RIP Solomon Burke

Πραγματικός μύθος. Λυπηρό... Πέθανε με τρόπο που -πιστεύω- πολλοί αληθινοί μουσικοί θα επιθυμούσαν...

R.I.P.

Μεγάλος καλιτέχνης τον διασκεύασαν ακόμα και οι Skynyrd

"None of us are free if one of us is chained..."

Καλό ταξίδι Solomon

Δεν το ήξερα. Κρίμα.

Μεγάλη φωνή και όχι μόνο*.

To ΣΚ άκουγα το Don't Give Up on Me (πολύ καλό άλμπουμ).

*"Πέρα από την πλούσια δισκογραφία, ο Σόλομον Μπερκ αφήνει πίσω του 21 παιδιά και 90 εγγόνια. ".

audiokostas είπε:
*"Πέρα από την πλούσια δισκογραφία, ο Σόλομον Μπερκ αφήνει πίσω του 21 παιδιά και 90 εγγόνια. ".
Αυτο ειναι χριστουγεννιατικο τραπεζι ;D

Μη με φατε, δεν τον ηξερα καθολου τον ανθρωπα, δεν ειχα καν ακουσει το ονομα του.

ΕΙΠΑ, ΜΗ ΜΕ ΦΑΤΕ

audiokostas είπε:
To ΣΚ άκουγα το Don't Give Up on Me (πολύ καλό άλμπουμ).
Tις προάλλες άκουσα στο ραδιόφωνο τον Θανάση Μήνα να λέει πως ο Solomon Burke και η Mavis Staples είναι οι μόνοι απ’ την παλιά θρυλική γενιά της soul οι οποίοι εξακολουθούν να κάνουν καταπληκτικούς δίσκους. Είχε δίκιο, όποιος ακούσει τι έκαναν την τελευταία δεκαετία αυτοί οι άνθρωποι θα πειστεί.

kostri είπε:
Είχε δίκιο, όποιος ακούσει τι έκαναν την τελευταία δεκαετία αυτοί οι άνθρωποι θα πειστεί.
Όντως. Και το Have a Little Faith αλλά και το We'll Never Turn Back της Staples είναι πολύ καλές δουλειές.

Το πρώτο αρέσει και στα παιδιά μου.  ;D

Παίζει ρόλο όμως και ποιοί βοήθησαν και τους δύο να ανακάμψουν.  ;)

Μη με φατε, δεν τον ηξερα καθολου τον ανθρωπα, δεν ειχα καν ακουσει το ονομα του.
Νεάτερνταλ.

audiokostas είπε:
Όντως. Και το Have a Little Faith αλλά και το We'll Never Turn Back της Staples είναι πολύ καλές δουλειές.
Και το τελευταίο της(you are not alone), εξαιρετικό είναι.

Το πρώτο αρέσει και στα παιδιά μου.  ;D
Τέλεια μουσική για παιδιά. Μπράβο σου.

Παίζει ρόλο όμως και ποιοί βοήθησαν και τους δύο να ανακάμψουν.  ;)
Δεν ξέρω κάτι σχετικό. Θες να μας πεις?

Trending...

Νέα θέματα

Back