Rockwave 2007 metal-day

Ελα ρε συ..δεν ειναι ετσι...Παιζουν φοβερα μελανχολικα!Το Jugdment δεν ειναι δισκαρα?Η το Alternative 4?Οχι και ελληνικο εντεχνο...Αν και ο Ιωαννιδης προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ.Εχει φοβερους μουσικους διπλα του με αποτελεσμα,εκτοσ απο τα γνωστα hitaκια,που μαλλον αυτα ξερεις,μεσα στους δισκους εχει [πολλα αλλα φοβερα και ψαγμενα...Προσωπικη αποψη παντα... :D

Μετά το Judgement δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Αν τους δω με ακουστικές κιθαρούλες στην σκηνή, θα με πιάσει κρίση καφρίλας, στο λέω.

Τι ακριβώς σου αρέσει στους Anathema; Το ότι το γύρισαν στο έντεχνο ελληνικό ροκ;

Σε λίγο θα διασκευάζουν ιωαννίδη ..............

Ε Λ Ε Ο Σ
Πάντως αν παίζουν ελληνικό ροκ, το παίζουν καλύτερα από κάθε έλληνα ;)

Τι ακριβώς σου αρέσει στους Anathema; Το ότι το γύρισαν στο έντεχνο ελληνικό ροκ;

Ε Λ Ε Ο Σ
Πάντως αν παίζουν ελληνικό ροκ' date=' το παίζουν καλύτερα από κάθε έλληνα ;)[/quote']

Καλα, μην το χεσουμε κιολας. Ο Ιωαννιδης ειναι αρκουντως καλυτερος απο δαυτους. Αν εξαιρεσεις altenative 4 και judgement, απλα δεν υπαρχουν στο χαρτη.

Καλα' date=' μην το χεσουμε κιολας. Ο Ιωαννιδης ειναι αρκουντως καλυτερος απο δαυτους. Αν εξαιρεσεις altenative 4 και judgement, απλα δεν υπαρχουν στο χαρτη.[/quote']
Όντως ο Ιωαννίδης είναι καλύτερος από τους Anathema, στο να φτιάχνει υπέροχα soundtracks, ειδικά για φοιτητριούλες με χρόνια κατάθλιψη, και τελετές κηδειών.

Πριν το Alternative 4 ποιοί ήταν οι Anathema; Πιθανόν κάποιοι λεχρίτες που έτρωγαν τα λεφτά του μπαμπά παίζοντας καφρίλες. Ντροπή τους.

Όντως λάθος μου. Ότι και να κάνουν, τον Ιωαννίδη ΔΕΝ τον φτάνουν.

Μια χαρά είναι ο Ιωαννίδης, απλά δεν παίζει αυτό που λέμε "ελληνικό ροκ" :)

1)Όντως ο Ιωαννίδης είναι καλύτερος από τους Anathema' date=' στο να φτιάχνει υπέροχα soundtracks, ειδικά για φοιτητριούλες με χρόνια κατάθλιψη, και τελετές κηδειών.

2)Πριν το Alternative 4 ποιοί ήταν οι Anathema; Πιθανόν κάποιοι λεχρίτες που έτρωγαν τα λεφτά του μπαμπά παίζοντας καφρίλες. Ντροπή τους.

Όντως λάθος μου. Ότι και να κάνουν, τον Ιωαννίδη ΔΕΝ τον φτάνουν.[/quote']

Kοιτα

1) Ο Ιωαννιδης μπορει να εχει και αυτος το προβλημα οτι εχει εγκλωβιστει σε ενα μουσικο υφος(οπως αλλωστε και οι anathema), αλλα αυτο που κανει, το κανει καλα. Επισης οσοι τον εχουν δει σε συναυλιες του, εχουν να πουν τα καλυτερα, ειδικα για τις αλλαγες που κανει στα κομματια του, απο συναυλια σε συναυλια. Αυτο που θελω να πω εν τελει, ειναι οτι αν και δεν ειναι ο μεγιστος μουσικος, ειναι πολυ καλος για το ειδος του. Τωρα το ποιος αναφερεται σε ανεραστες φοιτητριουλες, το ξερεις πολυ καλα οτι το ιδιο μπορει να υποθει και για τους anathema.

