Αυτό το κομμάτι ας πούμε εσένα σου μιλάει στον εγκέφαλο? :gdevelek είπε:οι Radiohead γράφουν πλέον μουσική που απευθύνεται στον εγκέφαλο και όχι στην καρδιά
όποιος ακούει με την καρδιά θα ξενερώσει
my 2c worth
κάργαfleamail είπε:Αυτό το κομμάτι ας πούμε εσένα σου μιλάει στον εγκέφαλο? :![]()
όχι δεν υπάρχει κανένας λόγοςΝα το κοιτάξεις άμεσα!!!!
Εμένα μου μιλάει στην ωμοπλάτη γι αυτό παραξενεύομαι!gdevelek είπε:κάργα
όχι δεν υπάρχει κανένας λόγος![]()
τότε ίσως να το κοιτάξεις εσύ το θέμα... δεν ξέρω... ???fleamail είπε:Εμένα μου μιλάει στην ωμοπλάτη γι αυτό παραξενεύομαι!
Το έξω ξεπεράσει αυτό το στάδιο, δεν χρειάζεται να μου το θυμίζεις και να με διαταράσσεις πάλι! ;Dnikodemos είπε:...εγώ πιστεύω πως αν ένα κομμάτι σας μιλάει (ασχέτως οργάνου στο οποίο απευθήνεται) θα πρέπει να το ψάξετε και οι δυο σας.... ;D
nikodemos είπε:...εγώ πιστεύω πως αν ένα κομμάτι σας μιλάει (ασχέτως οργάνου στο οποίο απευθήνεται) θα πρέπει να το ψάξετε και οι δυο σας.... ;D
Στον 1ο τους δίσκο είχαν ήδη ένα κομμάτι στα... 23/16 (ή 21/16, δε θυμάμαι τώρα). Άντι για άντε 4/4 όλη την ώρα... Πολύ "απλό" δε μου φαίνεται, απο τότε... αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς.vs είπε:Οι Radiohead ξεκινησαν παιζοντας "απλα" rock κομματια και πλεον παιζουν κατι το οποιο περιεχει διαφορα στοιχεια απο διαφορα ειδη.
αχαχαχαχαχαχα θεϊκό!Superfunk είπε:"ρε λαλακα ...τι εχουν παρει αυτοι οι 2......"ακου το...δρομο..λενε"!!!![]()
;D ;D
γι' αυτό έγραψα παραπάνω για εγκέφαλο, μπαίνει θέμα κατανόησης της μουσικής τουςEvilnye είπε:αλλά για να τους εκτιμήσει κάποιος πρέπει να τους καταλάβει.
μαλλον λες για το Blow Out...Nikolas είπε:Πολύ "απλό" δε μου φαίνεται, απο τότε... αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς.
Οκ οκ ζητώ συγνώμη! Άλλο κατάλαβα εγώ γι αυτό το γύρισα και στην πλάκα αν και πάλι διαφωνώgdevelek είπε:γι' αυτό έγραψα παραπάνω για εγκέφαλο, μπαίνει θέμα κατανόησης της μουσικής τους
δεν σε συνεπαίρνουν με το ρυθμό και την ενέργειά τους
....και δεν περίμενα πως η γνώμη αυτή θα έδινε πάτημα για ειρωνείες :-X
Έχεις δίκιο.Λάθος μου, καθώς είχα διαβάσει για κάποιον άλλο κιθαρίστα.Της έχει αλλάξει πάντως τα φώτα της tele και είναι η κυρίαρχη κιθάρα του από τότε που ξεκίνησαν οι Radiohead με το όνομα "Οn a Friday" (μέχρι το 1985).Superfunk είπε:η κιθαρα του ειναι μια απλη Fender Telecaster Plus (το μονο custom στοιχειο της ειναι ενας on/off switch για τα stutters),στην ουσια ειναι δηλ.μια American Std με αλλους μαγνητες.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Telecaster_Plus
φοραει δε τους... κανονικους Lace Sensors της...μανας της.
ουτε exclusive κλειδια εχει,ουτε ..διαστημικους μαγνητες...
μεχρι να γινουν της μοδας λογω Johny της εβρισκες στο ebay γυρω στα $700 ,τωρα τις βρισκεις γυρω στα $1200.
Συμφωνώ ΤΟΣΟ πολύ.Η μουσική τους για να την ακούσεις θέλει πολλή προσπάθεια (για άτομα που την βρίσκουν βαρετή έτσι?).Δεν ξέρω πάρα πολλούς που να ακούνε Radiohead (και λέγοντας "ακούνε", εννοώ να έχουν λιώσει το κάθε album τους).Πολλοί έχουν μείνει ακόμα στο Κarma Police..οι Radiohead γράφουν πλέον μουσική που απευθύνεται στον εγκέφαλο και όχι στην καρδιά
όποιος ακούει με την καρδιά θα ξενερώσει
my 2c worth
Του την έχουν κλέψει μια φορά, αυτή που έχει τώρα είναι δεύτερηpla.g είπε:Έχεις δίκιο.Λάθος μου, καθώς είχα διαβάσει για κάποιον άλλο κιθαρίστα.Της έχει αλλάξει πάντως τα φώτα της tele και είναι η κυρίαρχη κιθάρα του από τότε που ξεκίνησαν οι Radiohead με το όνομα "Οn a Friday" (μέχρι το 1985).