Rockin Foo.

Nestoras είπε:
Τι γκρουπάρα είν' αυτή. :o
oh yes...oh yes...

δες το dvd αν εχεις την δυνατοτητα..πραγματικα απολαυση να βλεπεις πως μουσικοι που μπορει να μην ειναι μουσικαρες..με cojones...αλλα ειναι μια μεγαλη μπαντα που ξερει να γραφει μουσικη απ το πουθενα...και ειναι μια οικογενια...

απολαυση να βλεπεις πως μουσικοι που μπορει να μην ειναι μουσικαρες..με cojones...αλλα ειναι μια μεγαλη μπαντα που ξερει να γραφει μουσικη απ το πουθενα..
και απο ποτε χρειαζονται μουσικοι με...cojones για να φτιαξουν μια πραγματικα ΜΕΓΑΛΗ μπαντα?

βεβαια δειξε μου ΜΙΑ εγχωρια μπαντα με μουσικους με....cojones που να παιζει ετσι και θα φαω το καπελο μου... ;D

σα δαιμονες παιζουν οι φουστηδες....

Superfunk είπε:
και απο ποτε χρειαζονται μουσικοι με...cojones για να φτιαξουν μια πραγματικα ΜΕΓΑΛΗ μπαντα?

βεβαια δειξε μου ΜΙΑ εγχωρια μπαντα με μουσικους με....cojones που να παιζει ετσι και θα φαω το καπελο μου... ;D

σα δαιμονες παιζουν οι φουστηδες....
τωρα παιζουν σαν φουστηδες...(που και παλι ο Smear...πανω απο power chords 5ης και 6ης χορδης δεν φαινεται οτι ξερει να παιζει..)

αν δεις το dvd οταν γραφαν το πρωτο αλμπουμ...ο μπασσιστας και ο ντραμερ (οχι ο taylor βεβαια!!) δεν ξεραν να κρατουν ρυθμο...sex pistols ενα πραμα...

η μπαντα αυτη κρατιεται σε αυτο που κρατιοντουσαν και οι zep μιας και ειναι η μεγαλυτερη επιροη του Grohl...ειναι ολοι τους ενα..παιζουν δυνατα, εχουν groove..και δεν ειναι prog..απλα πραγματα!!! ;D

"I didn't want to always be known as this guy that played drums with Nirvana...."

Τι να λεμε τωρα.....ΑΑΑ+++

alexi είπε:
η μπαντα αυτη κρατιεται σε αυτο που κρατιοντουσαν και οι zep μιας και ειναι η μεγαλυτερη επιροη του Grohl...ειναι ολοι τους ενα..παιζουν δυνατα, εχουν groove..και δεν ειναι prog..απλα πραγματα!!! ;D
Και το όνειρό του έγινε πραγματικότητα πριν μερικά χρόνια...

Foo Fighters & Led Zeppelin - Rock N' Roll (Live @ Wembley Stadium 2008)

Τον δίσκο τους του 2011 Wasting light τον άκουσα πρόσφατα, μάλιστα στο 1ο άκουσμα μπορώ να πω ότι ξεχώρισα 2-3 κομμάτια, άλλά μετά το 2ο & 3ο απανωτό ''κατέβασα τα παντελόνια''. Τι ριφάρες, ενέργεια. Αυτό είναι το Rock'n'roll.

Τελικά δεν είμαι παρωχημένος. :D

alexi είπε:
(που και παλι ο Smear...πανω απο power chords 5ης και 6ης χορδης δεν φαινεται οτι ξερει να παιζει..)
Ναι, γιατί όταν ήταν πιτσιρικάς αντί να πάει στο ΩΔΕΙΟ έκανε άλλα πράγματα... ;D

Germs - Manimal

Nestoras είπε:

Και τι ηχάρα  :o

ΥΓ: Και βέβαια ακούς το... «κλον- κλον» του P bass από χιλιόμετρα (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί εδώ παρά δίπλα λέγαμε για μπάσα)  ;) ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Υπάρχει μια  heeeaaaavy liquid......... μπάντα

Και νομίζω( είμαι σίγουρος ,συμφωνείς και συ ! ) ότι  αξίζει ένα μεγάλο αφιέρωμα σε αυτήν μέσα απο το φόρουμ  μας

Καλή σας όρεξη  ;D

alexi είπε:
oh yes...oh yes...

Είδα το DVD .

Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε μουσικό είχε ή έχει μπάντα, του αρέσουν οι Foo Fighters ή οι Nirvana χωρίς να είναι απαραίτητα κολλημένος με κάποια από τις δύο μπάντες. Γενικά , εγώ δεν άκουγα και πολύ Foo Fighters αλλά γενικά τους γούσταρα , και αυτούς και των Grohl .. Για εμένα το DVD αξίζει πραγματικά να το δείτε .  ;)

Αυτος ο ανθρωπος ειναι πραγματικα το ειδωλο μου!Τα λογια ειναι ειλικρινα πολυ λιγα για τετοιους ανθρωπους!Εννοειται πως εχω δει το dvd και ειμ πραγματικα τρελα χαρουμεμνος π αυτη τη στιγμη οι τυποι βρισκονται στο pick της καριερας τους! Απλα ακουστε τον τελευταιο δισκο και βρειτε ΕΝΑ κομματι π να μη γαμαει!Ειναι βεβαια ο grohl π το απογειωνει αλλα κ οι αλλοι τεσσερις με ιδαιετερη εμφαση στον taylor hawkins ειναι respect! ;D

Ειναι αυτο που λεμε οτι πρεπει να ειναι μια μπαντα για να ειναι γαματη.... Ειναι πολλαπλασιασμος και οχι προσθεση! Ειναι ολοι μαζι κ οχι ο καθενας ξεχωριστα!

Οριστε κ ενα αστειο στιγμιοπτυπο! :P

P.S.:Μονο να ερθουν Ελλαδα.... τπτ αλλο δε θελω κ θα ειμαι ευτυχισμενος....!  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back