2) Για μενα, αν και καφρος, οι anathema πριν το alternative 4, απλα δεν υπαρχουν. Υπαρχουν πολυ καλυτερες καφριλες αν θελω να ακουσω. Δεν ειπα για ρεμαλια και ιστοριες, αλλα ειπα οτι για μενα αξιζουν μονο αυτα τα 2 αλμπουμ τους. Δεν εχει νοημα ομως να συγκρινουμε ποιο εχει το μεγαλυτερο μεταλλικο...πουλι! :P

1) Όντως έτσι είναι, στα τελευταία τους πολύ κλάμα, γιαυτό τους κράζω άλλωστε.

2) Γούστα είναι αυτά.

ΑΜΑΝ πια με αυτους τους DREAM THEATER!!! :evil: φυσικα και θα το κουρασουν δεν κανουν και τιποτε αλλο πλεον! ενταξει, πηγανε στα ωδεια τους σκοτωθηκαν στην μελετη, ειχαν καποιες πολυ καλες εμπνευσεις, αλλα μετα....Δεν θελω να πω οτι πρεπει να σταματησουν και μπραβο τους που βγαλαν οτι βγαλαν, αλλα πλεον μονο επιδειξη τεχνικης ειναι ,και στους δισκους και στα live. και αλλοι κανουν επιδειξη τεχνικης αλλα τουλαχιστον εχουν καποιο δικο τους στυλ. αυτοι ειναι αθλιοι! και δειτε πως παιζουν το master of puppets και μετα καπακι πως παιζουν οι metallica θα καταλαβεται. και δεν ειναι οτι απλως δεν ειναι δικο τους το τραγουδι και δεν μπορουν να πορωθουν οπως οι metallica, αλλα και στα δικα τους τραγουδια βλεπουμε ποσο στημενα παιζουν. Ημαρτον!!!

Ρε παιδια προσωπικες γνωμες ειναι ολες...

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ το A Natural Disaster.Αραγε το εχει ακουσει κανενας απο εσας που κραζετε?Να το εχει ακουσει ομως,οχι να παιζει ενω chatαρετε... :-) Oπως επισης μου αρεσει παρα πολυ το Eternity!και το Silent Enigma!Και το ιστορικο sleepless (σαν κοματι).Ακουω μεταλ ροκ 15 χρονια.Τα πρωτα 7 δεν μου αρεσαν καθολου!!!Τους εκραζα....Τωρα ομως μου αρεσουν παρα πολυ!!!Γιατι τους ''προσεξά''!

και ξαναλεω,ο καθενας εχει την γνωμη του και τα ακουσματα του,μην κραζει ομως οτι δεν του αρεσει...Και εμενα οι Manowar π.χ. δεν μου αρεσουν,να κατσω να τους κραξω?Ουτε οι mastodon.Να αρχισω το κραξιμο?Δεν θα προσβαλει εσενα που σου αρεσουν?Θα εχεις το λογο σου και σου αρεσουν,τελος το σεβομαι...

Τπτ ωρέ απλά έχω μια έμφυτη απέχθεια στην metal (παρόλο που σαν μουσική την εκτιμώ...τα καλά της πάντα...) απλα μέχρι τώρα έχουμε 2 στα 2 metal συγκροτηματα που έχουν ανακοινωθεί αντι να γίνει κάνενας πανικός τους style RHCp στην ελλάδα ή BLoc Party και Arctic MOnkeys....Και MAndo DIao...Και metric...και ...αχχχχχχχχ............δεν παίζει να έρθει κανείς...

Ούτως η άλλως πλάκα έκανα.... 8)
+10000

Bloc Party στην Ελλάδα.. :roll: παμε να τους απαγάγουμε να τους φέρουμε να παιξουν με το ζόρι; :lol:

Ε Λ Ε Ο Σ
Πάντως αν παίζουν ελληνικό ροκ' date=' το παίζουν καλύτερα από κάθε έλληνα ;)[/quote']

ΕΚΤΟΣ από τους Κόρε. Ύδρο. :wink:

Μαλιστα α α α α α !!!

