- Πόντοι
- 798
κι εγω πολυ φιλικα τα γραφω...savasavram είπε:ρε φίλε μην με μπερδεύεις ;D
μου σβησες όλο το πρόγραμμα?? ;D φιλικά το λέω ε...
πες ας πούμε την φιλοσοφία σου στην επιλογή κομματιών πέρα απ'το να αποφύγω τα... "σκοτωμένα" απ'τα ριαλιτι...
και τίτλους αν μπορεις...
αλλά παλι μην ξεχνάς τους στόχους αυτού του live... (τους γράφω απο πάνω)
Ειλικρινα, στεναχωρηθηκα με την αναγνωση αυτης της λιστας.
Να παιξετε αυτα που σας αρεσουν, αυτα σας αρεσουν ? Πασο.
Μπορει να βγω απο το θεμα, αλλα μου φαινεται αδιανοτητο να παιζεις ερασιτεχνικα μουσική για τους αλλους. Αυτο ειναι το καλο του ερασιτεχνισμου, μπορεις να παιζεις αυτα που σου αρεσουν.
Κανεις λαθος, δεν κρινω με τα τωρα κριτηρια μου, αλλα με τα τοτε. Για καποιο περιεργο λογο είναι τα ΙΔΙΑ ακριβως βεβαια (edit : ακριβέστερα, τα τωρινα μου κριτηρια αποτελουν εξελιξη των κριτηριων που ειχα πριν 10 χρονια), αλλα δεν μπερδευομαι πουθενα. Τελειωσα το Λυκειο το 98 και ειχα αποφασισει οτι δεν εχει κανενα νοημα να παιζουμε το λιωμενο παγωτο, ουτε καν το street spirit. Aν ειχε τεθει θεμα να παιξουμε Χ"γιαννη ή Ονιραμα ή Φιλους για παντα τοτε, θα ειχα αποχωρησει.Το παιδί είναι λύκειο. Εσείς θα ακούγατε τον άλλον αν σας έλεγε οχι σε όλα; Έλα βρε blue...
savasavram : Απλά, έχε υπόψην σου, ότι εμείς που σου την 'ψιλολέμε' έιμαστε αρκετά μεγαλύτεροί σσου, για αυτό ίσως... Έχω παίξει στο πιάνο το "σ'ακολουθώ" και στη κιθάρα το "να μ'αγαπάς" περισσότερες φορές απ'ότι έχω τραβήξει... το δρόμο μου... Φυσιολογικό είναι.
Απλά, αν ακούσεις κι εμας, και τσεκάρεις άλλα ονόματα (μάλλον ο μόνος που πρότεινα είμαι), μπορεί να βγεις κερδισμένος, με νεές ιδέες, εμπειρίες, και γνώμες ίσως...![]()
Ιν φακτ για τους παραπανω αντικειμενικους στοχους, υπαρχουν πολλες μεθοδοι που δεν απαιτουν τοση ταλαιπωρια :
σκουλαρίκι1. προσωπική ανάδειξη
τηλεφωνικες φαρσες2. να κάνουμε φάση και χαβαλέ
1 κιλο μουσταλευριά3. να ικανοποιήσουμε αυτό που μας πιάνει όπως εμένα τώρα που σκέφτομαι την βραδιά και τρέμει το στομάχι μου
ΥΓ. το κειμενο μου ειναι ημι-χιουμοριστικό. Αν σας αρεσει αυτη η μουσικη, σας δινω την ευχη μου για να την παιξετε ;D . Αλλα θα προτιμουσα να δω παιδια που παιζουν metal ή ska ή hiphop, αν και δεν ειμαι καθολου φαν αυτων των ειδων.