Φίλε, το καλό πληκτρολόγιο είναι να κάνεις έρωτα με τον ανεκπλήρωτο έρωτά σου και να είναι όπως ακριβώς το φανταζόσουν. Το ίδιο ισχύει και για τo keybed των ΣΥΝΘΕΣΆΙΖΕΡΑν και δέν το έχω στείλει ποτέ σε πληκτρολόγιο,θέλεις να μας πείς τι φοράει τώρα?
είναι κούτσικο και δεν έχει numeric pad και media keys και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές από το Prodigy, πραγματικά είναι σαν να γράφεις σε μηχανικό βελούδο?
Έτσι το είχε ο καλός φίλος του φόρουμ που μου το πούλησε, έκανε καστομιά αν και υπάρχει μια ανεπαίσθητη θα έλεγα κόντρα όταν το κάνεις αριστερά, η τοποθέτηση πρέπει να πάσχει λίγο, το καταλαβαίνω με την απίστευτη ευαισθησία που με διακατέχει αλλά δε με ενοχλεί στα bendaρίσματα. Το έχω συνηθίσει.@cos_dr τι έκανες στο bender του V-Synth ?
Ο cos_dr, χρησιμοποιεί περιφερειακά Logitech
Ε, είναι και προσωπικό θέμα.Και εγώ πιστεύω ότι αυτό που του προτείνεις είναι σούπερ.
Αλλά δεν του αρέσει.
Πληκτρολόγιο για pc ψάχνω, όχι για κινητό...?Δες και αυτό:
Τα synths με bender είναι για σκυλάδες...??@cos_dr τι έκανες στο bender του V-Synth ?
Μου αρέσει, αλλά...Εξήγησα παραπάνω.Και εγώ πιστεύω ότι αυτό που του προτείνεις είναι σούπερ.
Αλλά δεν του αρέσει.
Δεν είναι μηχανικό λέμε, κανένα από αυτά που πόσταρα, όλα μεμβράνης είναι. Δεν με ενδιαφέρουν τα μηχανικά και τα υπερ-υψηλού προφίλ που έχουν ξεσκιστεί να βγάζουν. Για να βρει κανείς πλέον ένα νορμάλ μη-καγκούρικο RGB πληκτρολόγιο πρέπει να του βγει η Παναγία ανάποδα. Γιατί χωρίς RGB γεμάτη είναι η αγορά, αλλά τι να το κανς χωρίς RGB??Το razer που θα πάρει, είναι και μηχανικό, θα είναι καλύτερο, είναι και πιο ακριβό.
Τα RGB εκτός από το να τα βλέπεις στο σκοτάδι προσφέρουν και τίποτα άλλο?αλλά τι να το κανς χωρίς RGB?
ναι έχεις δίκιο, είναι mecha membrane λέει και καλά, όπως είναι το Logitech μου φάση.Δεν είναι μηχανικό λέμε, κανένα από αυτά που πόσταρα,
Και αυτό βασικό είναι.Τα RGB εκτός από το να τα βλέπεις στο σκοτάδι προσφέρουν και τίποτα άλλο?
Ο βασικός λόγος που αγοράζουμε RGB πληκτρολόγια είναι για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να βλέπουμε τα πλήκτρα σε ημιφωτισμένα ή/και σκοτεινά περιβάλλοντα. Απ'την άλλη η κατάσταση έχει πάει πλέον σε Disco φάση, με τους RGB χρωματισμούς να κάνουν light shows που θα τα ζήλευε κι ο Jarre.? Αυτά για τους κάγκουρες βέβαια, οι περισσότεροι απλά διαλέγουν ένα ή δυο χρώματα και τέλος. Αν συνηθίσεις σε φωτιζόμενα πληκτρολόγια δεν γυρνάς πίσω στα απλά, είναι μεγάλο πλεονέκτημα τα φωτιζόμενα πλήκτρα.Τα RGB εκτός από το να τα βλέπεις στο σκοτάδι προσφέρουν και τίποτα άλλο?
Δικό σου είναι αυτό το setup?
Δεν με ενδίεφερε ο πύργος, αλλά τί γίνεται στα δεξιά....?Καλημέρα!Οχι.Ο πύργος μοιάζει αρκετά.