oh yes...oh yes...Nestoras είπε:Τι γκρουπάρα είν' αυτή.![]()
και απο ποτε χρειαζονται μουσικοι με...cojones για να φτιαξουν μια πραγματικα ΜΕΓΑΛΗ μπαντα?απολαυση να βλεπεις πως μουσικοι που μπορει να μην ειναι μουσικαρες..με cojones...αλλα ειναι μια μεγαλη μπαντα που ξερει να γραφει μουσικη απ το πουθενα..
τωρα παιζουν σαν φουστηδες...(που και παλι ο Smear...πανω απο power chords 5ης και 6ης χορδης δεν φαινεται οτι ξερει να παιζει..)Superfunk είπε:και απο ποτε χρειαζονται μουσικοι με...cojones για να φτιαξουν μια πραγματικα ΜΕΓΑΛΗ μπαντα?
βεβαια δειξε μου ΜΙΑ εγχωρια μπαντα με μουσικους με....cojones που να παιζει ετσι και θα φαω το καπελο μου... ;D
σα δαιμονες παιζουν οι φουστηδες....
Και το όνειρό του έγινε πραγματικότητα πριν μερικά χρόνια...alexi είπε:η μπαντα αυτη κρατιεται σε αυτο που κρατιοντουσαν και οι zep μιας και ειναι η μεγαλυτερη επιροη του Grohl...ειναι ολοι τους ενα..παιζουν δυνατα, εχουν groove..και δεν ειναι prog..απλα πραγματα!!! ;D
Ναι, γιατί όταν ήταν πιτσιρικάς αντί να πάει στο ΩΔΕΙΟ έκανε άλλα πράγματα... ;Dalexi είπε:(που και παλι ο Smear...πανω απο power chords 5ης και 6ης χορδης δεν φαινεται οτι ξερει να παιζει..)
Nestoras είπε:
Υπάρχει μια heeeaaaavy liquid......... μπάνταSuperfunk είπε:βεβαια δειξε μου ΜΙΑ εγχωρια μπαντα με μουσικους με....cojones που να παιζει ετσι και θα φαω το καπελο μου... ;D
alexi είπε:oh yes...oh yes...