+1geodimitri είπε:Είμαι γενικά κατά του έτοιμου relic στις κιθάρες. Η μαγεία είναι να γίνει φυσικά...![]()
Παλιά αυτά.shelter είπε:Επίσης για κάποιο λόγο πάντα μου έρχεται στο μυαλό ένας παραλληλησμός με κάτι τύπους που στα early 90s έπαιρναν το φιατάκι τους και πήγαιναν και το πέρναγαν μέσα απο ότι λάσπη και σκόνη έβρισκαν ωστε να φαίνεται σαν να τερμάτησε μόλις στο paris-dakar.
Μπα, ας μην του δώσουμε το άλλοθι της ψυχικής διαταραχής. Είναι απλά βλαμμένος.gdevelek είπε:Ο ιδιοκτήτης είναι πιθανότατα μια ταραγμένη ψυχή.
+1000shelter είπε:Εϊναι κάτι τέτοιες στιγμές που απορώ τι θα σκεφτόμαστε για κάτι τέτοιες μόδες σαν το relicing σε 10 χρόνια απο τώρα. :-[
θα συμφωνησω...εγω παντα χαλβαδιαζα την zakk wylde rebel les paul custom με τα καψιματα κ τα καπακια μπυρας....μαλιστα ειναι κ μια απο τις αγαπημενες κιθαρες του zakk...RayDTutto είπε:Το relicing μόνο σε Fender και Gibson μετράει. Σε όλες τις άλλες απλά "δεν κολλάει".
+2112RayDTutto είπε:Το relicing μόνο σε Fender και Gibson μετράει. Σε όλες τις άλλες απλά "δεν κολλάει".