Να σχολιασω κ γω λιγο?

Μπα δεν χρειαζεται νομιζω...Πολυ καλο το φετινο συναυλιακο προγραμμα, με ψηνει τρομερα, αρκει να μην παιξει καμια ακυρωση της τελευταιας στιγμης κ βλεπουμε παλι αλλα κι αλλα.

Ελπιζω παντος του χρονου να μην μας ερθουν οι HEADLESS CROSS ft IOMMI.

Παντως οταν μας τελειωσουν τα περασμενα μεγαλεια να δω ποιος θα δωσει φραγκα για να φερει επικαιρα γρουπ..Παντως το 2020 το line up θα ειναι:red hot chili peppers(jump to jungle farewell tour), system of a down(suicide tour), iron maiden (last tour to cemetary),ozzy (a tribute to immortalls tour), wasp karaoke tribute band(xena attacks tour), metallica(analyse this and that tour)..

Παντως το 2020 το line up θα ειναι:red hot chili peppers(jump to jungle farewell tour), system of a down(suicide tour), iron maiden (last tour to cemetary),ozzy (a tribute to immortalls tour), wasp karaoke tribute band(xena attacks tour), metallica(analyse this and that tour)..
Nαι ρε γαμώτο...ΤΙ πράγμα είναι αυτό στην ελλάδα...

Πάντως...Πέρσυ την indie ημέρα του ROckwAve την χαρηκα πάρα πολύ...Φρέσκα ονομάτα....Νεος κόσμος...Όχι κωλόγερους που το παιζουν πιτσιρικάδες....

.no offence πάντα...:lol:

Θα προτιμούσα να παω σε μια καλή indie μέρα παρά να δώ τα ίδια και τα ίδια πάντως.

λοιπόν εγώ πιστεύω πως είναι ένα καλό line up με συγκροτήματα που αρέσουν... εκτός από τους Kinetic που δεν έχω ακούσει...

βέβαια περιμένω να μάθω αν θα παίξει κανείς με τους 'tallica ή θα παίξουν μόνοι τους....

αλλά στενοχωριέμαι ρε γκαμώτη μου που βλέπω line up σε άλλα ευρωπαικά φεστιβάλ με ΤΑ συκροτήματα και εδώ ελλάντα τίποτα....

στο gods of metal στην ιταλία κάθε χρόνο γίνεται χαμός.... τσεκάρετε εδώ και θα δείτε http://www.godsofmetal.it/ )

¶σε που πηγαίνει κάθε χρόνο ο αδερφός μου εκεί γιατί σπουδάζει....

Ωρα λοιπον για την ηττα. Ετσι κι αλλιως η didi μας εχει συνηθισει σε τετοιες π@παριες, οποτε τι...καλο line up? Παρτε τα τεραστια @@ του Λωρη:

Πηγαιντε στο www.didimusic.gr και πατηστε το "news". Στα αριστερα θα σας βγαλει μια στηλη. Εκει πατηστε την ημερομηνια "25-2-2007". Μετα κοιταξτε οτι υπαρχουν 3ων ειδων εισιτηρια. Στην "25-2-2007" που σας ανοιξε, εχει 2 φωτο. Στην αριστερη φαινεται ενα σχεδιαγραμμα του ξερνα βαιμπ(terra vibe). Ε, κοιταξτε που ειναι τα "φθηνα" εισιτηρια των 50 ευρω......

Να με συγχωρειτε για την γλωσσα μου στην πρωτη παραγραφο, αλλα την συγκεκριμενη εταιρια δεν την αντεχω αλλο...

Ε όχι γκαμώτο...το μόνο που υπερπαρακαρακωλοκαίγομαι να δώ είναι Sabbath με Dio.ΠΡΕΠΕΙ να τους δω.Αλλά πού να πρωτοδώσεις τα ευρωπουλάκια σου(αν τα βρεις);Εδώ;Στους Metallica;Στο τριήμερο στην Ξάνθη,20-22 Ιουλίου;Έλεος να πάρει.

Trending...

Νέα θέματα

Back