Robin Trower "Bridge of Sighs" guitar tone

για ψηφιακό καλό είναι. μόλις σήμερα το πρωί έψαχνα έτσι για το χάζι univibe πετάλια αναλογικά που μπορούν να βρεθούν στην αγορά σήμερα. Πέρα από του jam ποιο είναι στανταράκι των ημερών μας αν ξέρει κάποιος ας πει
Πολλά εξαιρετικά: Τα καλύτερα

Formula B Vintage Vibe Deluxe

R Weaver Violet Vibe

Argenziano effeti Gypsy Vibe

Tinsley audio Sir Henry

Όλα κατά παραγγελία απευθείας προς τους κατασκευαστές. Όλοι προσβάσιμοι μέσω των social. Τιμές από 350 μέχρι 550-600 ευρώ.

Πέρα από του jam ποιο είναι στανταράκι των ημερών μας αν ξέρει κάποιος ας πει
Είχα για αρκετό καιρό το vl micro vibe και ήταν εξαιρετικό καθώς ήταν γνήσιο αναλογικό univibe με photoshells, χωρίς φρου φρου και αρώματα και πολύ οικονομικό.

Το retro vibe είναι επίσης εξαιρετικό και το χρησιμοποιώ επίσης αρκετό καιρό.

Υπάρχει και το εξαιρετικό pedal pawn gypsy vibe αλλά πολλααα τα λεφτά και προσωπικά δεν μπορώ να αντιληφθώ αν τα αξίζει.

Γενικά στα univibe ξεφεύγει η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι και δεν ξέρω αν όντως υπάρχει διαφορά από ένα σημείο και μετά

Πολλά εξαιρετικά: Τα καλύτερα

Formula B Vintage Vibe Deluxe

R Weaver Violet Vibe

Argenziano effeti Gypsy Vibe

Tinsley audio Sir Henry

Όλα κατά παραγγελία απευθείας προς τους κατασκευαστές. Όλοι προσβάσιμοι μέσω των social. Τιμές από 350 μέχρι 550-600 ευρώ.
γιατί όχι το fulltone?

Σε παιρνει να παμε 700; αλλα θα νιαουριζεις ωραια αλα 60s

Κάτσε ρε φίλως.

Άμα θέλεις με 700, να πα να πάρεις ντο πεντάλι ασούμε.

Είπαμε να κάνουμε μια καλή τιμή, αλλά αφτό είναι ξεφτίλα.

Καλως. Θα λειτουργει το τραβηγμα του αυτιου σαν expression ομως. Συνηθως ετσι παιζω σε πεταλια mod . Σε ανθρωπους πρωτη φορα:)))

Καλως. Θα λειτουργει το τραβηγμα του αυτιου σαν expression ομως. Συνηθως ετσι παιζω σε πεταλια mod . Σε ανθρωπους πρωτη φορα:)))

Κανένα πρόβλημα.

Μόνο μην μου πατήσεις την μύτη για power on.

Τα vibe συνδέονται με Hendrix, βάλε και το θέμα των photocells και η τιμή τους ξεφεύγει, ειδικά τη σημερινή εποχή που έχουν ξεφύγει τα πάντα. Είχα το KR Megavibe, έχω το Lovepedal Pickle Vibe και το DryBell Vibe Machine V-1. Tα συστήνω όλα αν και τo KR δε πλησιάζεται πια, το βλέπω $700 στο Reverb. Το μικρό (pickle) δεν έχει photocells, ηχητικά είναι κάτι μεταξύ phaser & vibe αλλά είναι εθιστικό και αυτό που χρησιμοποιώ πιο πολύ. Τιμολογιακά επίσης ακόμα συμφέρει. Και το Vibe Machine είναι πολύ καλό και μικρό σε μέγεθος για vibe με photocells αλλά καινούριο έχει ανέβει αρκετά.

Και το MXR επίσης.
Τα mxr νομίζω δεν είναι με photocells αλλά μονταρισμένα phasers.

Το fulltone που αναφέρει ο @dimsonic είναι επίσης πολύ καλό και κλασσικό univibe, απλά σε κάποιες κριτικές το χαρακτηρίζουν dark sounding.

Τέλος τα 2stage phasers φημολογούνται ότι προσομοιώνουν πολύ πειστικά τα univibe

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα mxr νομίζω δεν είναι με photocells αλλά μονταρισμένα phasers.

Το fulltone που αναφέρει ο @dimsonic είναι επίσης πολύ καλό και κλασσικό univibe, απλά σε κάποιες κριτικές το χαρακτηρίζουν dark sounding.

Τέλος τα 2stage phasers φημολογούνται ότι προσομοιώνουν πολύ πειστικά τα univibe

μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα κομμάτι που είναι όλο φτιαγμένο με πετάλια του Fuller.

Αν θέλουμε να κλωνοποιήσουμε τον ηχο για μένα είναι μονόδρομος

μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα κομμάτι που είναι όλο φτιαγμένο με πετάλια του Fuller.

Αν θέλουμε να κλωνοποιήσουμε τον ηχο για μένα είναι μονόδρομος
Έχεις δίκιο σ’ αυτό που λες, ο Trower χρησιμοποιεί αποκλειστικά πεταλάκια του fuller.

Όμως ειδικά στα univibe έχει ξεφύγει η κατάσταση τα τελευταία χρόνια, τόσο ποιοτικά αλλά προπάντων τιμολογιακά

Μόνο που όταν έγραφε το bridge o Trower o Mike ίσως να ήταν μπέμπης. 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back