- Πόντοι
- 938
Το κατάλαβα.Απο το διαδίκτυο είναι η φώτο.Τι είναι αυτό αριστερά,τηλεόραση για γάτες?Δεν με ενδίεφερε ο πύργος, αλλά τί γίνεται στα αριστερά....?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το κατάλαβα.Απο το διαδίκτυο είναι η φώτο.Τι είναι αυτό αριστερά,τηλεόραση για γάτες?Δεν με ενδίεφερε ο πύργος, αλλά τί γίνεται στα αριστερά....?
Στα αριστερά είναι η Mega Watchman FD-500 .Το κατάλαβα.Απο το διαδίκτυο είναι η φώτο.Τι είναι αυτό,τηλεόραση για γάτες?
Φίλος πολύ... πράσινο δεν είναι;Σταμάτα τη διαφήμιση, η παραγγελία έγινε στο παρακάτω.Προβολή συνημμένου 44966
Προβολή συνημμένου 44965
Aς ελπίσουμε να μου κάνει.
Αλλάζει ο φωτισμός σε ό,τι χρώμα θες. Αν και το Πασοκικό πράσινο μου αρέσει οπότε μάλλον έτσι θα το αφήσω.Φίλος πολύ... πράσινο δεν είναι;
Δεν ξέρω για εσένα αλλά εμένα λίγο με προβληματίζει... ?
Ααααα... Και εγώ είμαι για να αλλάζω πληκτρολόγιο, και μάλλον θα καταλήξω (ξανά) σε ένα Turbo X από το Πλαίσιο και έξω απ' την παράγκα.Αλλάζει ο φωτισμός σε ό,τι χρώμα θες.
Τι είναι αυτό? Πράσινο πληκτρολογιο πήρες.?Σταμάτα τη διαφήμιση, η παραγγελία έγινε στο παρακάτω.Προβολή συνημμένου 44966
Προβολή συνημμένου 44965
Aς ελπίσουμε να μου κάνει.
Turbo X? Όχι ρε συ, μακριά από αυτό το brand, που είναι του Πλαισίου βεβαια., και ιδιαίτερα από Turbo X PCs. Τόσες μάρκες έχεις να διαλέξεις, μην δίνεις τα λεφτά σε Turbo X προϊόντα.Ααααα... Και εγώ είμαι για να αλλάζω πληκτρολόγιο, και μάλλον θα καταλήξω (ξανά) σε ένα Turbo X από το Πλαίσιο και έξω απ' την παράγκα.
"Οικολογία & Τεχνολογία" είναι το motto μου φίλος...Τι είναι αυτό? Πράσινο πληκτρολογιο πήρες.?
Καλό είναι. Αντε, καλορίζικο. Εγω προς το παρόν είμαι καλυμμενος. Και αν τα αλλάξω ποτέ, πάλι Logitech θα πάρω. Τη σειρά G. Έτσι, G, μασονία ?"Οικολογία & Τεχνολογία" είναι το motto μου φίλος...![]()
Σταμάτα τη διαφήμιση, η παραγγελία έγινε στο παρακάτω.Προβολή συνημμένου 44966
Το πληκτολόγιο πρέπει να ματσάρει με το pc και φυσικά τη χρήση.Αν και τα keyboards των pc είναι σαν τα keybeds των πληκτροφόρων, παίζει πολύ το "γούστο" του κάθε χρήστη και το τι ζητάει από ένα πληκτρολόγιο.
Παρε το απλό, το πουλάνε φθηνά και σου μένει για πληκτρολόγιο και να πας και διακοπές. Μια χαρά είναι το προηγουμενο.Προβολή συνημμένου 44967
Δεν έχουμε λεφτά για περιττά πράγματα, υποτίθεται ότι μαζεύουμε λεφτά για το Montage M ρε Cos.?
To είχα το προηγούμενο, πόσες φορές πρέπει να γράψω ότι το MODX είναι ένα Montage σε άλλη συσκευασία?Μια χαρά είναι το προηγουμενο.