Reverb κονσόλας σε Pluggin?

music man

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ξέρετε κάποιο pluggin που να προσομοιώνει reverb αναλογικής κονσόλας για mac αν είναι εύκολο και όχι τίποτα περίπλοκο όπως τα κλασσικά reverbs που έχουν της παναγιάς τα μάτια πάνω?

music man είπε:
που να προσομοιώνει reverb αναλογικής κονσόλας για mac
Γιατί ακούς τη διαφορά? :D Εάν όχι, οποιοδήποτε AU κιθάρας έχει μέσα 2-3

Όχι γιατί είναι "αναλογικό" reverb αλλά επηδή ψάχνω κάτι απλό και ευχρηστο και ίσως με καλύψει καλύτερα από κάποια που έχω, δε λέω οτι θα το καταφέρει σίγουρα αλλά ψάχνομαι κι ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε κι εσείς. Τί εννοείς AU κιθάρας?

music man είπε:
Τί εννοείς AU κιθάρας?
1) Παίζεις πλήκτρα ή κιθάρα?

2) Με ποιό DAW δουλεύεις?

Για τα τύμπανα το θέλω να βάλω σε ένα ένα τρακ ξεχωριστά και χρησιμοποιώ cubase6

ΜΑC OS Χ λειτουργικό, αυτα τα guitar rig είναι αρκετά βαριά πάντως, γενικα τα reverb που έχω (RoomWorks, RVerb, Reverence, και κάποια CLA) μου φαίνονται αρκετά βαριά.

music man είπε:
ΜΑC OS Χ λειτουργικό, αυτα τα guitar rig είναι αρκετά βαριά πάντως, γενικα τα reverb που έχω (RoomWorks, RVerb, Reverence, και κάποια CLA) μου φαίνονται αρκετά βαριά.
Μιά χαρά είσαι...εδώ δουλεύαν με το G3 ;D ;D

Βασικά οι προσομοιώσεις που υπάρχουν από κονσόλες γίνονται για τα dynamics και τα EQs που είχανε. Οι Paτζίδηκες έχουν FX πάνω. Κοίτα κάτι σε convolution reverb που μπορείς να παίξεις με πραγματικές αποκρίσεις δωματίων.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back