όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες για branding...στο παραδίπλα θέμα ;D ;Dkostri είπε:..εεε..για το rebranding ήθελα να πω. ;D
Αξίζουν τα λεφτά τους τα Moog ή όχι;
http://www.noiz.gr/index.php?topic=191746.0
όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες για branding...στο παραδίπλα θέμα ;D ;Dkostri είπε:..εεε..για το rebranding ήθελα να πω. ;D
1. Ο πατριωτισμός αφορά την αφοσίωση στο σύνολο που λέγεται Ελλάδα - 'Ελληνες ή Χ χώρα. Η ιδεολογία μπορεί να είναι ένα σύστημα διακυβέρνησης που μπορεί και να μην ταυτίζεται με τον πατριωτισμό, ενώ σίγουρα αφορά υποσύνολα.ndnikola είπε:Μια ερώτηση πάνω σε αυτό: πώς ακριβώς διαχωρίζεις τις δύο έννοιες? τι σημαίνει για σένα ιδεολόγος, και τί πατριώτης ? και το κυριότερο, τί εμποδίζει κάποιον από το να είναι και 'ιδεολόγος' και 'πατριώτης' ?
οκ, ήταν τρείς οι ερωτήσεις ;D
δηλ.αν μπει το απογευμα στο Eurogroup o VENIZELOS ετσιmanosx είπε:Για μένα, όσο αφορά τα Brands των... κρατών, υπάρχουν δυο κατηγορίες Brands: Τα κράτη που μπορούν να σου ρίξουν πυρηνικά και να σε εξαϋλώσουν, π.χ. USA, Ρωσία, Κίνα, και τα κράτη που σα ζητιάνοι στα φανάρια παρακαλάνε με το χέρι απλωμένο για τα περισσεύματα των άλλων κρατών, υπό τη μορφή τουρισμού ή δανείων.
Μόνο μέσω της στρατιωτικής τεχνολογίας και των παραγώγων αυτής μπορούμε να αλλάξουμε ουσιαστικά το brand μας. Διαφορετικά θα είμαστε μια ζωή παρίες και τσιράκια.
ΑΥΤΟ κάνει σιγά σιγά η Τουρκία, και αυτό είναι είναι που κάνει την Τουρκία να ξεμακραίνει πλέον επικίνδυνα από εμάς, και όχι οι γραφικότητες μιας καμπάνιας τουρισμού.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος, προκειμένου να κατανοήσει ότι στις διάφορες "πορείες" των Αθηνών, κυρίαρχη αντίληψη είναι ότι "φταίνει άλλοι για τα προβλήματά μου και όχι εγώ/εμείς": αρκεί να έχει αυτιά και μάτια (για να διαβάσει τα πανώ).kostri είπε:Νίκο με συγκινεί η προσήλωσή σου στον σεβασμό του κανόνα περί μη πολιτικής κουβέντας. Ελπίζω να βρεθούν κι άλλοι, με την ίδια αυτοσυγκράτηση, ώστε το θέμα αυτό να εξελιχθεί σε μια πολιτισμένη κουβέντα για τις πορείες..εεε..για το rebranding ήθελα να πω. ;D
Σαν την Ελβετία ή το Κατάρ ας πούμε.....manosx είπε:Για μένα, όσο αφορά τα Brands των... κρατών, υπάρχουν δυο κατηγορίες Brands: Τα κράτη που μπορούν να σου ρίξουν πυρηνικά και να σε εξαϋλώσουν, π.χ. USA, Ρωσία, Κίνα, και τα κράτη που σα ζητιάνοι στα φανάρια παρακαλάνε με το χέρι απλωμένο για τα περισσεύματα των άλλων κρατών, υπό τη μορφή τουρισμού ή δανείων.
Ξέχασες την Γερμανία, την Αγγλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Σουηδία, την Νορβηγία, την Φινλανδία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία... Ως γνωστόν υπάρχουν όλες οι χώρες από τη μία μεριά και οι Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα, Ισραήλ (που ζητιάνευε να γίνει χώρα και έτσι έδιωξε την Παλαιστίνη) και Τουρκία από την άλλη μεριά... :-X :-X :-Xaudiokostas είπε:Σαν την Ελβετία ή το Κατάρ ας πούμε.....
Τα χεις μπερδεμένα.funky_bassman είπε:Ξέχασες την Γερμανία, την Αγγλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Σουηδία, την Νορβηγία, την Φινλανδία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία... Ως γνωστόν υπάρχουν όλες οι χώρες από τη μία μεριά και οι Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα, Ισραήλ (που ζητιάνευε να γίνει χώρα και έτσι έδιωξε την Παλαιστίνη) και Τουρκία από την άλλη μεριά... :-X :-X :
πολυ μπερδεμενα... ;DΞέχασες την Γερμανία, την Αγγλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Σουηδία, την Νορβηγία, την Φινλανδία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία...
