας αξίζουν γιατί σε αυτά πάνε οι περισσότεροι, αυτά θέλει ο κόσμος εδώ, αυτά είναι πελάτες!

fleamail είπε:
Ωραία λογική!!!  ;D

Δεν γκρινιάζουμε για τα ονόματα, άλλωστε και άλλα να είχε (αυτά που έχει στα υπόλοιπα φεστιβάλ της ευρώπης το 2010) δεν θα πήγαινε κανένας! Μας φέρνουν αυτά που μας αξίζουν γιατί σε αυτά πάνε οι περισσότεροι, αυτά θέλει ο κόσμος εδώ, αυτά είναι πελάτες!
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι... U got 1 point... Απλά άλλο αυτό και άλλο να γκρινιάζουμε "τι ονόματα είναι αυτά για rockwave"... Όλοι τους είναι μεγάλες μπάντες και ονόματα (στο είδος τους)

Nαι,ας αλλάζανε τουλάχιστον το όνομα σε electropopwave όμως -.-

κ όντως,είναι πολύ καλές μπάντες αλλά όχι ροκ...Αυτό λέω με απλά λόγια ^_^

Απο την στιγμή που ακυρώθηκε του Neil Young με τους Crazy Horse ........όλα τ΄άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες.

Παιδιά πέρα από τα ονόματα- αν μας αρέσουν ή δεν μας αρέσουν- το θέμα εφέτος είναι τα gigs είναι απλησίαστα. Metallica και λοιποί συγγενείς 85- 150 ευρώ (93.50- 165 με κάρτα). Sorry αλλά εγώ που είμαι γερόντι στο Terra Vibe, όρθιος δεν το αντέχω- έχω να το κάνω χρόνια και κάθε φορά πάω στα πλαϊνά για να έχω να βάλω τον  κ…ο μου στο παγκάκι. Αλλά 150 ευρώ δεν τα σκάω…

Πάμε παρακάτω… Rammstein 55-75 ευρώ (60.50- 82.50 με κάρτα). ΟΚ… Και πόσο θα πάει το μαλλί στους Aerosmith; Κάνα 70-80αρι δεν θα είναι;

Δηλαδή για αυτά τα 3 live το μαλλί – χονδρικά- είναι γύρω στα 250 ευρά… Επί 2 γιατί είναι και καλή μου, δηλαδή μια 500αρα…

Καληνύχτα και να είναι καλά το DVD… Με τον ΟΑΕΕ βλέπε πρώην ΤΕΒΕ να θέλει 614 έουρα το 2μηνο, ούτε όριζα δεν βράζεις…

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Καληνύχτα και να είναι καλά το DVD… Με τον ΟΑΕΕ βλέπε πρώην ΤΕΒΕ να θέλει 614 έουρα το 2μηνο, ούτε όριζα δεν βράζεις…
Αυτά είναι :):):)

και νεα ονοματα στο ροκγουειβ!!!!

μπλακ αιντ πιζ,

τινγκ τινγκζ και .....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ!!!!

ηδη μπαινω σε μεγαλο πειρασμο να παω στις δυο μερες ρε γαμωτο!!!! :) :) :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gpiad είπε:
ωχ παλι αυτοι....??

ελεος..
χαχα!

μια χαρα ειναι!

κανουν και ωραιο λαιβ!

και τι εγινε που τους εχουμε δει 6 φορες τα τελευταια δυο χρονια!!!! :P :P :P :P :P :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back