εγω παλι για αλλη μια φορα θα διαφωνισω με το ''μενος'' του φορουμ στο εντεχνοελληνικοροκ!
δεν ντρεπομαι να πω πως με τετοιου τυπου κομματια μεγαλωσα και τετοιου τυπου κομματια ακουω ακομα και τωρα....
οποτε, μιας και ψαχνεις γνωμες για το τι θα μπορουσες να παιξεις εγω με αυστηρα προσωπικα κριτηρια θα αναδιαμορφωνα την πρωτη σου λιστα καπως ετσι...
δεν νομιζω δηλαδη πως το ''Ειρωνικόν'' η΄''αγρυπνια'' και ο ''βροχοποιος'' απευθυνεται στο μεσο παιδακι του λυκειου....!τουλαχιστον εμενα τοτε δεν θα μου ελεγαν τιποτα!
δεν ντρεπομαι να πω πως με τετοιου τυπου κομματια μεγαλωσα και τετοιου τυπου κομματια ακουω ακομα και τωρα....
οποτε, μιας και ψαχνεις γνωμες για το τι θα μπορουσες να παιξεις εγω με αυστηρα προσωπικα κριτηρια θα αναδιαμορφωνα την πρωτη σου λιστα καπως ετσι...
απο εκει και περα και με τον μπλου συμφωνω καπως, αλλα πρεπει να θιξουμε πως οι επιλογες του ειναι για ....''ψαγμενους'' και συστηματικους; ακροατες...savasavram είπε:Χαιρετίσματα (παπακωνσταντίνου)
Ο βασιλιάς τις σκόνης (ξύλινα σπαθιά)
Και τι ζητάω (μαχαιρίτσας)
Οι ψυχές και οι Αγάπες (παπακωνσταντίνου)
Νεοέλληνας (πανούσης)
Απουσία (Μαχαιρίτσας)
Μην γυρίσεις (κατσιμιχαίοι)
Ένας τούρκος στο παρίσι (Μαχαιρίτσας)
Φτάσε στον πάτο (Ζακ στεφανου)
"μελυδρον" (pix lax)
Έτσι κι αλλιώς (Κότσιρας)
Πουλα με (pyx lax)
δεν νομιζω δηλαδη πως το ''Ειρωνικόν'' η΄''αγρυπνια'' και ο ''βροχοποιος'' απευθυνεται στο μεσο παιδακι του λυκειου....!τουλαχιστον εμενα τοτε δεν θα μου ελεγαν τιποτα!