Relicing a PRS - ποιός αντέχει να το δει μέχρι τέλος?

kkmspm

Νέο μέλος
Πόντοι
16

μιλάμε οτι κάθε χτύπο τον ένιωθα στα κοκκαλα μου! Δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος θα εκανε κατι τετοιο..... :o :o :o

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγω μια χαρα το ειδα το βιντεο παντως, ανετα και χαλαρα. 8)

Το οτι δεν ειμαι κιθαριστας δεν νομιζω να εχει σχεση.... ;D

Πρωσοπικα νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο μου φαινετε σαν να το κανεις σε ενα προσωπο μιας καλλονης αλλα... γουστα ειναι αυτα :P

Σφίχτηκε η καρδιά μου ρε παιδιά...  :(

Είμαι γενικά κατά του έτοιμου relic στις κιθάρες. Η μαγεία είναι να γίνει φυσικά...  ;)

Εϊναι κάτι τέτοιες στιγμές που απορώ τι θα σκεφτόμαστε για κάτι τέτοιες μόδες σαν το relicing σε 10 χρόνια απο τώρα. :-[

Επίσης για κάποιο λόγο πάντα μου έρχεται στο μυαλό ένας παραλληλησμός με κάτι τύπους που στα early 90s έπαιρναν το φιατάκι τους και πήγαιναν και το πέρναγαν μέσα απο ότι λάσπη και σκόνη έβρισκαν ωστε να φαίνεται σαν να τερμάτησε μόλις στο paris-dakar.

shelter είπε:
Επίσης για κάποιο λόγο πάντα μου έρχεται στο μυαλό ένας παραλληλησμός με κάτι τύπους που στα early 90s έπαιρναν το φιατάκι τους και πήγαιναν και το πέρναγαν μέσα απο ότι λάσπη και σκόνη έβρισκαν ωστε να φαίνεται σαν να τερμάτησε μόλις στο paris-dakar.
Παλιά αυτά.

Κυκλοφορούν πλέον ταινίες αυτοκόλλητες, καφέ κυρίως χρώματος και ακανόνιστου σχήματος. Τις κολλας στο SUV που ακόμη ξεχρεώνεις 7 χρόνια αφού το αγόρασες και πετυχαίνεις τη μόστρα που θεωρείς πως χρειάζεσαι.

Δεν κάνω πλάκα, το έχω δει κάπου στο διαδίκτυο.

gdevelek είπε:
Ο ιδιοκτήτης είναι πιθανότατα μια ταραγμένη ψυχή.
Μπα, ας μην του δώσουμε το άλλοθι της ψυχικής διαταραχής. Είναι απλά βλαμμένος.

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν μου αρέσει το τελικο αποτέλεσμα μιας reliced PRS....

Είμαι πάντως ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι ΔΕΝ μου αρέσει η εικόνα μιας ολοκαίνουργιας απαστράπτουσας PRS με κρίση ταυτότητας  :)

Χωρίς πλάκα, ουδέποτε συμπάθησα τις εν λόγω κιθάρες (αισθητικά. Παικτικά είναι μια χαρα)

Το ίδιο ισχύει για όλα τα πράγματα.

Για τα πετρο- πλυμένα jeans ας πούμε. ;D ;D ;D ;D

Η τεχνητή  παλαίωση είναι ……..απλά έλλειψη γούστου.

Ο τύπος είναι εγκληματίας και πρέπει να δικαστεί για τις πράξεις του (κατά προτίμηση στη Νυρεμβέργη ;D)

shelter είπε:
Εϊναι κάτι τέτοιες στιγμές που απορώ τι θα σκεφτόμαστε για κάτι τέτοιες μόδες σαν το relicing σε 10 χρόνια απο τώρα. :-[
+1000

Αν παίζει ακόμα το όργανο και αρέσει στον ιδιοκτήτη δεν βρίσκω κάτι περίεργο...

Το relicing μόνο σε Fender και Gibson μετράει. Σε όλες τις άλλες απλά "δεν κολλάει".

RayDTutto είπε:
Το relicing μόνο σε Fender και Gibson μετράει. Σε όλες τις άλλες απλά "δεν κολλάει".
θα συμφωνησω...εγω παντα χαλβαδιαζα την zakk wylde rebel les paul custom με τα καψιματα κ τα καπακια μπυρας....μαλιστα ειναι κ μια απο τις αγαπημενες κιθαρες του zakk...

περυσι επειδη ειχα κεφια εφτιαξα μια,αλλα δεν μπορω να της κανω Relicing,δε μου παει η καρδια... :P :P

fbb4a51c.png

zakk_rebel_project.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
RayDTutto είπε:
+2112

φαντασου μια Ibanez.....

παντως ο τυπος εκανε μια ασχημη κιθαρα ακομα πιο ασχημη..... ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back