παρα πολυ μπερδεμενα... ;DΙσραήλ και Τουρκία από την άλλη μεριά... :
Οχι, σαν το Ισραήλ και οσονούπω την Τουρκία.audiokostas είπε:Σαν την Ελβετία ή το Κατάρ ας πούμε.....
Τα τανκς μας είναι Γερμανικά. Και τα υποβρύχια.Ξέχασες την Γερμανία, την Αγγλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Σουηδία, την Νορβηγία, την Φινλανδία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία... Ως γνωστόν υπάρχουν όλες οι χώρες από τη μία μεριά και οι Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα, Ισραήλ (που ζητιάνευε να γίνει χώρα και έτσι έδιωξε την Παλαιστίνη) και Τουρκία από την άλλη μεριά... :-X :-X :-X
Είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπίσουμε κάτι "από κοινού οι έλληνες" όταν η πόλωση και η περιχαράκωση των κοινωνικών ομάδων ενισχύεται από κορώνες σαν αυτές του post στο οποίο αναφέρεται ο kostri. Δεν χρειάζεται να γίνουμε hippies, αλλά το να μιλάμε για αυτοκριτική όταν στην ίδια πρόταση μιλάμε τόσο απαξιωτικά για τους υπόλοιπους, μου ακούγεται κάπως αντιφατικό.trolley είπε:Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος, προκειμένου να κατανοήσει ότι στις διάφορες "πορείες" των Αθηνών, κυρίαρχη αντίληψη είναι ότι "φταίνει άλλοι για τα προβλήματά μου και όχι εγώ/εμείς": αρκεί να έχει αυτιά και μάτια (για να διαβάσει τα πανώ).
Η έννοια της ιδεολογίας (σύμφωνα με τον δικό μου ορισμό) συνήθως αφορά το 'κοινό καλό' για το σύνολο των μελών μιας κοινωνίας (μιλώ απλουστευτικά και συγχωρέστε με εαν ακούγονται ασυνάρτητα τα παραπάνω). Σε αυτό το πλαίσιο, γιατί να αφορά υποσύνολο του πατριωτισμού? Έχετε υπόψη, ότι το θέμα ορισμών το έθεσα προς συζήτηση, και όχι για να αποδείξω ότι ο δικός μου είναι απαραίτητα σωστός , οπότε θα χαρώ πολύ να ακούσω και τους δικούς σας, μπας και γίνω πιο συνεννοήσιμος ;D.1. Ο πατριωτισμός αφορά την αφοσίωση στο σύνολο που λέγεται Ελλάδα - 'Ελληνες ή Χ χώρα. Η ιδεολογία μπορεί να είναι ένα σύστημα διακυβέρνησης που μπορεί και να μην ταυτίζεται με τον πατριωτισμό, ενώ σίγουρα αφορά υποσύνολα.
το βιντεο δεν εχει σχεση μονο με τον τουρισμο.Λες και δεν είχαμε τόσα χρόνια τουρισμό.
τα 345 ατομα που "διαδηλωσαν" χθες "αυθορμητα" λόγω ..επαγγελματος?όταν στην ίδια πρόταση μιλάμε τόσο απαξιωτικά για τους υπόλοιπους,
Και το χρέος...manosx είπε:Τα τανκς μας είναι Γερμανικά. Και τα υποβρύχια.
Και τυριά ΚΑΙ κρασιά...Εχουμε και Γαλλικά αεροπλάνα.
Ναι αλλά η Ολλανδία εισάγει χόρτο από εμάς! FAIL!Και Ολλανδικές φρεγάτες.
Εγώ δεν παρακάλεσα ποτέ κανέναν και δη για ξένες υποθέσεις...Το Ισραήλ το παρακαλάμε μπας και σώσει την Κύπρο.
Στόμα του θηρίου λέγοντας?Ακόμα και η Σουηδία, που σίγουρα δεν είναι στο στόμα του θηρίου όπως εμείς, φτιάχνει και αεροπλάνα και τανκς.
Καθόλου off topic δεν είμαι, ΙΜΗΟ πάντα.yameth είπε:Ρε Μάνο... γιατί είσαι τόσο off-topic;
audiokostas είπε:State Brand = nucular* bomb ?
DON'T THINK SO......
Εννοείται. Αλλά υποστηρίζεται από υποσύνολο που προσπαθεί να το επιβάλει στο σύνολο και συνήθως (όπως συμβαίνει στη χώρα μας) προσωπικά/κομματικά συμφέροντα ξεπερνούν τα κοινά. Τα πράγματα χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο όταν από τον υπερβολικό ζήλο (κόλλημα; ) μιλάμε εκ μέρους του... συνόλου.ndnikola είπε:Η έννοια της ιδεολογίας (σύμφωνα με τον δικό μου ορισμό) συνήθως αφορά το 'κοινό καλό' για το σύνολο των μελών μιας κοινωνίας.