Κι απο τα δύο έχω!... ;D (in real life..)kultura είπε:Δεν ξέρω αν έχεις μούσι, μουστάκι έχεις σίγουρα, τέλος! 8)
Πες τα, γιατί εμένα δε μ' ακούει... Δεν παραδέχεται ότι είναι μεγάλος αλητάμπουρας...panagiotis είπε:α 'στο καλό με συγκίνησες αλήτη.
Εγώ την έχω ξ ε π ε ρ ά σ ε ι από χρόνια...αλλά δεν έχεις παράπονο, παραμένω ένας απλός, φιλήσυχος, εθνικόφρων Noizholic. ;Dlongshadow είπε:(Earendil ό,τι και να λες με χωρίζουν ακόμα 35 κιλά απο την απόλυτη καταξίωση!...)
Αυτό άσε να το κρίνω ΕΓΩ!!!longshadow είπε:(Earendil ό,τι και να λες με χωρίζουν ακόμα 35 κιλά απο την απόλυτη καταξίωση!...)
Είναι καταδικασμένο το project που ετοιμάζεις, Ηλία. Αν ο longshadow είναι 85kg και εσύ καμιά 75αριά με το ζόρι, είναι πρακτικά αδύνατο να διασκευάσεις/διασκευάσετε Earendil.elavd είπε:Αυτό άσε να το κρίνω ΕΓΩ!!!![]()
Ωχ!....ο manager!....look fat!...look fat!!elavd είπε:Αυτό άσε να το κρίνω ΕΓΩ!!!![]()
Indeed. Το μόνο που προδίδει ότι πρόκειται για jam πάνω από backing track είναι το τραγικά κλισαρισμένο παίξιμο των drums.alderbody είπε:πολυ pro παιξιμο!![]()