- Πόντοι
- 1
....τί εννοεί από το 8:40 έως το 14:00, τα φώτα σας παρακαλώ. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε το παίξιμο του για να γλιτώσετε χρόνο (εγώ δεν τα κατάφερα).
Όχι.blueslover είπε:Λέει αν κατάλαβα καλά(όχι γιατί δεν γνωρίζω αγγλικά αλλά γιατί δεν έχω πολλές γνώσεις θεωρίας) ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόρντα από c major scale ανεξάρτητα απο τον τόνο που είναι το τραγούδι
Yeap!manosx είπε:Ο παίκτης τονίζει χαρακτηριστικά ότι μιλάει για Modal παίξιμο,
Nαι, βασικά όπως δήλωσαν, για αυτό έκαναν το λάιβ μαζί. Ο Johnson εκτός από αυτά τα καθήκοντα ήθελε να έχει και την τιμή να του γυαλίσει τα παπούτσια, αλλά ο μεγαλόθυμος Ford του το αρνήθηκε και του είπε να περιοριστεί στις πετσέτες και στα μεταλλικά νερά.solega είπε:λιγο οφ τοπικ αλλα τον ειδα live μαζι με τον eric johnson πριν απο 3 μηνες. Παιδια απιστευτος παιχτης....ο eric johnson ειναι οτι πρεπει για να του φερνει κανα ποτο κ καμια πετσετα να σκουπιζεται....
Έλα τώρα, ντροπή. Για τον Johnson μιλάς όχι για κανένα παιδάκι :'(.solega είπε:....ο eric johnson ειναι οτι πρεπει για να του φερνει κανα ποτο κ καμια πετσετα να σκουπιζεται....
Σε πληροφορω πως οταν ειδα την αφισα ξετρελαθηκα κ μεσα σε δυο ωρες ειχα το εισιτηριο στα χερια μου. Οταν πηγα με το καλο ημουν σε αφασια περιμενοντας να δω τους δυο αυτους τεραστιους παιχτες. Μας κουρασε αφανταστα ο Johnson. Καμια σχεση με Μανχαταν κ Clifs of Dover κλπ. Σε καποια φαση ανεβηκε μαζι του Ο Ford κ φανηκε μια ελπιδα σωτηριας για τα 30 (ΜΟΝΟ) € που ειχαμε πλερωσει. Στη συνεχεια ανεβηκε ο Ford ο οποιος σε αντιθεση με τον Τζονσον που μας τα εκανε τουμπανα με μια στρατο, 2 Twin reverbs, δυο Marshall, καμια 12 πεταλια και ολα αυτα να εναλλασονται με την κλιμακα που ανεβοκατεβαινε 37 φορες το λεπτο, με μια παλια Epi 335 κ τον γνωστο ενισχυτη του (αυτα μονο) μας ξυπνησε για τα καλα παιζοντας απλη καλη μουσικη.otto## είπε:Έλα τώρα, ντροπή. Για τον Johnson μιλάς όχι για κανένα παιδάκι :'(.
Σε πιστεύω φυσικά. Από ένα κακό live όμως δεν μειώνεται η αξία του. Έχουν αρχίσει να γερνάνε και να βαριόνται.solega είπε:Σε πληροφορω πως οταν ειδα την αφισα ξετρελαθηκα κ μεσα σε δυο ωρες ειχα το εισιτηριο στα χερια μου. Οταν πηγα με το καλο ημουν σε αφασια περιμενοντας να δω τους δυο αυτους τεραστιους παιχτες. Μας κουρασε αφανταστα ο Johnson. Καμια σχεση με Μανχαταν κ Clifs of Dover κλπ. Σε καποια φαση ανεβηκε μαζι του Ο Ford κ φανηκε μια ελπιδα σωτηριας για τα 30 (ΜΟΝΟ) € που ειχαμε πλερωσει. Στη συνεχεια ανεβηκε ο Ford ο οποιος σε αντιθεση με τον Τζονσον που μας τα εκανε τουμπανα με μια στρατο, 2 Twin reverbs, δυο Marshall, καμια 12 πεταλια και ολα αυτα να εναλλασονται με την κλιμακα που ανεβοκατεβαινε 37 φορες το λεπτο, με μια παλια Epi 335 κ τον γνωστο ενισχυτη του (αυτα μονο) μας ξυπνησε για τα καλα παιζοντας απλη καλη μουσικη.
Τωρα τι να σου πω, αν δε θελεις να με πιστεψεις δε θα σκασω κ ολας....![]()