Rip Audiokostas

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 13K
Όπως ενημερώθηκα, η τελετή θα γίνει την Τετάρτη 7/3, στις 14:00, στο κοιμητήριο Χολαργού.

Πολλοί θα θεωρήσουν λάθος ότι κρίνω ανθρώπους φυσιογνωμικά , αλλά διάολε , άνθρωπος με τέτοιο πρόσωπο και χαμόγελο σαν αυτό του audiokostas όπως το παρέθεσε ο yameth δείχνει αν μη τι άλλο μια ήρεμη , καλοσυνάτη και ευδιάθετη ύπαρξη . Για μένα π.χ. είναι καθρέπτης της ψυχής

Αν υπάρχει κάτι beyond , θα σας διαβάζει ακόμα και θα σας καμαρώνει στις μελλοντικές συναντήσεις σας 

Καλό του ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Είχαμε μιλήσει μιά δυό φορές μόνο μέσω μηνυμάτων και είχαμε πει ένα γειά στα πεταχτά σε ένα live του πριν μερικά χρόνια.

Το 2014, μία μέρα πριν από ένα live που με είχε αγχώσει πάρα πολύ, έτυχε να γράψει κάτι σε ένα θέμα άλλου μέλους, το οποίο διαβάζοντάς το με έκανε να ηρεμήσω, να τον σκεφτώ πριν ανέβω στη σκηνή και τελικά να ευχαριστηθώ πρώτη φορά με την ψυχή μου τη σκάρτη μια ώρα που ήμουν εκεί πάνω.

Από τότε κάθε φορά που ήταν να παίξω τον σκεφτόμουν πριν και χαμογελούσα μετά.. Έναν άνθρωπο που ουσιαστικά δεν τον ήξερα.

Πάντα ήθελα να του στείλω ένα μήνυμα και να τον ευχαριστήσω, αλλά ποτέ δεν το έκανα γιατί έλεγα "έλα μωρέ μαλακίες, να ενοχλώ για χαζομάρες"...

Θα σου χρωστάω πάντα ότι ''δε χάνω πια τα live μου'' όπως περίπου είχες γράψει τότε και με ξύπνησες..

Καλό σου ταξίδι.

Το τελευταίο δείγμα γραφής:

audiokostas είπε:
Πρώτα και σημαντικότερα, χτίσε το θεωρητικό σου υπόβαθρο.

Βρες δηλαδή το "που" πατάς για να βρεις και μετά τις εναλλακτικες του "πως" πατας.

Αλλιως γίνεσαι άλλος ένας κάγκουρας που θα ανοιγει συζητήσεις στυλ "καρδιά εναντίον μυαλού" και άλλες τέτοιες μάντολες.

Και είμαστε πολλοί τέτοιοι, δεν χρειαζομαστε άλλους.

Ένας καλός, δια ζώσης, δάσκαλος είναι αναντικατάστατος, ειδικά αν σου ταιριάζει και αν γκρουβάρει με τον τρόπο που θες (ναι, υπάρχουν αρκετοί) και στο ιδίωμα που (αρχικά τουλάχιστον) θέλεις.

Στον υπόλοιπο χρόνο, μελέτη από ακούσματα όπως είπαν και οι φίλοι πιο πάνω.

Και απαραιτήτως κάποια στιγμή με γκρουπ.

Το "πατάρι" είναι από τα καλύτερα σχολεία.

Καλή τύχη.....

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για τον Audiokosta που είμασταν συνεχώς στη κόντρα αλλά και για τον Κώστα που όταν έπαιρνε τηλέφωνο...."Θα οργανώσω....θα βοηθήσεις?..." δεν μπορούσες να του αρνηθείς τίποτα...

Τη Σοφία τη Τετάρτη σκέφτομαι, και τα παιδιά...πώς θα κάτσω μπροστά τους και τι θα τους πω...

Είναι κρίμα να φεύγει κάποιος τόσο νέος.

Άνοιξα να διαβάσω αν έχει κάτι ενδιαφέρον και έφαγα φόλα.

Δεν τον γνώριζα προσωπικά αλλά εδώ μέσα είμαστε μία οικογένεια.

Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια καλό κουράγιο και καλό ταξίδι για τον  Audiokosta.

Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα έγραφα μετά από τόσο καιρό στο αγαπημένο μου noiz για τέτοιο λόγο... Το είδα στο fb και δεν ήθελα να το πιστέψω... Ζήτησα επιβεβαίωση για να πιστώ...

Τον Κώστα δεν τον γνώριζα προσωπικά αλλά και μόνο που τον διάβαζα τόσα χρόνια εδώ είχα σχηματίσει μια άριστη εικόνα γι' αυτόν...

