RIP Superfunk θα μας λείψεις πραγματικά

Παιδιά καλημέρα.
Και γω χτες το έμαθα μιας κ δεν μπαίνω συχνά τελευταία. Ευχαριστώ κ τον gourmoul που μου το μετέφερε.

Τα είπατε όλα , δεν θέλω να επαναλάβω. Την αγάπη του για τις telecaster, την διάθεση του για μοίρασμα της γνώσης, την απολυτοσυνη του στις απόψεις του άρα και το ιντριγκαρισμα να μιλήσεις μαζί του, την αστείρευτη διάθεση του για γράψιμο μουσικης, την αγάπη του για τις μπύρες, το Βερολίνο και φυσικά την αδυναμία στο delay effect.
Προσωπικά θυμάμαι ότι πάντα με βοηθούσε όταν του ζήτησα κτ, ότι μου κάνε την παραγωγή σε ένα κομμάτι μου, την κοινή μας αγάπη για τα διάφανα Κρίνα.

Πραγματικα στεναχωρέθηκα πολύ. Νιώθω σα να ήταν παλιός γνωστός.

Κουράγιο στη γυναίκα του και στο παιδί του .

Ήταν πολύ βασικός λόγος που έμπαινα στο forum νομίζω ότι το νοiζ ,είναι συνδεδεμένο με το όνομα του

RIP Νικο SF

Καταλυτική η παρουσία του Νίκου, ακόμα και στην απουσία του.
Και καθώς πολλοί επανεμφανιστήκατε για να αποχαιρετίσετε τον SF, δράττομαι της ευκαιρίας για να σας πω: Μην χάνεστε αξιότιμα μέλη.
Πάντα ήμασταν κοινότητα. Ούτε χορδές, ούτε κιθάρες... Κοινότητα. Αυτό μας ενώνει. 😉

Θα ήταν υπέροχο να σας έχουμε πιο συχνά.

Όχι...... απίστευτο......ο Νίκος ήταν πολύ φίλος, πρόθυμος να βοηθήσει όλους, χιούμορ, γνώση και εμπειρία. Βρεθήκαμε σπίτι του αρκετές φορές, δεν κατάφερε να έρθει Ζάκυνθο για διακοπές όπως μου είχε πει....

Του χρωστάω πολλή γνώση και πετυχημένες αγορές. Θυμάμαι σαν τώρα που μου βρήκε τον πρώτο μου boogie mark i και μετά από λίγο καιρό μου έδωσε τον δικό του......rip......

Θυμήθηκα τώρα τι μου είπε όταν βρεθήκαμε να γράψουμε με τον @Terry RoscoeBeck5 ένα κομμάτι του.
-Κανονικά εσένα δεν έπρεπε να σου μιλάω τώρα.
Είχε προηγηθεί μια σκληρούτσικη κριτική μου για τους Μενέα ένα περιστασιακό σχήμα του με τον Τάκη των C-real. .

Attachments

• IMG_1719.jpeg
    IMG_1719.jpeg
    2 MB · Εμφανίσεις: 0
Από το μεσημέρι κοιτάζω τον τίτλο στις νέες δημοσιεύσεις και δεν το πιστεύω.

Τον SF τον γνώρισα μόνο μέσα από το noiz.
Από το 2007.
18 χρόνια τον διαβάζω.
Τον θεωρώ φίλο, γιατί κακά τα ψέματα ακόμα και τους φίλους που κάποτε συναντιόμαστε στις παρέες και τα λέγαμε από κοντά, δυστυχώς τώρα τους περισσότερους μόνο τους διαβάζουμε ή το πολύ πολύ τους ακούμε στο τηλέφωνο.

Τελευταία φορά τα είπαμε (περί του noiz που άλλαξε μάλιστα η συζήτηση) παραμονές Χριστουγέννων του 24
Έχουμε χαθεί γενικά από το φόρουμ πολλοί και ήταν δύσκολο να μάθουμε τα άσχημα νέα.
Τις προάλλες σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα αρχίσουν να χάνονται άτομα που έχτισαν το φόρουμ (όπως και άλλα φόρουμ) και θα μείνουν μόνο τα γραπτά τους να τους θυμίζουν στο φόρουμ.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην οικογένεια του Noiz.

Γροθιά στο στομάχι τα νέα. Τα έχω διαβάσει εδώ και μερικές αλλά έψαχνα κάτι να γράψω αντάξιο του Νίκου. Ευτυχώς υπήρχαν άτομα πολύ περισσότερο αρμόδια από μένα.

Είμαι ένας από εκείνους που επηρεάστηκαν από το tele influence του Νίκου και χάρη στις κουβέντες μας αγόρασα την καλύτερη κιθάρα που έχει περάσει από τα χέρια μου το 2018. Χάρη στο Νίκο έμαθα και 2-3 πράγματα σχετικά με το πώς σετάρουμε ηλεκτρικές κιθάρες.

Η σκέψη μου στη σύζυγό του αλλά και στο παιδί του. Αλλάζει ο κόσμος όταν χάνεις τον πατέρα σου, πόσο μάλλον και τόσο νωρίς. Δεν υπάρχουν λόγια, τα έχετε πει όλα, ήθελα απλά να σεβαστώ τη μνήμη του Νίκου.

Τις προάλλες σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα αρχίσουν να χάνονται άτομα που έχτισαν το φόρουμ (όπως και άλλα φόρουμ) και θα μείνουν μόνο τα γραπτά τους να τους θυμίζουν στο φόρουμ.
Σπυρο αυτο είναι μεγάλη αληθεια και προς συζητηση, αλλα προφανως σε αλλη στιγμή.
Ευτυχώς ο Νίκος θα υπαρχει εδω, αν και πιο σιγουρα θα σωθει για παντα η παρουσία του σε καποια φυσικα μεσα οπως το κομμάτι πιο πανω, παρα σε αυλες αναρτησεις για οσο θα υπαρχουν σε καποιον σερβερ καπου στον πλανητη.

Φίλε Νίκο, καλό σου ταξίδι.
Από τη στιγμή που έμαθα το νέο, η καρδιά μου βαραίνει. Προσπαθώ να γράψω δυο λόγια, αλλά κάθε φορά που φτάνω στο τέλος, το δάχτυλο πατάει το delete — λες και καμιά λέξη δεν είναι αρκετή.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σου. Με πόση ανιδιοτέλεια στάθηκες δίπλα μου. Εμένα που δεν με ήξερες και με γνώρισες εδώ μέσα στο forum, πόσο με στήριξες, ανοίγοντας για μένα την πόρτα της δισκογραφικής που συνεργαζόσουν, χωρίς να ζητήσεις ποτέ αντάλλαγμα. Είναι σπάνιο να συναντάς ανθρώπους που δίνουν τόσα πολλά, με τόση απλοχεριά και αγάπη.

Ήσουν δάσκαλος με γνώση, με άποψη, με λόγο πάντα τεκμηριωμένο και ουσιαστικό. Η απουσία σου θα είναι μεγάλη για το Noiz. Θα μου λείψει η μουσική σου, το χαρακτηριστικό σου παίξιμο στην κιθάρα, εκείνος ο παλιακός, ζεστός ήχος σου στα πλήκτρα. Απίστευτα δημιουργικός — ακόμα και μέσα στον χαμό της δουλειάς σου, έβρισκες τον χρόνο να μοιράζεσαι μαζί μας νέα κομμάτια, σχεδόν κάθε εβδομάδα, στις πιο παλιές εποχές του forum. Δεν μπορώ επίσης να ξεχάσω τα covers που έστηνες παρέα με τον Νέστορα και τον Τέρρυ…

Ήσουν, και θα συνεχίσεις να είσαι, έμπνευση για όλους μας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back