Rock ballad jam - longshadow

kultura είπε:
Δεν ξέρω αν έχεις μούσι, μουστάκι έχεις σίγουρα, τέλος! 8)
Κι απο τα δύο έχω!... ;D (in real life..)

Κώστα το Ασίκη vsti θα είναι πανάκριβο φαντάζομαι!... ;) ;D

Bloody με διαφημίζεις στο αντίθετο φύλλο!??!... :D ;D ;D

η εξομοιωση vst asiki ειναι φθηνη τωρα το real thing δεν βρισκεται ειναι μοντελο 1960 αλλα χρησιμοποιηθηκε πολυ σε ηχογραφισεις στη δεκαετηα του 80' :)

Αν δεν μας δουλεύεις για την τέλε είσαι από τους λίγους κιθαρίστες που έχω ακούσει και μπορούν να μεταμορφώσουν τόσο όμορφα ένα όργανο.

Ένας άλλος είναι ο Jeff Beck αλλά μην το πάρεις επάνω σου. :)

Το παίξιμο δεν το σχολιάζω. Θα το αδικήσω.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ... ;)

Το κλιπ έχει όντως παιχτεί με μια baja mexican telecaster...

Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να καβαληθεί καλάμι...(δεν είμαι και κανένας νεανίας πλέον να παραμυθιάζομαι.. ;D)

Όσο για τα υπόλοιπα που διάβασα απο τον mscmkr το πρώτο πράγμα που μου έρχεται αυτή τη στιγμή είναι αυτό: :-[ :-[

ωραίος, λίγο ακόμα και θα βούρκωνα ναούμ.....α 'στο καλό με συγκίνησες αλήτη.

panagiotis είπε:
α 'στο καλό με συγκίνησες αλήτη.
Πες τα, γιατί εμένα δε μ' ακούει... Δεν παραδέχεται ότι είναι μεγάλος αλητάμπουρας...

Γιάμ γιάμ! Νοστιμότατο! ;D

Σ'αυτό το clip νομίζω ότι πυροβόλησες πιό γρήγορα από τη (μακριά) σκιά σου.

(Το παραπάνω σχόλιο στοχεύει στον ποιοτικό χαρακτήρα του clip και δεν προσπαθεί να αφήσει shredding αιχμές) 8) :P

ευγε κι απο μενα Μακροϊσκιωτο παληκαρι...  ;)

πολυ pro παιξιμο!  :)

Ευχαριστώ παίδες!!.. ;)

(Earendil ό,τι και να λες με χωρίζουν ακόμα 35 κιλά απο την απόλυτη καταξίωση!... :D)

longshadow είπε:
(Earendil ό,τι και να λες με χωρίζουν ακόμα 35 κιλά απο την απόλυτη καταξίωση!... :D)
Εγώ την έχω ξ ε π ε ρ ά σ ε ι από χρόνια...αλλά δεν έχεις παράπονο, παραμένω ένας απλός, φιλήσυχος, εθνικόφρων Noizholic.  ;D

Δε μ'αρέσει να προκαλώ. ;D

longshadow είπε:
Αυτό άσε να το κρίνω ΕΓΩ!!! :P

elavd είπε:
Αυτό άσε να το κρίνω ΕΓΩ!!! :P
Είναι καταδικασμένο το project που ετοιμάζεις, Ηλία. Αν ο longshadow είναι 85kg και εσύ καμιά 75αριά με το ζόρι, είναι πρακτικά αδύνατο να διασκευάσεις/διασκευάσετε Earendil.

Είναι σαν να μου λες ότι εγώ κι ο Blue μπορούμε να παίξουμε Manowar.

Longshadow, επανέρχομαι γιατί έχω ακούσει το κομμάτι καμιά 20ριά φορές από τότε που το ανέβασες, πράγμα που δε μου συμβαίνει συχνά. Με εντυπωσίασε το phrasing, το μελωδικό παίξιμο, αλλά κυρίως το ότι αποφεύγεις όλα τα μεταλάδικα κλισέ και τις φρασούλες τύπου Vai που θα μπορούσε να κολλήσει κανείς πάνω από τέτοιες αλλαγές. Ίσως ότι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ στα clips του Noiz.  ΜΠΡΑΒΟ. :)

alderbody είπε:
πολυ pro παιξιμο!  :)
Indeed. Το μόνο που προδίδει ότι πρόκειται για jam πάνω από backing track είναι το τραγικά κλισαρισμένο παίξιμο των drums.

Πωωωω :)

Επίσης:

Πσσσσσσσσσσσσσσσςςςςς  :)

(Είχα ακούσει τα πρώτα 30 sec από τα ηχειάκια του laptop και μετά ξέχασα να το ακούσω κανονικά/σχολιάσω. )

Αν και υπερβάλετε!! (ειδικά ο φίλτατος spy.... :-[)

Όσο για τα "μεταλάδικα περάσματα" για να τα παίξω πρέπει..

> Να τα έχω ακούσει αρκετά (πράγμα που δεν συνέβει ποτέ...το "μεταλ" που άκουσα πιτσιρικάς ήταν μπάντες στο στυλ των AC/DC και των Thin Lizzy όπου τα solos δεν είχαν και πολύ σχέση με αυτό που ακολούθησε απο τα mid-eighties και μετά..)

> Να μπορώ να τα παίξω (ούτε αυτό είναι εφικτό...)

> Να θέλω να τα παίξω (ούτε αυτό συμβαίνει..)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back