- Πόντοι
- 36
Πσίτττ!!!! μεταξύ μας ...... 8) Το επιβαρύνει ειδικά αν παραγεί μεγάλη θερμότητα. Αλλά και πάλι είναι θεωρητικό. Στην πράξη η πλειψηφία των χρηστών αγήνει τα παντα ανοιχτά συνέχεια χωρίς προβλήματα.Δεν ξέρω από ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά μήπως "επιβαρύνεται" το μηχάνημα όταν είναι σε συνεχή λειτουργία/τροφοδοσία… Δεν ξέρω πραγματικά...
Θα το ψάξω και θα σου πώ αν γίνεται να της διακόψεις την τροφοδοσία χωρίς να τραβήξεις το καλώδιο firewire.
Μια λύση είναι να την απενργοποιείς απο τα Preferences ή να την χρησημοποιεις μόνο μεσα απο το Host (Cubase , Reason , Logic etc). Δηλαδή με λίγα λόγια θα επιλέγεις στα Preferences την στάνταρ κάρτα ήχου. Ετσι δεν θα χρησιμοποιείται η κάρτα και άρα θα καταναλώνει λιγότερο ρεύμα.
Kαι φυσικά μια άλλη λύση είναι να κάνεις αυτό που λέει ο eye Mε τον διακόπτη στο πισω μέρος.
Είπαμε είμαι παντογνώστης, η κάρτα κατσκευάζεται στην Κίνα . Χωρις Google. 8)kilon ειλικρινά πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα Embarrassed, προσωπικό , ερωτικό , επαγγελματικό , υπαρξιακό , εύχομαι ολόψυχα να το λύσεις σύντομα.συμμετέχεις σε όλα τα thread Huh?, έχεις για τα πάντα άποψη Huh? δίχως ποτέ να είσαι κάτοχος τους ( βλέπε κάρτα - αναλογικούς συνθετητές ) κι δεν εννοείς να καταλάβεις από τον ψευτοεγωισμό σου το παραμικρό . το χειρότερο , συνεχίζεις μανιωδώς να ποστάρεις ανοησίες κι ανυπόστατα πράματα .
αν είχες πιάσει ποτέ στα χέρια σου αυτή την κάρτα , κι αυτό το διακόπτη , τότε θα αναθεωρούσες περί τεχνικού προβλήματος από την καθημερινή χρήση . Wink
εκτός κι αν ήσουνα παρών στο εργοστάσιο παραγωγής και στις δοκιμές του προιόντος
αλήθεια γνωρίζεις που κατασκευάζεται η εν λόγω κάρτα ??
εμπρός , ξέρεις τον τρόπο ... google it
Τελευταία επεξεργασία από moderator: