Σήμερα το Noiz έχει χάσει ένα ανεκτίμητο κομμάτι του. Ο φίλος μας, ο συνάδελφος, ο μουσικός, ο άνθρωπος με την ψυχή γεμάτη μουσική και χιούμορ, ο Superfunk, μας άφησε. Γράφω αυτές τις γραμμές με βαθειά συγκίνηση, από ανάγκη να εκφράσω όσα ευτυχώς είχα την ευκαιρία να του πω πολλές φορές: πόσο τον αγαπώ, τον θαυμάζω και τον αναγνωρίζω ως ένα πραγματικό πρότυπο ανθρώπου.
Η πορεία του στο noiz.gr δεν ήταν απλά συμμετοχη , ήταν φανατική, ουσιαστική, μια αδιάκοπη παρουσία γεμάτη γνώση, ταλέντο και αστείρευτο χιούμορ. Ήταν άνθρωπος υψηλότατου μορφωτικού επιπέδου, με ανοιχτό μυαλό και βαθιές γνώσεις μουσικής, μουσικής τεχνολογίας, κιθάρας, διπλωματούχος πιάνου, γνώστης άλλων οργάνων και με τρομερές γνώσεις μουσικής μίξης και παραγωγής, καθώς και γνώσεις στην οικονομία και την κοινωνία. Κι όλα αυτά τα μοιραζόταν με τόση γενναιοδωρία, φιλόξενη διάθεση, με από χιούμορ έως και ταπεινότητα που έκαναν κάθε συνομιλία μαζί του πολύτιμη.
Θυμάμαι πόσο με ενθάρρυνε, πόσο προσεκτικά "διάβαζε" και σχολίαζε τη μουσική μου αλλά και τα προσωπικά μου, τα πολιτικά μου, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές μου ενώ ο ίδιος για τις δημιουργίες του παρέμενε πάντα σεμνός και νηφάλιος. Το χιούμορ του, η αγάπη του για τη ζωή και η υπέροχη οικογένειά του —την οποία είχα την τιμή να γνωρίσω, καθιστούν την απώλειά του ακόμη πιο βαθιά.
Τα λόγια του, οι συμβουλές του, η καθημερινή επικοινωνία μας, η μουσική και τα posts του θα μένουν πάντα κοντά μας. Σήμερα το Noiz φτώχυνε, αλλά το αποτύπωμά του θα συνεχίσει να μας συντροφεύει, να μας εμπνέει και να μας θυμίζει τι σημαίνει πραγματική αξία, φίλος και εκλεκτός συνάνθρωπος, αληθινός.
Superfunk, φίλε μας, ήξερες πάντα πόσο σε αγαπώ και πόσο σε θαυμάζω. Ήταν τιμή μου να σε έχω στη ζωή μου, να μοιράζομαι μαζί σου στιγμές, μουσική και χιούμορ. Το Noiz δε θα είναι ποτέ ίδιο χωρίς εσένα, αλλά η μουσική σου, τα posts σου και η παρουσία σου θα μένουν ζωντανά, πάντα δίπλα μας.
Αιώνια η μνήμη σου, και κουράγιο στους δικούς σου, την καταπληκτική και φιλόξενη σύζυγό σου και το λατρεμένο αγόρι σου, που είχαν την τύχη να σε έχουν τόσο κοντά τους.