rock jam in a minor

gregg

Μέλος
Πόντοι
38
Γεια σας παιδες

Εδω ειναι ενας αυτοσχεδιασμος πανω σε ενα αξιολογο τρακ που εφτιαξε ενας πιτσιρικας στο youtube...

http://www.youtube.com/watch?v=9yh0VwN58h4

Θα χαρω για ακομη μια φορα να ακουσω τα σχολια σας για το παιξιμο, τον ηχο ,τη μιξη κλπ...

:)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΜΕΓΑΛΕ !!!

Ο ηχος σου τα σπαει.Με τι τον βγαζεις?(Πεταλι)? ???

Σ'ευχαριστω φιλε μου και καλως ηρθες στο φορουμ.

Ο ηχος ειναι απο το amplitube (vst με ενισχυτες και εφφε κιθαρας), δεν ειναι πεταλι.

Ωραίο παίξιμο...

και ωραίο το delay...ίσως αν δεν ήταν συνέχεια on, να μου άρεσε ακόμη περισσότερο... νομίζω με κούρασε λίγο...

Καταπληκτικος ηχος φιλε μου.Μπορεις να μου στειλεις το preset η εστω να μου πεις τα settings σου?

Ευχαριστω

Σας ευχαριστω παιδια!

Φιλε Νικο το preset ειναι το passion and warfare(amplitube 2, complete rigs->lead/hi gain), απλα εχω προσθεσει delay.

ωραιος ηχος ωραιο παιξιμο.

ερωτησεις

τι κιθαρα ειναι.

πως τραβας το βιντεο?ακους το back track και ηχογραφεις ενω τραβας βιντεο και απλα βαζεις την ηχογραφηση στο βιντεο?παιζεις και τραβας με web καμερα και τραβας με μικροφωνο?Για πες και εμας

thanks!

Η κιθαρα ειναι μια φεντερ στρατ japan. Σχετικα με το βιντεο εχει γινει με τον πρωτο τροπο που ανεφερες. Δλδ ηχογραφεις και τραβας και μετα τα ενωνεις.

Γινεται ευκολα και ομορφα με το movie maker των windows.

Μπράβο Γρηγόρη, συνεχής βελτίωση

Συνέχισε έτσι παλουκάριμ :) :) :)

απο αυτο το βιντεο καταλβα οτι πρεπει να κανεις ενα μπανακι.....  :P

εσυ ολο κ πιο ουσιαστικα κ πιο ομορφα παιζεις  ;)

ο ιδρωτας πηγαινε ψιλο-ποταμι σε κατι φασεις.... :P

thanks man, να'σαι καλα!

(μπες κανα msn ρε!)

Παρόλο που αυτό το στυλ μουσικής δεν είναι πολύ του γούστου μου, μου άρεσε πολύ το παίξιμό σου, όπως επίσης και ο ήχος που χρησιμοποίησες ;)

Συγχαρητήρια από μένα Γρηγόρη!

Περιμένουμε να ακούσουμε κι άλλα!!! :)

ΥΓ: Θα συμφωνήσω με τον φίλο που έγραψε ότι το συνεχές delay, κάπως κουράζει. Ίσως ήθελε κάτι πιο διακριτικό ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
15
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
1K
Απαντήσεις
26
Εμφανίσεις