Rock Bottom διασκευή

z43k0

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ένα κλιπάκι από την τελευταία (κυριολεκτικά) εμφάνιση των Mode Zero στο Jasmin.

Tokai LS 130 SEB > Bogner Alchemist 1x12 και τίποτα άλλο. Κάθε σχόλιο για ήχο, παίξιμο αλλά και για τα γυαλιά ηλίου ευπρόσδεκτο ;-)

Πολύ καλή εκτέλεση αλλά θέλει λίγο πιο αργά.

Αν συνεχίσετε να παίζετε Μιχαλάκη αγόρασε ένα Wah - ASAP όμως... :)

Μια χαρά!Μπράβο :)

Ο Alchemist μου ακούγεται τέλειος! Ένας ενισχυτής που τα reviews του με έχουν αποπροσανατολίσει τελείως.Ως κάτοχός του τι έχεις να πείς?

Good Job, αν και θα ήθελα λίγο extended το σόλο ;D live είναι στο κάτω-κάτω ;)

Α! Και ο τραγουδιστής καλό είναι να βάζει και λίγο περισσότερο "γρέζι" σε τέτοια κομμάτια.

RayDTutto είπε:
Πολύ καλή εκτέλεση αλλά θέλει λίγο πιο αργά.
Ray μου, είναι το κομμάτι έτσι. Άμα το αρχίσεις σε συνεπαίρνει και "το πας σφαίρα", το παθαίνουμε και εμείς...Πάντα όμως! ;D

Ο ενισχυτής πως βγήκε κάτω (με τι μικρόφωνο)?

Η έντασή του σου έφτασε?

Ευχαριστώ παίδες για τα καλά λόγια!

Από τον ενισχυτή είμαι ικανοποιημένος - συνοπτικά θα έλεγα τα εξής: το καθαρό κανάλι τίποτα ιδιαίτερο σε clean mode, στο crunch mode πολύ αξιοποιήσιμο. To βρώμικο θέλει αρκετό ψάξιμο (είναι και πιο χαμηλά σε ένταση από το καθαρό), για να ανοίξει και να γλυκάνει θέλει μεγάλες εντάσεις.

Στο συγκεκριμένο live έπαιξα γύρω στο 4-5 (11 η ώρα) το volume, το mic που έβαλε ο ηχολήπτης ήταν "περίεργο", κατευθυντικό αλλά σαν αυτά που βάζουν συνήθως στις μπότες των drums (εμφανισιακά). Είχα το mid shift ενεργό και άκουγα καλά πάνω, ο ηχολήπτης ωστόσο μου είχε κατεβάσει μεσαία (λίγο).

Όσο για το κομμάτι, ναι αν γκαζώσει δεν μαζεύεται με τίποτα και έχει αρκετά σημεία να "γκαζώσει".

@RayDTutto Wah παίζει πάντα, απλά στο συγκεκριμένο live μου έβγαλε ένα πρόβλημα και το άφησα εκτός.

z43k0 είπε:
το καθαρό κανάλι τίποτα ιδιαίτερο σε clean mode
Δηλαδή  όσα λέγονται περί φεντεριζόντων καθαρών λόγω 6l6 είναι μούφες?

Γενικά έχει χρώμα fender - αλλά το καθαρό του κανάλι δεν είναι το δυνατό του σημείο κατ' εμέ (σε clean mode πάντα, σε crunch mode βγάζει πολύ ωραίο χρώμα). Μούφες δεν είναι, αλλά δεν συγκρίνεται π.χ ο καθαρός του με ένα λαμπάτο Fender - στα αυτιά μου τουλάχιστον.

Εγώ τον αγόρασα γιατί με το Delay/ Reverb και το ενσωματωμένο Boost στο footswitch είναι ότι πρέπει για plug and play καταστάσεις - χωρίς να κουβαλάει κανείς ένα σκασμό πράγματα και άκρως ποιοτικός για τα λεφτά του (πλησιάζω κατά πολύ τον ήχο του full setup μου, γλυτώνοντας περίπου 40 kg επιπλέον στο κουβάλημα).

Πολύ ωραία εκτέλεση παιδιά .Μπράβο.Αν και θα συμφωνούσα και εγώ με την ταχύτητα,αλλά διασκευή είναι έτσι και αλλιώς.No big deal! Εύγε!

Ωραιοι εισαστε μαγκες μου .Ο ηχος του σολιστα ειναι 70's και μου θυμισε τον ηχο του δικου μας κιθαριστα εκεινης της ΑΓΝΗΣ  και ωραιας εποχης.Αν αξιωθω θα ανεβασω (απο κασετα )ενα live που ειχαμε κανει το 1976 σε εναν κινηματογραφο ( Σινε Ερμης στη Δαφνη ) ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ εχει πολυ καλο ηχο για την εποχη του ( αυτο εχει σωθει ) .Εκει θα ακουσετε παρομοιο ηχο ( Fender stratocaster & Marshall & oua-oua τιποτε αλλο ) .Ξεχωρα απο τις αναμνησεις μου ειστε πολυ καλοι παιδια συνεχιστε μενοντας ΦΙΛΟΙ .

