- Πόντοι
- 118
Λοιπόν από διάφορες πρόβες που έχω κάνει σε διάφορα στούντιο με πολλούς μα πολλούς ενισχυτές κατέληξα στο συμπέρασμα οτι οι Randall μ'αρέσουν πολύ σαν ήχος,σε συνδιασμό πάντα με την πεταλιέρα μου (Digitech RP200) και μια epiphone les paul custom ebony με EMG 81/85.Συγκεκριμένα έπαιξα με κάτι ενισχυτές της G2 και G1 σειράς της Randall και έμεινα με το στομα ανοιχτό
με το ηχητικό αποτέλεσμα αλλά απ'ό,τι έψαξα σε κάποια γνωστά ιντερνετικά μαγαζιά δεν βγαίνουν πλέον.Επίσης απ'όσο έχω διαβάσει η σειρά G3 που βγαίνει τώρα δεν είναι τόσο καλή.Έτσι κάπου πήρε το μάτι μου το αναγραφόμενο στον τίτλο κεφάλι http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Randall-RH-50T-50-Watt-Head/art-GIT0013545-000 το οποίο με έχει κερδίσει κάπως είναι η αλήθεια.Πρέπει να είναι η μόνη λαμπάτη κεφαλή της Randall σε προσιτή τιμή αν δεν κάνω λάθος.Τώρα πριν μου πείτε "πήγαινε άκου την από κοντά" και άλλα τέτοια (που ούτως ή αλλως εξηπακούεται) θέλω από όποιον την έχει ακούσει ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ να μου πει τη γνώμη του όσον αφορά κυρίως την απόδοση της σαν ήχος.Επίσης για live κάνουν τα 50 watt?
Τέλος, θα ήθελα παρακαλώ πολύ γνώμες για καλά συνδιαζόμενη καμπίνα (ανεξαρτήτου μάρκας) με την κεφαλή αυτή με το πολύ 2 μεγάφωνα (προορίζεται για σπίτι μόνο η καμπίνα) σε τιμή 300 ευρώ και κάτω αν γίνεται.
Τα είδη που με ενδιαφέρουν είναι για thrash metal και metal γενικότερα.
Ευχαριστώ πολύ όσους ενδιαφερθούν, παρατηρήσουν, υποδήξουν και καταλήξουν σχετικά με το θέμα!

Τέλος, θα ήθελα παρακαλώ πολύ γνώμες για καλά συνδιαζόμενη καμπίνα (ανεξαρτήτου μάρκας) με την κεφαλή αυτή με το πολύ 2 μεγάφωνα (προορίζεται για σπίτι μόνο η καμπίνα) σε τιμή 300 ευρώ και κάτω αν γίνεται.
Τα είδη που με ενδιαφέρουν είναι για thrash metal και metal γενικότερα.
Ευχαριστώ πολύ όσους ενδιαφερθούν, παρατηρήσουν, υποδήξουν και καταλήξουν σχετικά με το θέμα!