Ray μου, είναι το κομμάτι έτσι. Άμα το αρχίσεις σε συνεπαίρνει και "το πας σφαίρα", το παθαίνουμε και εμείς...Πάντα όμως! ;DRayDTutto είπε:Πολύ καλή εκτέλεση αλλά θέλει λίγο πιο αργά.
Δηλαδή όσα λέγονται περί φεντεριζόντων καθαρών λόγω 6l6 είναι μούφες?z43k0 είπε:το καθαρό κανάλι τίποτα ιδιαίτερο σε clean mode
Δεν κανει τιποτα φιλε εσυ νασαι καλα και τα ωραια παιξιματα σου .ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.z43k0 είπε:Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια. 8)
@pericles ναι έχω "επιστρέψει πίσω στον χρόνο" στα μουσικά μου γούστα το τελευταίο διάστημα και έχει περάσει γενικά και στον ήχο αυτό . Γενικά μ' αρέσει ο vintage ήχος ανεξαρτήτως στυλ μουσικής (blues/ classic/ funk rock). Σε ευχαριστώ να σαι καλά!
ποπο τι μου θυμησες με αυτο!z43k0 είπε:Μετά την αλλαγή εξάλλου και ο Μιχαλάκης τα δικά του κάνει στα live.
Ναι αυτό ισχύει;-) Άλλο πράγμα η μελέτη, άλλο πράγμα το ανθρώπινο jukebox, άλλο πράγμα ο αυτοσχεδιασμός... όλα καλά και θαυμαστά όμως. Guitarhead all the waybluezlick είπε:ποπο τι μου θυμησες με αυτο!
ειχα να βγαλω ενα σολο πριν χρονια και πηγα και το παιξα στον δασκαλο μου με καποιες αλλαγες.οποτε μου λεει "γιατι δεν εκατσες να το βγαλεις ιδιο νοτα νοτα" και του απανταω " μα και αυτος σε καθε Live διαφορετικα το παιζει" οποτε μου λεει "κοιταξε αυτος το εχει γραψει οποτε μπορει να κανει οτι θελει"![]()
[Off Topic]bluezlick είπε:ποπο τι μου θυμησες με αυτο!
ειχα να βγαλω ενα σολο πριν χρονια και πηγα και το παιξα στον δασκαλο μου με καποιες αλλαγες.οποτε μου λεει "γιατι δεν εκατσες να το βγαλεις ιδιο νοτα νοτα" και του απανταω " μα και αυτος σε καθε Live διαφορετικα το παιζει" οποτε μου λεει "κοιταξε αυτος το εχει γραψει οποτε μπορει να κανει οτι θελει"![]()