Ευχαριστώ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις :).Ρώτησα περι alchemist επειδή μεταξύ άλλων είναι υποψήφιος κομπο ενισχυτής για αγορά.

Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια. 8)

@pericles  ναι έχω "επιστρέψει πίσω στον χρόνο" στα μουσικά μου γούστα το τελευταίο διάστημα και έχει περάσει γενικά και στον ήχο αυτό . Γενικά μ' αρέσει ο vintage ήχος ανεξαρτήτως στυλ μουσικής (blues/ classic/ funk rock). Σε ευχαριστώ να σαι καλά!

αχ αχ αχ! ;D ;D

εκει που ξεκινας το σολο μαματα το παιζεις ιδιο μετα το "χαλας" με τις μπουρμπουλιθρες :P

συγνωμη αλλα ισως να ειναι το αγαπημενο μου ροκ σολο το οποιο ξερω και το τραγουδαω κιολας χαχαχαχα

γνωμη μου αλλα απο τα σολο του μιχαλακη δεν αλαζεις ουτε νοτα

z43k0 είπε:
Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια. 8)

@pericles  ναι έχω "επιστρέψει πίσω στον χρόνο" στα μουσικά μου γούστα το τελευταίο διάστημα και έχει περάσει γενικά και στον ήχο αυτό . Γενικά μ' αρέσει ο vintage ήχος ανεξαρτήτως στυλ μουσικής (blues/ classic/ funk rock). Σε ευχαριστώ να σαι καλά!
Δεν κανει τιποτα φιλε εσυ νασαι καλα και τα ωραια παιξιματα σου .ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

@bluezlick παίζω μέχρι εκεί που με αρέσει να τραγουδάω το σόλο. Γούστα είναι αυτά;-) Μετά την αλλαγή εξάλλου και ο Μιχαλάκης τα δικά του κάνει στα live. Είμαι της άποψης ότι λίγος αυτοσχεδιασμός / προσωπική άποψη πρέπει να υπάρχει όπου δεν αντιβαίνει εις βάρος του κομματιού. Αλλά όπως σου πα γούστα είναι αυτά, και έτσι το τι αλλάζει και τι σέβεται ο καθένας σε μια διασκευή είναι καθαρά υποκειμενικό. Από την άλλη βέβαια μπορώ να σκεφτώ καμιά 100αστί σόλο που δεν θα πείραζα ούτε νότα, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς.

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου και την ακρόαση!

@z43k0

καταλαβαινω πληρως τι λες και συνυπογραφω!  ;D

απλος ξερεις καθε ενας απο εμας εχει ενα κολημα  ;D

z43k0 είπε:
Μετά την αλλαγή εξάλλου και ο Μιχαλάκης τα δικά του κάνει στα live.
ποπο τι μου θυμησες με αυτο!

ειχα να βγαλω ενα σολο πριν χρονια και πηγα και το παιξα στον δασκαλο μου με καποιες αλλαγες.οποτε μου λεει "γιατι δεν εκατσες να το βγαλεις ιδιο νοτα νοτα" και του απανταω " μα και αυτος σε καθε Live διαφορετικα το παιζει" οποτε μου λεει "κοιταξε αυτος το εχει γραψει οποτε μπορει να κανει οτι θελει"  :)

bluezlick είπε:

ειχα να βγαλω ενα σολο πριν χρονια και πηγα και το παιξα στον δασκαλο μου με καποιες αλλαγες.οποτε μου λεει "γιατι δεν εκατσες να το βγαλεις ιδιο νοτα νοτα" και του απανταω " μα και αυτος σε καθε Live διαφορετικα το παιζει" οποτε μου λεει "κοιταξε αυτος το εχει γραψει οποτε μπορει να κανει οτι θελει"  :)
Ναι αυτό ισχύει;-) Άλλο πράγμα η μελέτη, άλλο πράγμα το ανθρώπινο jukebox, άλλο πράγμα ο αυτοσχεδιασμός... όλα καλά και θαυμαστά όμως. Guitarhead all the way:D

bluezlick είπε:

[Off Topic]

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά με βάση αυτά που είπες, για μένα είναι η χειρότερη μορφή δασκάλου που μπορεί να υπάρχει, ειδικά σε μοντέρνα όργανα όπως η ηλεκτρική κιθάρα.

[/off topic]

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
2
Εμφανίσεις
918

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back