Τέλος πάντων... Τα λόγια είναι περιττά τέτοιες ώρες... Καλό παράδεισο να έχεις Κώστα, και δύναμη στην οικογένειά σου...

Kριμα, το έμαθα απο το facebook και μπήκα στο φόρουμ μετά απο πολύ καιρό με την ελπίδα οτι δεν  είναι αλήθεια.

Δεν έχω λόγια...κρίμα!!!

:( Τι κρίμα ρε. RIP και συλληπητήρια στους οικείους του κι από μένα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είχα συμπαθήσει το συγκεκριμένο μέλος του forum για τις στάσεις του και τις τοποθετήσεις του..παρ ο΄λο που δε τον γνώριζα προσωπικά ο λόγος του με έφερνε πιο κοντά..πάντα είχε ενδιαφέρον ότι έγραφε ...

Από το 2013 που έκανα εγγραφή εδώ .. δε θυμάμαι πιό άχαρη επίσκεψή μου στο forum...!

Καλό ταξίδι φίλε..

Παιδιά εγώ αν και δεν τον γνώριζα προσωπικά,καταλαβαίνω για εσάς που τον γνωρίζατε μέσα από τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες πως νιώθετε τώρα.Κουράγιο στην οικογένεια του.Είμαι σίγουρος ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν η χαρά του σπιτιού.Επειδή ήταν από τους πολύ αγαπητούς εδώ στο forum και οπως προειπωθηκε δεν εχει δημιουργήσει κόντρες στο forum έχει το σεβασμό όλων μας.

Τις ενδιαφέρουσες απόψεις του audiokostas τις διάβαζα με προσοχή απο τη μέρα γράφτηκα στο noiz, κοντεύουν 10 χρόνια... συμφωνούσα  με αυτές ... ενιωθα οπαδός του στις αντιπαραθέσεις...

Πέρσι τον Απρίλη γνώρισα τον Κώστα , ανταλλάξαμε μηνύματα , συναντηθήκαμε!  Ωραίος τύπος,  συμπαθής, φιλικός, συνεπής, έντιμος !!!

Καλό σου ταξίδι Κώστα!!!

....Well take an eye for an eye

A tooth for a tooth

Just like they say in the Bible

Well never leave a trace

Or forget a face

Of any man at the table

Any man at the table

When the moon is a cold chisel dagger

And it's sharp enough to draw blood from a stone

He rides through your dreams on a coach and horses

And the fence posts in the moonlight

Look like bones

Well they stopped trying to hold him

With mortar, stone and chain

He broke out of every prison

Well the boots mount the staircase

The door is flung back open

He's not there for he has risen

He's not there for he has risen

Some say he once killed a man with a guitar string

He's been seen at the table with kings

Well he once saved a baby from drowndin'

There are those that say beneath his coat there are wings

Well some say they fear him

Well some say they fear him

Others admire him

Because his steel's his promise

But one look in his eye

And everyone denies

Ever having met him

Ever having met him

He can turn himself into a stranger

Well they broke a lot of canes on his hide

He was born away in a cornfield

A fever beats in his head just like a drum inside

Some say they fear him

Others admire him

Because he steals his promise

One look in his eye

Everyone denies

Ever having met him....

....Καλό ταξίδι αδερφέ

Λυπαμαι!

Καλή δύναμη στους δικους του.

Από χτες που το έμαθα, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Είναι εκεί και τριγυρνάει στη σκέψη μου.  Πράγματικά στενοχωρήθηκα πολύ.

Με τον Κώστα, δεν είχαμε μιλήσει πολλές φορές αλλά όσες φορές το κάναμε, ήταν βέβαιο ότι δεν ήταν χάσιμο χρόνου. Πολύ έξυπνος, πολύ ετοιμόλογος, πάντα με καλή διάθεση και χαμόγελο. Η ψυχή της παρέας...

Πόσο μάταια είναι όλα, πόσο μάταια.... Δεν έχω λόγια. Λύπη μόνο..

Δε μπορώ να το ξεπεράσω εύκολα...

Με το Κώστα μία περίοδο (για περίπου μία χρονιά) βρισκόμασταν 1 φορά την εβδομάδα, καθώς έκανα μάθημα και στα δύο του παιδιά... Ήταν το τελευταίο μου μάθημα γιατί, φυσικά, μετά καθόμουν και μιλούσαμε. Για μηχανές, για τα παιδιά, για την (πρώην) γυναίκα μου, τον εκδοτικό οίκο, την Αγγλία και το Wembley...

Πάντα σοφός, πάντα λογικός, πάντα με το χαμόγελο.

Ρε γαμώτο... ξεκουράστηκε τουλάχιστον. Καλό ταξίδι βρε Κώστα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back