Δεν φταίει ουδείς άλλος δια το θράσος σου, αλλά βλέπεις κάτι Ο Κοζ που απεδείχθη φίδι , κάτι το MG που κιότεψε, αλλάζεις ακόμα τα νερά στα στενά.Άγιο είχαμε....Προβολή συνημμένου 47105
Ψάχνουν για σεναριογράφους επιστημονικής φαντασίας στο Hollywood αυτό τον καιρό, έχε το υπόψη σου...Δεν φταίει ουδείς άλλος δια το θράσος σου, αλλά βλέπεις κάτι Ο Κοζ που απεδείχθη φίδι , κάτι το MG που κιότεψε, αλλάζεις ακόμα τα νερά στα στενά.
Θα έρθει σύντομα η στιγμή που θα αποτελείς αξιοθέατο ναυάγιο για υποβρύχιο τουρισμό στα στενά του Ευρίπου
Δηλ κάτι σαν αυτή που έριξε πίτα στον George Best.Ψάχνουν για σεναριογράφους επιστημονικής φαντασίας στο Hollywood αυτό τον καιρό, έχε το υπόψη σου...Προβολή συνημμένου 47108
Για κάνε ένα translate, δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος και δεν το'πιασα...?Δηλ κάτι σαν αυτή που έριξε πίτα στον George Best.
Οι Μονδς σε ταύτο το πόρδουμε παίζουν μπαλίτσα, οπότε θα σε πιουν αναλυτικαΓια κάνε ένα translate, δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος και δεν το'πιασα...?
Πριμένω κι εγώ να μας πιει ?Εκτός του Samy, τι άλλο παράξενο βλέπεις?
Σου είπα, ανέβασε ένα βίντεο που να μην είσαι μέσα. Μπερδεύεις και φοβίζεις τα μέλη, δεν το καταλαβαίνεις??
Ρε σεις, κατι παιζει μεταξυ σας, δεν εχω καταλαβει ακριβως τι…Σου είπα, ανέβασε ένα βίντεο που να μην είσαι μέσα. Μπερδεύεις και φοβίζεις τα μέλη, δεν το καταλαβαίνεις??
"Ευγενής" is my middle name...?...με τον καταρρακτη εντυπωσιακα ευγενη...
Ξέχασες το κυρίως ΘΚΑΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ?"Ευγενής" is my middle name...?
Είναι απόφοιτος των Καλογραιών και συνέχισε μεταπτυχιακό στις Ουρσουλίνες. Από εκεί του έμεινε και το Χαμούνδμε τον καταρρακτη εντυπωσιακα ευγενη.
Κι αυτό γίνεται, αν και όταν χρειαστεί...?και...υποχωρητικό....τα μάλα